Criza de 30 ani?
Raspunsuri - Pagina 3
angiVa spune:
La multi ani cu multa sanatate si fericire!
Si eu am implinit 30 de ani in luna iunie. Iti pot spune doar ca nu ma simt mai batrana deloc, poate doar putin neimplinita, si asta datorita faptului ca privind in urma la "realizarile" mele de pana acum, copilasul mult dorit nu se numara inca printre ele... Raman totusi cu speranta ca la o alta aniversare viitoare am sa-l pot strange in brate cu bucurie, si probabil ca ma voi simti si mai tanara decat la 30.
Te pup cu drag
angi
ENYA spune:
DOAMNE, CE VIRSTA FRUMOASA ! 30 !!!!!!!!
DAR SA VEZI CE FRUMOS E LA 35 !!!!! (PE BUUNEE!)
SI MAI FRUMOS E LA 40 !!!!!!! ( ANUL ASTA PE PLAJA, CIND AM FOST CU VLADI, UN PUSTI MI-A ZIS "MAMAIEEE]")
Hai, fii serioasa "racusorule", nu exista criza anilor 30 si nici a anilor 40 (poate doar ptr "ei"), mai departe nu stiu sa-ti spun acum, o sa mai vorbim peste 8 ani, cind o sa am 50!
Esti tinara si frumoasa, bucura-te de ziua asta, problemele sigur ai sa le depasesti, ptr ca stiu ca esti o femeie puternica.
LA MULTI ANI !
Amalia si Vladi (3 ani)
cl spune:
quote:
Originally posted by sasuke
carmenp wrote : "O fi sa nu criza, nu stiu, dar iti spun un lucru pe care-l zic din ce in ce mai des in ultima vreme, cica femeia e tocmai buna dupa 30 de ani."
roxanal, subscriu si eu la ce a zis carmenp, in citatul de mai sus. Exemplu este chiar cumnatzica mea, care are 36, doi copii de 16 si 14 ani, si e o d-na super, din toate punctele de vedere ! Si ma inteleg de minune cu ea...acuma sa nu va ginditzi la prostii
Sasuke, Sasuke! Ai tu ce ai cu cumnatzica ta! Nu cumva esti indragostit de ea si te-ai casatorit cu surioara ca macar s-o mai vezi? Hai c-am glumit si sper ca nu te-ai suparat.
Roxana, scuze pentru deviatie. Inca o data "La multi ani!".
,
Claudia si Alex
iuliacm spune:
La multi ani, Roxana!
30 de ani e varsta asa de frumoasa, este varsta implinirilor, a roadelor iar tu ai cu ce sa te lauzi: o fetita frumoasa si destepta, o familie , chiar daca nu e ca-n telenovele, o casa (sau mai multe), ai este o persoana de nadejde a acestui forum.
Eu m-am simtit deprimata la 29 de ami. Atunci de ziua mea mi-am luat concediu de la servici si am plecat la tara la bunici sa nu ma felicite nimeni. Mi se pareau cei 29 de ani de parca erau 99!
Anul trecut, la 30 de ani am fost fericita, parca aveam 20.
30 ani e un inceput. Bucura-te de acest inceput.
La ulti ani, si ciocnesc un pahar cu sampanie in cinstea ta Iulia
roxanal spune:
Fetelor, baietilor, dragelor, dragilor, iubitii sufletului meu, de care nu ma pot desparti nici pentru o zi(o zi in care n-am intrat pe forum este o zi pierduta ptr. mine ...VA MULTUMESC, va multumesc din toata inima mea, in definitiv plina de iubire si daruire, nu m-am asteptat la atatea raspunsuri..si pe cand le citeam, zambeam si chiar mi-au dat lacrimile de era sa ma prinda si sefu, hi,hi(n-am putut astepta sa ajung acasa ca sa citesc)...
in alta oride de idei: aseara mi-am petrecut, pentru prima oara in viata mea, 6 ore la un salon de coafura si mi-am schimbat look-ul..mama, ce bine face la moral, hi,hi...si cum m-am bucurat sa aud azi de la Maria mea(2,3) : "mami, te iubesc, mami, la multi ani, mami, sa fi sanatoasa si sa ai grija de mine, sa cresc mare si frumoasa ca tine", chiar ca m-a apucat plansul, dar un plans de fericire la gandul comorii care-mi fericeste viata...asa c-am dat-o naibii de depresie, VIATA E FRUMOASA, DACA STII S-O PRETUIESTI...
va multumesc inca o data pentru c-ati fost alaturi de mine
pupici la toata lumea
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
danis spune:
LA MULTI ANI, ROXANA!
eu am implinit 30 prin febraurie, iar 2003-ul asta a fost cam rau pentru mine si familia mea; mie mi se pare ca inca nu am depasit complet criza, dar nu renunt fara lupta, ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa faci; varsta este ceea ce simti si gandesti, ceea ce faci, bucuriile pe care le aduci celorlalti; frumusetea vine si din interior, dar nici o schimbare la coafor nu strica, din cand in cand;
viata e frumoasa; nu depinde decat de noi sa ne dam seama de asta
iomi spune:
Veeezi???
Ce ti-am zis io ca micile bucurii, placerile banale si lumesti fac minuni!!!!!
Sa auzim numai de bine!
Ioana & bb Luca
Marina spune:
mey roxanica mama aku suntem taman in toata splendoarea si tu te plangi! Hai La multi Ani cu sanatate ca le-om duce noi pe toate!
marina
Steffi spune:
Eu implinesc 31 de ani in august si ma simt f bine. Sigur ca realizez cat de repede trece timpul, dar la 70 de ani ce-o sa mai spunem? O sa ne dorim sa avem 40 ed ani macar... Parerea mea este ca nu trebuie sa ne mai plangem de mila si sa traim momentul, asa cum ne este, cateodata f bine, cateodata mai greu, dar cu speranta si visuri mergem mai departe
LA MULTI ANI, sa fii fericita si ramai sanatoasa, asta e cel mai important!