***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 24
ramona7 spune:
carstea , Uite cam asa ar tb sa iasa cele 2 linkuri..
Povestea nasterii lui Rares
Am 5 luni/sunt barbat
Si aici versiunea cu spatii sa vezi cum arata.
[url= " http://good-times.webshots.com/album/561232529avCXug " ]Am 5 luni/sunt barbat[/url]
fara spatii libere la ghilimelele de la link
Sper sa te ajute ![]()
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
Carmen_So spune:
Irinusha, noi am inceput asa diversificarea, cu fulgi de orez in lapte. Nu Alete, ca nu l-am vazut prin farmaciile din Bucuresti, ci Nan 1. Pediatra mi-a zis sa-i pun o masura in lapte, la 3 mese din 7. Da' eu am hotarat (dupa ce am vazut cateva zile ca totul e in regula) sa-i pun 2 masuri de cereale la toate mesele, poate asa se mai ingrasa si ea putin.
Din cate am citit eu despre reflux, parca am retinut ca e bine sa fie laptele mai gros.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Irinusha, noi am inceput asa diversificarea, cu fulgi de orez in lapte. Nu Alete, ca nu l-am vazut prin farmaciile din Bucuresti, ci Nan 1. Pediatra mi-a zis sa-i pun o masura in lapte, la 3 mese din 7. Da' eu am hotarat (dupa ce am vazut cateva zile ca totul e in regula) sa-i pun 2 masuri de cereale la toate mesele, poate asa se mai ingrasa si ea putin.
Din cate am citit eu despre reflux, parca am retinut ca e bine sa fie laptele mai gros.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
Carmen, cate kg are Ana si ce inaltime? Si noi am inceput tot cu cereale, dar mie pediatra mi-a spus sa-i pun doar o masura si doar in biberonul de dupa baita. Tot Nan1 folosim.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Paflo spune:
Salutare!
Iar ati fost harnicute foc! Noua nu ne-a mers netul azi (pentru a cata oara?!), asa ca am ramas codasa.
Andrada, ce se intampla cu voi? Sper ca totul e in regula!
Ali24, dovlecelul se pune in supica sau se face la abur, iar dovleacul (cel care se pune in placinte) e mai bine sa fie facut copt in cuptor. Eu i-am dat si de unul si de celalalt. Dovleacul i l-am amestecat cu mar copt si i-a placut f mult;dovlecelul il mananca si singur si asociat cu radacinoase.
Pepsi, multu' mult de link. Ma apuc sa citesc (sunt curioasa cata franceza mai stiu ca nu am mai folosit-o de taaaare mult timp).Evident ca au aceleasi efecte (fie el bune sau rele)indiferent daca sunt adaugate in lapte sau in cereale, ma refeream insa la faptul ca cereale mananca o data pe zi, iar lapte tot timpul. Bine, depinde si de concentratia lor in respectivul produs, dar asta e deja alta poveste.Ce te invidiez cu aquafitness-ul...in cluj nu exista asa ceva, din pacate!
Carstea, cum a reactionat Rares cand i-ai introdus ghimbirul? Eu sunt moarta dupa el, dar cred ca mai astept un piculet pana ii dau Sofiei.
Ibelciug, mai nou si Soso e agitata in timpul mesei, chiar daca ea papa biberon. Da din maini, picioare, se intoarce, se opreste, iar o ia de la capat. Ma zapaceste!
Alyna24, votat Davidut!Bafta in continuare!
Carrie, daca nu are alte manifestari cel mai probabil ca dintii sunt de vina.
Si eu o pun pe Sofia in fundel, cate un minut-doua, sprijinta in interiorul pernei de alaptat (macar la asta sa foloseasca, ca la alaptat am folosit-o prea putin). In bouncer nu mai incape si oricum din pozitia cu spatarul ridicat la 45 de grade se ridica pe coate si se trage de bara din fata sa stea in fund, deci...tot acolo ajungem.Pe zi ce trece e tot mai puternica si sta tot mai bine (si maraie tot mai insistent cand o iau de acolo).
Oana (Kay), din pacate nu te-am vazut la tv (nu prindem Euphoria). Chiar mi-ar fi placut sa te vad, dar sunt convinsa cate-ai descurcat de minune.
La multe lunisoare, sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari si sanatosi!
Nu e rea ideea unei pagini cu diversificarea!Asa putem schimba impresii, retete, etc. Nu stiu daca e bine totusi ca atunci cand una dintre noi face o greseala sa nu i se atraga atentia (nu sa se dea cu pietre, evident), dar suntem oameni si gresim cu totii. Eu una, prefer sa mi se atraga atentia atunci cand gresesc si, daca consider ca am gresit, sa-mi indrept respectiva greseala, decat sa persist in ea. In fond e vorba de binele copiilor nostri si cred ca asta e cel mai important lucru, nu orgoliul nostru.Vor fi discutii in contradictoriu, e drept! Dar atata timp cat nu se depaseste linia discutie in contradictoriu-cearta, nu pot fi decat constructive. Parerea mea!
Nu stiu daca apuc sa mai intru pana duminica (uraaa!plec la un congres!imi mai clatesc si eu neuronii). Sa fiti cuminti, sa papati tot, sa dormiti bine si...sa nu scrieti chiar foarte mult!
Va pupesc!
Florina si Sofia (09.05.2007)
Graviduta spune:
Confirm si eu ca fii-mea e agitata cand mananca, pune mainile pe biberon si-l trage afara din gurita, apoi il baga la loc. Nu stiu daca o face intentionat, dar am ajuns sa-i dau cu tatutul ei de mancare: unul o tine si ii da biberonul, iar celalalt o tine de manute (adica ea il tine de degete
).
Paflo, cam ce gust are ghimbirul, ca nu am mancat niciodata?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
lavini spune:
Credeam ca numai fi'miu vantura porumbii in timp ce mananca, dar se pare ca e boala generala.Eu cu o mana ii tin biberonul si cu cealalta ii misc una din maini in sus si in jos si in felul asta ii atrag atentia.Altefel imi zbaoara biberonul una-doua.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin