Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)
Raspunsuri - Pagina 21
asteryaro spune:
Ingrid, nici eu nu vreau sa ma mai enervez... zau n-are sens. Somnic usor si pupici la blondina nastrusnica.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Dani a avut tuse latratoare, raguseala febra a facut catre dupa-masa dar nu foarte mare..38.4 parca si de seara am inceput antibioticul.
Nici vorba de fugit la spital..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Moni, eu dorm acum la el in camera si il verific (desi in noptile trecute i-am dat fenobarbital) si daca e super fierbinte ii mai dau Nurofen/Calpol (ce-i la rand). In una din nopti i-am bagat chiar si termometrul ca dormea pe burta cu genunchii sub el si
-u-n sus si nici nu si-a dat seama ca l-am dezbracat de pantaloni, body, pampers si i-am bagat termometrul
. Si dorm acolo ca sa-mi fie mai usor sa ajung la el ca noaptea scanceste de la canini si musai sa-l dau cu Dentinox .........i-a iesit alataieri caninul nr.3 si asta ultimul vad ca-l omoara.........Iar dupa ce s-a intamplat cu micuta Sorana iti dai seama ca in noaptea asta fac de garda......
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
ASTERY da din ala parca i-am dat,dar mai aveam un fel,ca pediatra mi-a zis de un fel,iar ala particular de alt fel.Doar ca nu i-am dat decat in doua seri parca.Cand avea 7 luni nu i-am dat deloc,am stat mai mult de paza.Atunci am impachetat-o si eu ca nebuna in ceaceafuri cu apa rece,in loc de la temperatura camerei
Si ce urlaaaaaaaaaaa 
INGRID Diana are o relatie speciala cu lupul ala,banuiesc si ca e un pic indragostita de el, ii e frica si nu-i e,cred ca tare ar vrea sa il vada face to face
.Si la gradina zoologica in Oradea,nici nu s-a uitat la ei,aratau ca niste catzei jigaritzi ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
T_Ioana spune:
Aveti dreptate dragelor......ce sens are sa ne enervam....noi sa fim sanatoase si copilasii nostri!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
IOANA pai si eu o luasem cu mine in pat,doar la mare si cand a avut febra a dormit cu noi,de fapt la mare cu noi,iar la febra cu mine ,pe husband l-am trimis pa, dincolo.
asteryaro spune:
Uite cum a reusit cineva, care se pretinde doctor (si care nu cunoaste ortografia limbii romane
) la mesajul nr. 5 sa fure un avertisment:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109335&whichpage=4
Bianca, fii pe faza, baga mare, ca poate ai si tu un dram de noroc
.
Irino, mai vrei aspirina fata? Ma bucur ca ti-a placut dulceata.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Biancas spune:
Chiar asha mai...ce antibiotice ce antitermice..hai sa ducem copilul sa ii facem exudat faringian, sa stam 3 zile pana creste cultura sau nu, si apoi sa vedem daca e rost de antibiotic sau nu.
Noi sa fim sanatosi ca copii...se trateaza dupa pareri "forumiste"
Noapte buna.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Mie imi scapa ceva,de ce va enervati,ce-ati citit?
ASTERY am citit acolo inca de ieri,eficienta stii tu ![]()
Stati ca va zic ceva de convulsii imediat.
asteryaro spune:
Monica - nimic, ce sa fie, OLIRETA draga de ea... da cu mucii, like usual...
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)