Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana si Lia,
e vorba de vitamina A !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

So,reiau:
maioneza se face din ulei de ricin,ulei de masline si vit. A(sau acetat de retinol)cite o lingurita din fiecare +un galbenus de ou.asta este masca...pe care eu o aplic saptaminal.de regula simbata.Am zis ca marti sau miercuri...mai frec pielea capului cu o fiola de vit. C...dar asta e FACULTATIV.Deci importanta e cea maioneza....daca gasiti sa faceti si chestia cu vit. c...nu e rau...dar nu e absolut necesar.Acu am lamurit?
Pako...nu m-a pricep la asta absolut deloc.iti urez insa tot binele din lume.
eu tot in casa...tot racita...Ricu a tusit incontinuu asta noapte.E cliseu de acum de cite ori raceste...dupa citeva zile incepe o tuse....numa noaptea...ca sa innebunim de creier.Nu se trezeste...da cine naiba poate dormi linistita cind al auzi cum tuseste...fara oprire.Am observat ca are pauze...numa cind ai dau o gurita de apa.I-am dat prospan....si mai rau a inceput.Asa ca...din juma in juma de ora...cite o lingurita de apa toata noaptea.Aerul nu e uscat....ca eu pun vase pe calorifere...mai nou ud seara prosoape si pe intind pe unde pot in dormitor....dar...e tipica deja tusea asta nocturna cind raceste.Muci....daca m-a credeti....am consumat 40 de pachetele de servetele intr-o saptamina...basca pe ricu al aspir din ora in ora...si ce poate iesi...m-a sperii.Acu umplu pompa cu muci....acu fornaie iar.In fine....supravietuim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

o saptamana minunata si poze ca acum daca m-ati intrebat nu ma mai pot opri:
http://www.apha.shutterfly.com/action/

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Caro la multi ani sa fii fericita si sanatoasa!
Olivia ce sa facem in week end...am am avut invitati niste prieteni la noi sambata, vineri am testat un restaurant nou....ieri am luat odorul de la gara si ne-m dragalit pana seara. vazut poze, tare funnyBatman! trebuie sa i le arat si lui Pat diseara. (mi-a placut ideea cu jeleul in forma de creier hihihihi)
Dana tare frumos la gradinita lui Ric. sanatate multa sa va treaca tusea! parerea mea e ca era ok cu prospan-ul, daca a inceput sa tuseasca mai tare era semn ca elimina porcariile alea din gatut. aveti grija de voi si mai ales de samburele!
Felicia musai sa mergi la doctor, se poate rezolva problema cu PAP...dar sa te tii de tratament! pentru mobila mai bine dati o fuga pana la IKEA...ca sunteti aproape
ma duc sa beau alta cafea....revin.
o saptamana super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

bbAlicia la 6 zile
Vreau sa va arat bblina pe care Giulia a zis ca o ia acasa. Asa k in we ne-am tot distrat
Vazut pozicile, Andreea

O saptamana frumoasa tuturor ! Sun prin zona ... haideti la semnat condica !
Spor la treburi, Rox !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune ... mi-au mers la suflet vorbele voastre ... Ca de obicei, sunteti the best

Andries, felicitari ... sa-ti traiasca baietii si sa-ti aduca numai bucurii ...

Dana - felicitari pentru sarcina si multa, multa sanatate intregii familii ...

Felicia ... tinem pumnii sa fie totul bine Sanatate multa !

Va pup pe toate si va urez numai bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare !
Am reusit si eu sa ajung pe ... DC in sfirsit !! Am citit si din urma, am vazut si poze multe si frumoase ! Sanatate multa tuturor si pupici mii din partea mea ! Azi sint cam obosita, ma trezii did de dimi sa execut ceva de mincare pentru copchilul din dotare, plus vremea memorabila de afara care te trage la somn ... ca bani nu prea sint de numarat si copiii i-am scos de pe lista !
Sint pe aici ... hehehe, vorba Cristalinei, am venit la birou sa ma odihnesc, asta pen ca dupaamiaza Florin are reclame din nou si me and gizmo sintem alouni acasa !!
O zi linistita va doresc !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Vazut poze de Haloween cu Luca-Batman - bestiale pozele in care Batman se imbratiseaza cu Superman!!!! Vazut si poze cu gradinita lui Ricu - mai Dana, arata la fel de bine ca in povestirile tale! Multa sanatate voua!

Noi in weekend am fost la o petrecere de pitici, am avut de dat un cadou restant la alta pitica si ne-am odihnit...ca intotdeauna weekendul a fost muuuult prea scurt!

De dimineata am fost la eco si sa-mi recolteze pentru bitest - bb e bine, mai mare cu apx o saptamina decit virsta reala a sarcinii (se pare ca acum DPN-ul e 20 mai) era vioi si dr. mi-a spus ca "se pare" ca e baietel...deci nu am invatat reteta de fetite, dar ne-am specializat in cea de baietei . Oricum e cam devreme, sper eu ca la eco din 20 noi sau la morfologia fetala de la Iosup de pe 30 sa se vada bine....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,semnez si io condicutza de luni:))superbe pozele cu familionul lui Pupi,AndreeaP arati trasnet,Dariutza pupam bebelina,este o frumusetze si are deja si cercei
Carolina cam scurt:)),te asteptam mai des si cu poze!!!
Leeloo pupam samburelul activ,tinem pumnii sa fie ok la toate controalele!!!
Alice ce mai gatesti bun??Eu am facut peste cu legume la cuptor dar mandra mananca doar legumele ca "pestele ma musca,tu nu vezi cum se uita la mine",iar din fursecurile cu stafide,mananca doar stafidele,mai am de incercat doar o reteta de placinta cu mere,daca nu o mananca nici pe aia, ma las de sportul asta de facut desertAdevarul este ca pe vremea asta cand nu poti scoate cupilul afara trebuie sa ai energie nu gluma ca sa treaca repede dupa amiaza,noi ne jucam,o pun sa ma ajute la facut curat,odata am pus-o sa-si spele toate lopetzele si greblutzele si ea era fresh mai vrea activitati
Roxi cum s-a distrat Pat la capitala?Gata vacantza,l-ai dus iar la gradi??
Cam multe absentze,Daria treci si striga catalogulvezi sa nu uiti moldovencele Roberta si Carmencita ca si-au cam facut de cap,pe Nora o iertam ca-i cu Zorro-n cap
hai sa avem o zi buna
edit ca uitai ce era mai important,am admirat o fata fffff frumoasa Giulika in poza intitulata serioasa!!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere da` din suflet si cu mult drag,
la multi ani, caro! multi, fericiti si buni alaturi de cei dragi tie!
andries, bun venit acasa, v-am citit poveastea, crestere rapida lu` dom` mirciulica iar tie sa te refaci repede
felicia, sanatate multa, sa nu fie nimic serios... marti, 13, am si io o vizita la doftor de facut, sper sa nu fie cu ghinion;))
is restanta cu pozele, le-am vazut doar pe cele de la mitzu , pe stefi si matei, olivia (arati f bine!)si uka, herstilista de la ieshi pupam in grup, imediat ce`mi pot ma uit si pe restu`
lio, eu nu cred ca mama ta nu te/va iubeste, cred doar ca nu a stiut sau n-a putut sa`si exprime sentimentele fata de voi. atit. era un subiect p`aci cu parintii daca le zicem "te iubesc" suficient de des, sau ma rog, ceva de genu` si-am tras concluzia ca n-o fac si rau fac, nu-mi iese din gura desi ii respect si`i iubesc enorm... sunt multe lucruri pe care le facem/spunem si de care nu ne dam seama decit cind este prea tirziu... ia`ti inima`n dinti si sun-o

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput