***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 23
angelabv spune:
Liviana- LA MULTE LUNISOARE !! Bogdanel e un scump, ai doi flacai super draguti , si eu vreau un baiat....Ce ai acolo cu Tweety, a prosopel sau paturica ? Ca si mine vad ca faci mereu poze, eu nu reusesc sa le scot "pe hirtie" pe toate dar le salvaz pe CD-uri, sa-i arat ce micuta era !
Vali5, ce ochi frumosi are Andrei, ce fericit e el acolo !! Si ce par mult avem, noi am cam chelit....Tu i-ai taiat din par sau are el asa betonul "rebel"? Oh, am citit raspunsul tau deja...
Kay , eu nu am vazut emisiunea dar am sunat-o pe mama in Romania si ea s-a uitat! Este bine ca se gasesc oameni care doresc sa ajute, si e si mai important cond acei oameni sunt si cunoscuti si ce relatii. Multa bafta !
Tamara, bine ai revenit, te asteptam cu poze. Zici ca puiul e lungut, pai are cu cine sa semene, nu ??
Pepsi, mesajele tale sunt citite si dupa cum vezi, toate fetele iti cerem sfatul,nu e nimic in neregule cu mesajele lungi, spatiu e destul, eu una apreciez informatiile tale, si stiu ca iti rupi din timpul tau sa le scri !! Pupici
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
lbelciug spune:
Angelabv, multumim! Cu Tweety e o paturica. Eu mai scot si pe hartie pozele cele mai frumoase. Imi place sa le pastrez si in albume. Acum ma uit cu drag la ele si bineinteles la cele 2 carticele ale bebelusilor.
Pitica, merci. Incercam, dar... este dificil sa nu ridici copilu'.
Pepsi, unde ai disparut?
Elteka, gata zborul?
Ella? Azi n-ai fost prezenta...
Gata! Inchid PC-ul caci azi a mers toata ziua.
Pupici la mamici si bebici. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Irinusha spune:
Salutare mamici!
Am si eu o fetita de iunie 2007 si vin cu o intrebare la voi:
As vrea cam pe la 20 sapt. sa incep sa-i dau fulgi de orez ... adica sa-i pun in ultima sticla fulgi de orez. Tot diversificare e?
Este fetita de biberon (nu pot alapta) si primeste, avand un reflux pronuntat, Aptamil AR (AntiReflux) ... ma gandesc sa-i pun fulgii in Alete 1, ce a primit (si cunoaste) inainte de Aptamil ... fiind mai gros poate sa bea si laptele asta normal. A mai inceput cineva asa?
Cand face 5 luni vreau sa incep cu legume (morcov intai). La baiat am inceput la 4 luni si am avut probleme (mi-a refuzat laptele dupa 1-2 sapt. de la diversificare si ne-am chinuit mult) ... nu bag mana in foc ca asta a fost cauza, dar nu vreau sa mai risc.
Multumesc si numai bine ... va citesc cu placere (cand am timp).
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
---------------------------------
Haideti sa daruim o PIJAMALUTZA! :)
carrie spune:
fetelor incep sa ma ingrijorez umpic, la mamarutza ii cade febra cu Nurofen si ii urca apoi catre 38...de ieri!
ce poate fi oare??plus ca e ff maraita si doarme rau...dintii?ca nu mai tin minte de la Thea doar ca ne-am chinuit cumplit cu ei...ati patit asa?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
mica0307 spune:
liviana si Maya se agita la san si isi tot freaca picioarele.
vali ce a crescut Andrei. Mi se pare foarte mare. Mie mi-a zis dr ca pana la 5 luni nu au voie sa stea in fundulet, dupa da. Pentru Maya e o adevarata placere sa stea in fund, asa ca o mai pun - sprijinita.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
mica0307 spune:
Am pus filmuletul cu Maya in semnatura.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
angelabv spune:
Mica, Maya e SUPER HAIOASA !!!!!
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Salutare mamici!
Am si eu o fetita de iunie 2007 si vin cu o intrebare la voi:
As vrea cam pe la 20 sapt. sa incep sa-i dau fulgi de orez ... adica sa-i pun in ultima sticla fulgi de orez. Tot diversificare e?
Este fetita de biberon (nu pot alapta) si primeste, avand un reflux pronuntat, Aptamil AR (AntiReflux) ... ma gandesc sa-i pun fulgii in Alete 1, ce a primit (si cunoaste) inainte de Aptamil ... fiind mai gros poate sa bea si laptele asta normal. A mai inceput cineva asa?
Cand face 5 luni vreau sa incep cu legume (morcov intai). La baiat am inceput la 4 luni si am avut probleme (mi-a refuzat laptele dupa 1-2 sapt. de la diversificare si ne-am chinuit mult) ... nu bag mana in foc ca asta a fost cauza, dar nu vreau sa mai risc.
Multumesc si numai bine ... va citesc cu placere (cand am timp).
Mami de pereche:Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
---------------------------------
Haideti sa daruim o PIJAMALUTZA! :)
Irinel, si noi am inceput la primul copil cu cereale si tot aptamil era laptele. Parca humana totusi am folosit. Da, e diversificare. Io ii punem in biberon cu tetina de latex kreutz.
Mie, pediatra mi-a recomandat, stii cu fac doar recomanda, sa incep cu fierturi. Morcov, pastarnat, albituri. Dar astept sase luni ca deja ma apuca durerea de cap cand o sa ma apuc de craticioare. Ce folosesti pt a fierbe un morcovel? Folosesti produse Alnatura?
..si io te citesc cu placere..chiar daca cineva se intreba : Te citeste cineva
EDIT: acu am recitti ce ai scris: alete1 e laptele. Nu l-am folosit
Bogdanel de Liviana si Alexandru de Michelle35
carstea spune:
test!!!!
POZE rares(7 mai 2007)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109960&whichpage=2
http://good-times.webshots.com/album/561232529avCXugP]Am 5 luni/sunt barbat[/url]
doxinu spune:
Fetelor am gasit ceva interesant www.desprecopii.com/info.asp?id=121" target="_blank">aici
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007