Criza de 30 ani?
Raspunsuri - Pagina 2
Lia spune:
LA MULTI ANi!
Roxana,eu am implinit 30 de ani in aprilie si nu mi s-a parut decat ca am devenit mamaie.Nici urma de criza.
Glumesc...probabil ca s-au adunat nemultumirile si de aceea ti se pare ca a venit sfarsitul lumii.
Eu nu-s un as la dat sfaturi,dar ma gandesc ca daca vei privi mai mult la jumatatea plina a paharului, vei incepe sa te simti mai bine.
Iti doresc sa depasesti perioada asta plina de ganduri negre si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi tie!
Lia&Andrew
Oana_B spune:
Si pentru mine mi s-a parut 30 ca un fel de prag sau cotitura. Acum am 32. Daca pana atunci mi se parea ca totul mi se cuvine si eram destul de concentrata asupra persoanei mele (desi de abia acum o recunosc), acum incerc sa bag in seama tot ceea ce este in jurul meu, cu tot frumosul si uratul care face ca viata sa fie completa, uneori ma ia cu friguri pe spinare ca timpul trece si fug repede la sotul meu sa il iau in brate si sa ii spun ca il iubesc ca nu stiu ce va fi maine...
Stai linistita, suntem femei, e normal sa ne agitam pentru orice, important e sa nu lasi sa te copleseasca.
Oana_B
Aaaa, era sa uit:
descintec spune:
La Multi Ani, Roxana! Sa ai o viata frumoasa si sufletul linistit sa te bucuri de ea.
Si eu am avut o caderea la 30, dar a trecut..pe la vreo 32. Mi-a placut apoi sa am 33, 34. M-am lecuit de spaima varstei. Am avut de trecut un hop mare in viata noastra si m-am simtit atit de total iubita. Acum stiu, nici esecuri, nici boli, nici batrinete nu ma mai sperie. Doar timpul asta, care parca pe masura ce inaintez in virsta parca mi se scurge printre degete, de as putea sa il fac sa alunece mai greu. Tema de gindire pentru fizicieni: mariti coeficientul de frecare al timpului cu vietile noastre :)
D.
danac spune:
Si eu fac 30.... peste o luna.Si eu am aceleasi ganduri..ca ce-am facut ,ca n-am realizat prea multe(macar tu ai 2 case,eu nu)etc.
Imi trece cand ma uit la fetita mea...si cand imi dau seama ca sant mai desteapta ca la 20 ani....si cand ma gandesc ca Balzac a scris o carte "Femeia la 30 de ani"
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Gabriela19 spune:
Sunt si eu in aceeasi situatie(peste o lunä implinesc 30 de ani) dar nu-imi fac griji, deoarece eu mä simt chiar mai tanärä(decat 30).
Stii cum e in viatä, toti imbätranim asa cä nu trebuie sä ne mai si stresäm din cauza aceasta.
Trebuie in primul rand sä ne bucuräm cä suntem sänätosi si sä pretuim acest lucru.
Oricum iti doresc " La multi Ani Roxanal " si numai bine !!
missiday spune:
La multi ani , Roxana, sa ai parte numai de impliniri si sa te bucuri de frumosul din viata ta,trecand senina peste partea urata!!!!
Si eu am tot 30 de ani, impliniti in aprilie, dar pe mine ma distra agitatia celorlalti (fratii mei mi-au cumparat un ceas ale carul limbi merg in sens trigonometric, deci invers sensului normal iar sotul meu mi-a repetat o saptamana zambind "o sa faci 30 de ani")si am tratat-o ca o aniversare obisnuita fara sa simt nimic special(poate ca nu sunt eu normala).
Oricum, eu ma simt foarte bine cu anii pe care-i am iar sotul meu spune ca arat mai bine si sunt mai draguta cu el decat la 25 (asta pentru ca-l las la pescuit fara mine)
mihaelas spune:
La multi ani, Roxananici! Iti doresc ... tot ce-ti doresti tu! Dar mai ales sa-ti fie bine si sa fii linistita si multumita si sa te bucuri de frumusetea de bebica pe care o ai!
Pupici de la Iulia ptr Maria si pentru tine.
sasuke spune:
carmenp wrote : "O fi sa nu criza, nu stiu, dar iti spun un lucru pe care-l zic din ce in ce mai des in ultima vreme, cica femeia e tocmai buna dupa 30 de ani."
roxanal, subscriu si eu la ce a zis carmenp, in citatul de mai sus. Exemplu este chiar cumnatzica mea, care are 36, doi copii de 16 si 14 ani, si e o d-na super, din toate punctele de vedere ! Si ma inteleg de minune cu ea...acuma sa nu va ginditzi la prostii
isabela spune:
Bucura-te de aceasta varsta. Bucura-te ca esti sanatoasa tu si ai tai, ca ai un copil minunat. Eu ,in ziua in care am implinit 30 ani faceam parastas de 6 saptamani pentru sotul meu, iar fiica-mea avea 3 luni. Poate, de aceea, nu ma gandesc cu placere la aceasta varsta. Azi, la aproape 35 ani, nu ma simt mai "batrana" ca la 30, ci mai matura.