Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
bamboletta spune:
da stiu tot noi suntem de vina
teoria o stiu si eu f bine,dar mai greu de pus in practica ![]()
din pacate nu avem 2 zile de cand nu mananca,cred ca sunt vreo 2 sapt,niciodata nu a mancat ca la carte si nici nu vreau asta...in fine...mai bine tac
Saryta-bine ati revenit
sunteti superbe 

felicitari pt primii pasi 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Laura13 spune:
dorsillia sora mea ii da fetitei ei septolin, din cate stiu, ea are 3 anisori, vezi ca e colega cu tine la iulie-august, amironeanu. sincer, stefi e racita, parca incontinuu, din primavara, asa ca nu stiu cat efect are septolin. in plus, nu stiu de la ce varsta e permis. mai arunca o intrebare si acolo. noi nu folosim inca. pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dorsilia spune:
[/quote]
pt aspectul cu carne+ficat+ou[/quote]
astea-s flori pe bune sau cu ghilimele? pai cine face altfel ? cred ca se intelege clar ca am zis ori carne ori ou ori ficat nu si-si-si ![]()
dandusa spune:
Lavinia,
pune filmulet cu Mihaita...,promit sa nu rid de accentul tau
...,desi la cit esti tu de scumpa ...si gur te prinde super...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
quote:era pe bune. sunt unele aspecte in care nu pot fi de acord cu tine nici batuta, si stim amandoua care sunt....dar la capitolul asta mi s a parut ca ai spus exact ce era de spus, asa ca ti am oferit o floricica.
Originally posted by Dorsiliaquote:pt aspectul cu carne+ficat+ou
astea-s flori pe bune sau cu ghilimele? pai cine face altfel ? cred ca se intelege clar ca am zis ori carne ori ou ori ficat nu si-si-si
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dianocica spune:
bine ca mi am amintit..lavinia nu cred ca trebuie sa te stresezi cu accentul. atat timp cat in jurul lui toata lumea vb cu accent...da, s ar putea sa poti face o diferenta..dar cred ca una prea mica...si oricum eu voi rade cu drag ![]()
sa va zic de ce mi iubesc eu sexosul asa mult? azi dupa ce am citit forumul, am ramas cu o stare naspa..nu stiu..parca mi au cazut greu toate mesajele ...ati vazut voi...si el ce mi zice...? mami, te rugam sa nu mai aduci problemele de la serviciu in casa !
sa nu l iubesti?
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Dorsilia spune:
Dianocica,
, nici batuta la ora asta nu-mi aduc aminte de aspectele asupra carora nu suntem noi doua de acord, dar merci de floricica....
dandusa spune:
quote:
Originally posted by saryta
Am incercat sa pun cateva poze AICI care sper sa va placa.
mamaaaaa,pazeaaaaa ca vineee bunaciune

de mamica a trei fetite...,bai nene...,m-ai spart ce frumoasa esti...,arati superrr,

fetele sint minunate cum ne-ai obisnuit deja...,sinteti o familie super...,mor dupa familiile cu trei copilasi...,mor de drag...
aaa,sa nu uit...,finuta ta,vad ca numai cu mina pe fundul lui finu sta...,ce se intimpla domnule?!?
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

LA MULTI ANISORI HARBUJEI DRAGI!