galuste cu prune
Asa cum spune si maestrul ,,orice om are o slabiciune -citat aproximativ
La mancare , eu am mai multe sda una e fruntea -galustele cu prune
Ajutatim si pe mine cu o reteta -nu cu aia cu plic , si ...o sa va spun daca mi-a placut
Multumesc
Raspunsuri
roxanaz spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69793
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82313
(nici nu am auzit de reteta de galuste cu prune de la plic ..)
Roxana
Alynutza spune:
Uite reteta mea de galusti cu prune (sau gomboti) pas cu pas si reusita garantata.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69793
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82313
(nici nu am auzit de reteta de galuste cu prune de la plic ..)
Roxana
Exista in comert, sub forma de pulbere ce trebuie amestecata cu apa, nu stiu cantitatile pt. ca nu am cumparat niciodata dar am vazut cutii pe rafturile in magazine. Imi scapa acum numele producatorului, dar e acelasi care face si fulgi de fasole instant sau fulgi de cartofi instant. Oricum nu cred ca arata ca si aluatul adevarat pentru galuste. Si nu ies asemenea galuste (ca sa ma laud si eu)
http://good-times.webshots.com/photo/2289115130102224540CPKPfG
Criss si Alex
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Exista in comert, sub forma de pulbere ce trebuie amestecata cu apa, nu stiu cantitatile pt. ca nu am cumparat niciodata dar am vazut cutii pe rafturile in magazine. Imi scapa acum numele producatorului, dar e acelasi care face si fulgi de fasole instant sau fulgi de cartofi instant.
icccchh, habar nu aveam. oricum nu o sa cumpar
Roxana
Gabi_K spune:
eu am cumparat de vreo 2-3 ori, noua ne plac:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
kitzy spune:
Am eu o reteta super care nu necesita cartofi, doar aluatul sa fie mai molcut.
Reteta e pt aprox 20 de gomboti.
1 cana apa
2 linguri ulei
putina sare
2 linguri zahar
1 ou intreg
Apa+zahar+ulei+ sare se pun pe foc. Cand clocoteste se toarna o parte de faina ca sa iasa ca o pasta.
Se pune oul. Pe un pat de faina se intinde aluatul cu lingura si se lasa la racit. Se framanta cu faina cat cuprinde, cat sa iasa molcut, dar sa nu le lege de maini. Se poate pune scortisoara in aluat, dar eu toamna scot samburii din prune si le umplu cu zahar+scortisoara. E un deliciu!
14 cu posibil