Criza de 30 ani?

Criza de 30 ani? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Mai frate, exista oare criza de 30 ani la femei, ca eu mai am putin si dau coltul, maine implinesc 30 ani si parca a venit sfarsitul lumii, ma gandeam ieri ca in afara de puiul meu drag, Maria, nu prea am realizat multe, desii, parca ma bate Dumnezeu, zau asa, avem o casa si tocmai platim la a II-a, ptr. Maria, suntem relativ sanatosi, Maria este sanatoasa, nu murim de foame, dar...DAR...EU NU SUNT MULTUMITA... sotul nu-mi mai place, situatia materiala rezultata in urma deselor imprumuturi este dezastruasa...dar cand ma gandesc ca altii n-au ce manca sau au copilashii bolnaviori parca-mi este si rusine sa vorbesc....si totusi, trec printr-o criza care ma macina si nu ma lasa sa ma bucur de ceea ce am....help, a mai trecut cineva prin asta?

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

LA MULTI ANI !Hai, mai, e o virsta frumoasa ! Petrece, bucura-te alaturi de cei dragi ! Cu totii trecem prin cite o criza, ca la 30 sau la alta cifra nu conteaza. Important este sa nu te lasi coplesita de ginduri. Si eu mai cred ca nu ai de ce.

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

of ! eu la anu' fac 30 ani si ma gandesc de pe acuma la asta !!! chiar ii spuneam sotului care este cu 7 ani mai mare ca ce repede imbatranim si am hotarat sa nu ne mai gandim atata la munca/bani ci sa ne bucuram de orice, chiar si cand cumparam o paine sa ne bucuram ("ca o mancam cu pofta !!!!!")...glumeam !!!
Oricum e bine sa ne bucuram cu totii de toate si sa nu ne mai gandim la altele ... si atunci viata e mai frumoasa !!!
asa zic eu ...

oricum .... LA MULTI ANI !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Roxana, in primul rand "la multi ani" sanatosi si cu multe bucurii, ca n-ai grija, vin si ele, da nu cand vrem noi. Si eu m-am simtit aiurea cand am implinit 30 de ani. Simti ca intorci o "foaie" importanta din "cartea vietii". Las' ca poimaine uiti, iti zic eu. Cum ma, ai casa, ai masa, ai asa o comoara de Mariutza la usa si tu... Glumesc, s-au strans si la tine niste nemultumiri in suflet. Le rezolva el, timpu', pe toate.
Fruntea sus !
Pupici multi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Eu am trecut repede peste aniversarea asta, pt. ca bb avea 3 luni si nu aveam timp sa ma gandesc la prea multe.
Sfatul meu e sa nu mai globalizezi atata si sa incerci sa te bucuri din orice si din nimic, sa fii fericita cand privesti o floare sau o pasarica, sa privesti cum se joaca fetita ta si asta sa fie cel mai important lucru pe pamant. Daca asteptam ca fericirea sa vina cu prea multe surle si trambite, riscam sa trecem pe langa ea fara sa o vedem, dar daca in fiecare zi ne facem singuri cate o mica bucurie pentru suflet, vom fi cei mai fericiti oameni...
Asta e teoria, ca nici eu nu reusesc sa o aplic chiar mereu, dar cand imi aduc aminte de ea, parca nu mai e totul atat de negru/gri/maro....
In alta ordine de idei, La Multi Ani!!, si tot ce iti doresti sa se implineasca!!
Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Roxana, "La multi ani!". Cand eram mica si mama mea a implinit 30 de ani, am plans! Ma gandeam, 30 de ani, e batrana! Ce prostie, nu? Cand am implinit eu 30 de ani il aveam pe Alex de o luna. Si eu mi-am pus intrebarea ce am realizat pana la 30 de ani. Pe atunci lucram in cercetare, aveam si ore la facultate, aveam un master si o inscriere la doctorat, dar crede-ma ca nu s-au pus! Mi-am spus ca sunt cea mai realizata si fericita femeie din lume, pentru ca sunt MAMA! Si, pana la urma, doar asta conteaza. La 33 de ani mi-am schimbat jobul, in acelasi domeniu, dar pe o alta "poteca" si pot spune ca acum ma simt implinita si profesional! Asa ca draga Roxana, dupa mine, viata a inceput cu adevarat dupa 30 de ani. Cand voi implini 40 de ani o sa vad! Si sa-ti mai spun ceva, desi am 34 de ani, ma simt de 20!
si ,
Claudia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Efectiv nu am simtit si nu simt ca am implinit 30 de ani, anul asta in aprilie. A trecut ca si o alta aniversare, aproape nici o diferenta. Nici eu nu pot spune ca stau pe roze, rate la casa, rate la electrice, rate la masina, si cat am stat pe acasa cu indemnizatia de doi bani chiar a fost nasol din pdv financiar, de aici si certuri pe tema asta dar si altele, dar totusi sunt FERICITA SI IMPLINITA. Cred ca am realizat ceva pana la varsta asta, un sot bun, chiar daca-l critic eu toata ziua, care ma iubeste, un confort material, dar mai ales COPILUL pe care mi l-am dorit, minunea mea. Inca imi doresc foarte multe, toti tindem spre mai bine, dar am cu ce sa ma mandresc pana acum. Si simt ca ,desi am implinit 30 de ani, viata abia incepe!
Va pup, Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Uf, am uitat sa-ti spun Roxana

LA MULTI ANI FERICITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

LA MULTI ANI!
O fi sa nu criza, nu stiu, dar iti spun un lucru pe care-l zic din ce in ce mai des in ultima vreme, cica femeia e tocmai buna dupa 30 de ani. Iti doresc sa depasesti perioada asta si sa ai parte doar de bucurii!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Roxana!
Dupa mine, 30 ani e cea mai frumoasa varsta! Esti tanara, ce vorbesti ca ai imbatranit? Eu am 31 ani si ma simt mai bine ca oricand, indiferent de probleme. La 20 ani esti cam ametzit de cap, nu ai destula minte, sau cel putzin asa cred eu, asa ca acum am destula intzelepciune sa ma bucur de tot ce e in jurul meu, de bb, de familie, de natura, asa incat, tot inainte, nu suntem deloc batrane! De la 70 in sus potzi spune ca esti batrana!
Numai bine si bucura-te de tot ce ai, mai tarziu o sa privesti inapoi si vei realiza ce bine era si cum nu ai stiut sa te bucuri!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brotacel spune:

LA MULTI ANI
Incearca sa te bucuri de anii care vin, vor trece fantastic de repede.
Dupa mine exista īntr-adevar o criza "de 30 de ani"
Incearca sa vezi numai partile frumoase din viata si va fi mununat.
Stii vorba romaneasca"Noi sa fim sanatosi ca belelele curg gīrla"
Iti doresc īn primul rīnd multa sanatate, daca o ai pe asta le poti rezolva īncet pe toate.
Cu drag,
Brotacel

Mergi la inceput