LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
Dbunny spune:
La multi ani sarbatoritilor!! Chef de chef
Adeca Bambo acu un an statea cu apa rupta 2 ore inainte de a o lua spre spital si mai si intra pe forum sa se laude!! undi-i szbicu? mai mai...
Azi e sarbatoare mare in Spania, nime nu lucra, cica toti is la cimitir...cu flori, lumanari alea-alea... multumim lui Dumnezeu ca noi nu avem la cine merge...
Dani se scoala din ora-n ora noaptea si bea lapte din 3 in 3
am luat-o razna...Banuiesc ca nu-i face nici un rau o cantitate mai mare de lapte, nu? adica 250 la 8.30, 200 la 2 dimineatza, si inca 210 la 6.15...toate cu 3-4 linguri de cereale...
Aparte micul dejun de la 10 (lapte sau crema de cereale, aparte carne cu verdeturi la 2 + petit suisse, aparte budinca sau ce-i fii la 18...)S-a pus monstruletu meu la recuperat figura 
Sper sa am timp de vizionat poze azi...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
MamiLili spune:
La multi ani
Antonia Gabriela
Bamboletta, sa-ti traisca fetita!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
bebinuta spune:
Sa vedeti ce chestie... va spuneam ca nu am chef de treaba... iata ca ma ajuta si cei de la gaz....nu avem gaz....nu avem caldura....noroc cu cuptorul electric ca poate schimb meniul. Dar faza cea mai tare este ca dupa ce am sapat un pic printre putinii cunoscuti la noi in sat
,am aflat, cica s-a anuntat lla biserica duminica
. Vedeti ce patesc daca nu ma duc la biserica

Acum, nu numai ca musafirii nu au ce manca, nu au nici caldura

. NU se stie pana cand, nu am fost anuntata.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
a_deju spune:
prestat ciulama... moamaaaa, am plans cu vorbe langa castron ca n-am facut mai multa... super super super buna (nu ca sa ma laud, da' a fost prima oara cand am facut, ghidata atent de danita
). ocazie cu care, copchilu' a halit si 130 ml de lapte varati in compozitie... bai, da' bunaaaaa rau!! o recomand cu caldura celor care n-au incercat deja la bebei, ma indoiesc c-o fi vreunu' sa nu pape (dac'-a halit pana si motanu'... va dati seama :)) ).
in al doilea rand.. alooo, tanti dandusa???.. arunca si tu c-un chicken leg incoa'.. ca de la bambo am halit ce-am halit, da' nici sa-i ling fetei platourile, ca nu se cuvine :)) sari si tu cu mizilicu' la-naintare :))
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ramsan spune:
Alex bine v-am regasit
poate lui Mark nu ii plac decat chestiile lichide... Rares are o problema legata de consistenta mancarii, anume nu mananca decat chestii care curg sau care sunt tari si se topesc in gura. E disperat dupa iaurt de casa sau ciorba. Ai incercat sa ii pui outz fiert tare si pasat fin in piureul de fructe? Eu asa ii faceam lui Rares ca sa-l accepte. Poate are o problema la inghitit.. zic si eu asa ca idee.
Tu nu trebuie sa disperi pentru ai trecut prin destule clipe grele. Stii ca ceea ce nu te omoara te face mai pternic, nu? Uite o
de la mine cu drag! Vin sa te scot din butoi cu forta!
Danita iti trimit si tie o
Chemam instalatorul ca avem inundatie sau ne apucam singure de
?
Fug ca s-a trezit si face scandal. Ne iese un canin si gingia e f inflamata... plus un molar... of micul...
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
desiree spune:
alexandra,imi pare rau ca nu papa micutul!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
daphna spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!sa fiti sanatoase in primul rand,destepte,cuminti si sa umpleti mereu de bucurie sufletele parintilor vostrii,CRINUTA si ANTONIA !!!!!!
LA MULTI ANI si voua scumpe BAMBO SI DANDUSA,sa va traiasca printesele ce acum un an,pe vremea asta, le-ati adus pe lume!!!!
si petrecere frumoasa !
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Dia1609 spune:
adeju, ia baga aici retea de ciulama, ca poate-poate :))... desi oanei nu-i place nici cartoful copt in nici o forma, asa ca... ia sa probam
ia sa va dau un pont pt entertainment la masa: alba-neagra pe masa de la scau.. si-=i lasati pe ei sa ridice paharele sa caute sub ele :))
lavinia, tot am vrut sa spun ca m-am uitat cu sotzul la pozele voastre .. mihaita e dragut foc, dar tu... tinerica rau... cati ani ai? sotzul m-a intrebat dc fata asta are 20 ani???
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
almo spune:
La multi ani! Crinuta si Antonia doua printese de printese cu doua mamici de mamici.
Alesxandram-am uitat la pozele lui Mark. pai Mark arata f bine, nu vad de ce te ingrijorezi ca nu mananca. poate are si el o toana. aici medicii nu te baga in seama cand zici ca, copilul nu prea mananca. daca te plangi te intreaba "vrei sa ai un copil obez?" asa ca te intreb si eu pe tine la fel. atata timp cat ia in greutate in limita normalului e ok. aici e mare pb cu obezitatea la copii. grasimea nu e buna nici macar pt copii.
anateo2004si nicole a umblat asa la inceput. tot cu laba piciorului drept in lateral. a mai umblat putin asa si dupa ce i-am pus pantofi(normali) in picioare. dupa insa o perioada de umblat (nicole umbla de 2-3 luni)nu am mai observat ca ar calca asa. uite o sa ma uit si iti spun. dar sigur as fi observat daca ar mai calca asa. mai am o prietena care se plangea de acelasi lucru. eu cred ca unii copii asa calca ei ca sa-si pastreze mai bine echimlibrul. dar sa-ti recomande doctorul gheata deja!!!! eu zic prea devreme sa pui diagnostic.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
kikineata spune:
La Multi Ani, Antonia!
La Multi Ani, Crinuta!
Sa fiti sanatoase si voioase, frumoase comori ce-ati implinit visul unor mamici exceptionale, Bambo si Dandusa!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata