Piticlonti de iulie-august 2004 (236)
Raspunsuri - Pagina 19
mitzura spune:
Felicia, sanatate multa sa se rezolve totul cu bine!! 
Kro, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!!!
pako spune:
Multumesc pentru incurajari...pana vineri cred ca ma sufoc de disperare...da doamne sa nu fie tulpina 16 sau 18
Andreea, l-am vazut pe Pupi...e un frumos, mor dupa freza lui...daca Liviu o sa aibe parul ca Andreea asa-i va fi tunsoarea...iar tu arati bineeee...
Roxana, am un sot atat de comod ca si la baie s-ar duce cu masina....el sa nu umble prin magazine, prin aglomeratie iar eu sunt opusul la faza asta....asa imi place a ma plimb, sa aleg, sa intreb cam ce ar trebui colo si colo(vb. de faza cu alesul mobilei si decoratul)...asa ca nu am cu cine:( La el daca se poate sa ia totul dupa internet, sa-i vina acasa...
Giulia,pupam buburuza mica de 6 zile...am vazut mica dansatoare...ce frumos da din curulet si solduri...du-o la dansuri ca are aptitudini.
Pup piticlontii si burticutele
philip spune:
felicia, nu stiu daca e vorba de aceeasi chectie, am facut si eu testul in 2004 dupa sarcina si mi-a iesit anormal, nu mai stiu, cert e ca era unul bu, unul rau si unul neconcludent si eu l-am avut pe ala, au repetat testul si a iesit ok. ma ingrijorasem si eu, nu stiu daca e aceeasi situatie dar iti tin pumnii si multa sanatate
ioana, nici nu stii ce mi-a mers la suflet complimentul, pai de ce ma tot chinui eu cu sala asta, acu ma trezesc la 5 sau 6 si fug repede la sala. pai dupa atata dedicatie macar sa se vada ceva. sper ca nu era doar un compliment politicos :)
daria, bebelina e misto dar giulia e dementiala, ti-am mai zis-o eu
anca, tare dragalasa bianca in fluturas, imi cer scuze ca abia acum apuc sa fac remarca.
dana, aseara am facut masca si philip m-a intrebat de vreo 3 ori ce-am pe cap. hehehe.
andries, vad ca te descurci de minune, nici nu se merita sa ai emotii
o saptamana cu noroc
philip
&andreea
eli spune:
buna si bine v-am regasit!
Andries, felicitari pt bebe! Refacere usoara si mult laptic pt Mircea!
Am vazut pozici cu Giulia! mamagiuliei, ce inaltime are Giulia! Cui ai promis-o de sotie? Si Stef si eu o vreau pt el. Frumoasa foc. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Am mai vazut pozici cu Ric, Philip si Duracell, ce mari s-au facut! Sunt tare darguti!
Cand mai am timp mai trag cu ochiul si la alte poze!
Noi suntem bine. In decembrie vom merge in tara si tare mi-as dori sa ne intalnim.
Sanatate si pe curand!
poze octombrie http://entertainment.webshots.com/album/561328512deHeLk
poze septembrie http://family.webshots.com/album/561328521NOuIlf
Dorsilia spune:
buna!
Felicia- sanatate, ai avut motive sa mergi la medic, dureri ceva, sau ai facut un examen de rutina? nu e posibil sa fie si eronat rezultatul? eu ti-as recomanda un medic si laborator, unde sigur nu dau erori. Sper sa nu fac o gafa, dar eu am ramas in urma cu vestile...va mutati din Tm, sau va mutati in alt apartament din TM?
Ema- sanatate Ricului, sa-i treaca de tuse, tu cum te simti? rezisti?
noi muciosi-muciosi, Dea ma da pe spate, isi sufla mucii singura, ceea ce Dani nu face nici pe departe, el prefera sa stea cu gura cascata ca sa mai aiba pe unde sa traga aer si cu nasul doldora de muci, eventual putin atarnati in jos, scuzati descrierea. Dar asta mica, pe bune, e ceva culmea, cum simtea ea ca are ce sufla, pune un deget intr-o nara si sufla, si-i ies nene garla pe cealalata nara mucisorii, apoi preseaza palma peste nas, cum apuca si iar sufla, si apoi eu sterg, aspir si cu pompita, imi mai sufla si-n batista- cand vrea-, oare cand trec mucisorii astia ca deja cu Dani am o saptamana incheiata si nu se dau batuti defel.
vreau sa fac un baton de lapte praf pt copil, ca tot am bebelacul ramas din prima tura
o seara linistita!
ps. nu mai stiu ce activitati sa scornesc pt copii, de cand sunt raciti si nu mai e vreme de dat afara prin parcuri, sunt plini de idei, idei de a sta numai atarnati de pantalonii mei. Bun, Andreea mai doarme, dar putin ziua, dar DAni nu mai doarme de dupamasa defel, nici daca urlu la el ca nu mai pune mana pe jocuri la computer. Degeaba, nu adoarme si pace. Oare cand vine primavera aia! mai sunt 4 luni pana atunci.
ieri am gatit 4 ore: varza dulce cu carnita de purcel, friptura de porc si vitel la tava, cu gutui si cartofi natur, supa de pui cu galuste, si am incheiat apoteotic cu un papricas de pui cu carnita de pui pané. Desert am facut numai pt copii si tatal lor, eu sunt la un nou stil de viata, ala far`de dulciuri: paste cu branza si spuma de gris cu suc de mere si lapte, cu topping de dulceata de zmeura
mai fetelor v-as ruga un mic moment de atentie, tare mi-as dori sa fac un test sociologic si anume v-as ruga pe care aveti timp sa imi spuneti cat mai pe scurt parerea despre mine( calitati, neajunsuri, ce persoana sunt in relatie cu voi, etc), dar v-as ruga parerea aia deadevaratelea nu aia de ochii lumii...si promit sa le iau ca atare, nu vor urma comentarii ulterioare...Ce ziceti? hai, ca un joc de asta am jucat si-n faculta si a fost amuzant de-a dreptul, dar si constructiv, te ajuta sa te vezi ca om prin ochii celorlalti si sa compari ceea ce stii si crezi tu despre tine cu ceea ce stiu si cred ceilalti despre tine.
roxanaz spune:
sara buna dragelor
nu am apucat deloc sa mai scriu azi....ce nebunie la munca ![]()
Felicia stai ca acum mi-am dat seama de ceva....la un an de la nastere PAP poate da rezultate aparent anormale. medicul care ti-a facut citirea nu stia asta? ai facut si tipaj viral sa vezi care tulpina e implicata?
Eli bine ati revenit! ce mai face Stefan? sora ta mai e la voi?
Caro poze de la petrecere? ce mai fac mandrutele?
poate recuperez acum cu niste poze....daca ma lasa unii ![]()
Nora__ spune:
Intrebari si raspunsuri la Radio Erevan I:
Cum trebuie sa fie o femeie serioasa? R: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant. I: Credeam ca aia e o femeie adultera. R: Femeia adultera are sot si mai multi amanti. I: Credeam ca aia e o femeie usoara. R: Femeia usoara are doar amanti. I: Credeam ca aia e o femeie pierduta. R: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant. I: Credeam ca aia e o femeie singura. R: Femeia singura e aia care are numai sot.![]()
Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:
- Tata, eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui, sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire tatal spune:
- Fiule, ai dreptate! Ce nu le-a trebuit altora, nu ne trebuie nici noua!![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Ete aici un test:
http://www.gjk2.com/test/test.swf
Sa il faceti si cu sotzii![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Noricico cum te mai simti?...dupa postari se pare ca iei ceva tratament naturist
....io facui testul si-s cam concentrata![]()
AndreeaP pe bune ca initial am vrut sa zic ca se vede ca ai slabit,da' dupa aia am reformulat,bravo tie ca ai vointa sa mergi la sala
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
Ioano...da,da...tratament naturist...am tras niste iarba si-s euforica

P.S.....si husbandul la fel de concentrat?
Io zic sa tragi o bere si sa-l mai faci o data...nu e bine asa...
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007