Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)
Raspunsuri - Pagina 22
Biancas spune:
Hai ca e fain subiectul celalalt. Bine pus punctul pe i acolo unde a trebuit
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Voiam sa va zic ca am prins o faza cand eram mica, o verisoara de-a mea de la tzara a facut convulsii, dar parca era mai mare, de cca 4 ani,nu-s sigura.Si nici nu avusese febra ,poate or fi fost de alta natura,ca ea s-a nascut prematur,a avut si probleme gen mana stanbga abia o folosea,nu prea avea putere in ea, ani de zile si n-a fost nimeni la kinetoterapie cu ea ... dar acum e perfect normala,are si ea o fetitza de cca 8 ani. Atunci cu convulsiile alea stiu ca tati a "gestionat situatia" ,i-a pus o lingura intre dinti sa nu isi muste limba,ca femeile erau panicate rau.A durat totul cca 30 sec - un minut dupa care si-a revenit.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:

E un sport foarte sanatos,de ce nu-l practicati?
Va imprumut coarda mea? ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Poate sa fi fost epilepsie 
Si eu am avut edem glotic la 16 ani si mi-au bagat lingura in gat sa nu imi inghit limba pana a venit salvarea. Sora-mea era pregatita cu cutit si pix in caz ca nu ajungea salvarea repede. Noroc ca a venit SMURD-ul si in 5 min au fost la mine.
Eu rad de o faza ..mi-a sarit si somnul ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:

Bianca
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Chiar asha mai...ce antibiotice ce antitermice..hai sa ducem copilul sa ii facem exudat faringian, sa stam 3 zile pana creste cultura sau nu, si apoi sa vedem daca e rost de antibiotic sau nu.
Noi sa fim sanatosi ca copii...se trateaza dupa pareri "forumiste"
Noapte buna.
Bianca![]()
Vezi-ti de treaba ta si trateaza-ti copilul cum crezi de cuviinta si lasa-i pe ceilalti sa-si trateze copiii cum cred ei de cuviinta! Te-am rugat sa nu-mi mai comentezi postarile! Daca fac bine sau rau ma priveste pe mine, nu trebuie sa-ti dau tie socoteala!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Biancas spune:
quote:
Originally posted by T_Ioanaquote:
Chiar asha mai...ce antibiotice ce antitermice..hai sa ducem copilul sa ii facem exudat faringian, sa stam 3 zile pana creste cultura sau nu, si apoi sa vedem daca e rost de antibiotic sau nu.
Noapte buna.
Vezi-ti de treaba ta si trateaza-ti copilul cum crezi de cuviinta si lasa-i pe ceilalti sa-si trateze copiii cum cred ei de cuviinta! Te-am rugat sa nu-mi mai comentezi postarile! Daca fac bine sau rau ma priveste pe mine, nu trebuie sa-ti dau tie socoteala!

.Sa inteleg ca ai o problema cu mine?
Bianca
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Biancasquote:
Originally posted by T_Ioanaquote:
Noapte buna.
Vezi-ti de treaba ta si trateaza-ti copilul cum crezi de cuviinta si lasa-i pe ceilalti sa-si trateze copiii cum cred ei de cuviinta! Te-am rugat sa nu-mi mai comentezi postarile! Daca fac bine sau rau ma priveste pe mine, nu trebuie sa-ti dau tie socoteala!.
Sa inteleg ca ai o problema cu mine?
Bianca![]()
Te rog sa nu te faci ca ploua....miroase de la o posta "atacul" tau......cu exceptia mea, nu-mi amintesc sa mai fi facut cineva de curand exudat la copil pt a depista natura bolii, asa ca iau remarca ta extrem de personal........te-am rugat si iti repet: NU MAI FACE REFERIRI LA POSTARILE MELE, NU LE COMENTA, VEZI-TI DE TREABA TA!!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Biancas spune:
Ioana se pare ca ai o problema si tot ce scriu ti se pare ca scriu de tine. Nu e bine fata 
Eu am scris la general, e la moda acum sa iti duci copilul la exudat faringian sa vezi daca ii dai sau nu antibiotic. Sincer nu ma intereseaza postarile tale, le citesc doar cand chiar ma plictisesc si sunt prin zona, adica online.
Asha cum am scris despre aerosoli, asha e valabila si asta cu exudatul.E o "moda" cat de cat generala.
Si nu mai cracana pagina cu litele rosii, am invatat sa citesc si cu litere normale.
Cat despre faza cu comentatul...uite-te la pagina 21 si vei vedea ca tu esti sfanta si nu te "enervezi" din nimic.
Totusi sper sa te potolesti cu insinuarile astea. Si tu si altele care fac ca tine.
Bianca
d_melli spune:
Eu nu mai schimb scutecul asta ca ma cearta Ioana...si ar cam rtebui schimbat ca a inceput sa miroasa....cred ca cineva are mereu probleme cu igiena

Am plecat la plimbare...pupici