***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)
Raspunsuri - Pagina 16
dicirstea spune:
Si inca un multu' ptr DidiAlex, cea mai frumoasa mamica de capsunica pentru urari! Ma intrebam de ce suntem de doua ori, si in aprilie si in mai, da' las' ca e bine ca suntem felicitati de 2 ori! De fapt de 3 daca o sa punem la socoteala si sfantul.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
A cumparat cineva jucarii de la Quelle? Si daca da a fost mulumita? Sriu ca e un subiect de genul asta, dar are j'de mii de pagini si abia apuc sa citesc aici dar'mite sa-l rasfoiesc pe ala. Am vazut un cub interesant, cu jpcuri pe toate partile si mi s-a parut un pret f bun, fata de ce e in oras, dar nu stiu cum e calitatea. Si pentru cine intreba de cadouri, am vazut un fel de puzzle cu animale, daca puneai animalul corect se auzeau sunetele animalului respectiv. Era din lemn si iar avea un pret bun, dar parca am ramas cu o teama (nu e fita) ca ce e ieftin e si prost.
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Alyna24 spune:
Dicarstea, aia e poza lui davidutz al meu.
Mi-o trimiti pe mail, te rog?
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
ancamari spune:
Ella, Madi - o sa fac si eu cerere pt a primi alocatia pe card (am 2 la BCR, dar stiam ca prima data vine prin posta si luna asta am neglijat aspectul, dat fiind multe altele) dar asta de luna asta banuiesc ca e pierduta daca nu-l gaseste maine dimineata sotul meu pe postas. 
Ella, Sobi - eu ma gandesc ca daca nu mi se miscoreaza sanii dupa ce termin cu alaptatul sa-i mai ajustez un pic, mie mi-e dor de ei cum stateau inainte! Si in sarcina au fost frumusei, desi un pic cam mari pt gustul meu.
Kay - si eu ii scot ochii cand e cazul si am 10 ani peste tine. Trebuie sa mai stie si de frica! Dar in mod normal are mai multa libertate decat isi doreste, aici sunt perfect de acord cu Ella. Si eu tin mult la independenta mea fata de oricine, acum in afara de Petit, ca piticania mea da dependenta
.
DidiAlex - sunt datoare cu raspuns referitor la somul Petitului. Cand era mai cumintel dormea cam 10-11 ore/noapte si apoi ziua 2-3 reprize destul de scurte. Acum noaptea doarme cam 9 ore si sa zicem inca vreo 2 in timpul zilei. Si din cauza asta ziceam ca mi se par cam putine cele 11 ore, dar se pare ca el e ok asa, daca e vesel si creste, atunci cand nu urla de dinti.
Ella - sigur de la dinti plange, ca-si musca pumnul, ii dau jucarii gingivale, un prosopel curat si roade tot.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
dicirstea spune:
Alina, chiar ma gandeam, cand ma uitam la pozele de pe himalayaherbals ca bebicul tau seamana cu Base al meu. Iar in carucior are si aceeasi paturica, asa ca il iert pe ta'su ca l-a confundat
. Da-mi adresa de mail, ca pe pm nu merge.
Moko
2 zile de sarbatoare
si inca
pentru toti sarbatoritii de azi.
MINUNEA MEA
ckristina spune:
lavini
sunt bine; m am recuperat repede. la nunta eram cu operatia putin deschisa si cu drena....dar asa de bine m am simtit ca am ramas pana la 05.00. am plecat ultimii.... nu i bai ca ai uitat...asteptam o saptamana-doua si apoi incepem noi sa te stresam.cum a fost in franta... ce as merge si eu asa departesa mai uit de pb care le am avut dar nu se poate; sper ca la anu sa reusesc.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Graviduta spune:
Mihamora, higrometrul sau hidrometrul, ca e acelasi lucru, masoara umiditatea. Vroaim sa-i iau unul pt ca nu e extraordinar de scump, sa vad daca este aboslut necesar sa-i iau un umidificator. Asta pt ca m-am tot uitat pe net la tot felul de umidificatoare, si cu abur cald, si cu abur rece. Nu stiu care sunt mai indicate si pt ce ar fi fiecare.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lavini
Fetelor, am si io o intrebare: ce cadou as putea sa-i cumpar unui baietel de un anisor si care sa-i placa(nu hainute sau masinute ca d'astea are cu nemiluita).
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Lavinia, poti sa-i iei cuburi de construit, cat mai colorate. Stii, cum sunt cele de la Lego. Eu i-am luat unui baietel de 2 ani, din Carrefour, am dat vreo 80 de ron, sunt f multe. Si este f incantat de ele.
Am si eu o intrebare: cunoasteti vreun ecograf bun pt ecografie la sani? Eu nu mai alaptez de la 2 luni si sapt trecuta m-au durut rau sanii, cand unul, cand altul. Si am incercat si eu sa vad daca mai vine laptic si, la fel ca la tine, Oana, a curs putin. Asa ca vreau sa vad daca mai sunt apta de alaptat, ca tare mi-e dor de asta.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
kay spune:
graviduta, daca ne reapucam, cum facem? eu imi fac un ceai de chimen si anason, si maine bag pompa in actiune ! acum sa nu contravina cu problemele mele hormonale, ca cine stie ce mi-o zice nenea ala pe 30 la control... eh, eu incerc. daca e laptic, vine el. si daca e si bun, sunt super tare ! va tin la curent cu incercarile mele si cum evolueaza !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
DidiAlexin tine mi-era baza! Dar am pus si pozele...am si zis ca tu esti in prim plan
, e album separat cu intalneala.
![]()
MINUNEA MEA
E David Andreas de Alyna 24

in tine mi-era baza! Dar am pus si pozele...am si zis ca tu esti in prim plan