***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Sobi, operatia mea s-a inchis urat fiindca am scos fire din ea timp de 2 luni dupa ce am nascut; linia e foarte tare , denivelata si stramba; pentru exemplificare, o sa-mi fac o poza diseara si o sa-ti arat.

Cu sanii, am aceeasi amaraciune, dupa ce ca eram lovita cu caramida si inainte de sarcina, acuma am regresat, am sanii asa cum ii aveam in clasa a 4-a; si constat ca se micsoreaza fiindca acum o luna mi-am cumparat la Barcelona sutiene cu tzate(cu bureti multi!!) cum le spun eu 75B iar acum imi vin mari, adica m-am intors la 75A; probabil in curand o sa devin barbat ; sotul meu, care e putin pufos, cu putina bunavointa o sa-mi poarte sutienele.

Madi, suna aici ca sa obtii mai multe informatii: 250.90.20/21/22; parca au program cu publicul pana la 15:30; nici eu nu am ajuns sa depun personal, dar m-am interesat sa depun actele prin posta/fax; iti trebuie extras de cont (ca sa-ti vada IBAN-ul), certificat nastere copil, CI mama.
Si mie imi vine alocatia prin posta si nu-mi convine ca n-am vreme sa ajung la posta; o sa sun si eu maine la numerele astea sa vad cum fac sa-mi depun actele ca sa-mi vireze in cont.
Eu sunt la BCR cu contul si am semnat conventie de e-banking ca sa vad online situatia contului si am cerut si card ca nu aveam pe acest cont.

Alyna24, uite un pupic de la mine, sa nu fii trista, nu toate lucrurile in viata se intampla dupa vrerea noastra; lasa ca David o sa creasca si atunci lucrurile vor sta altfel.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, eu ma plang de lipsa domnului, dar daca mi-ar sta pe cap as innebuni ! si nici ca Alyna n-as putea face. pai daca e petrecere la birou, iar el nu poate, de ce sa nu ma duc daca sunt ok colegii? si el cand mai iese cu ai lui de la teatru... sunt unii pe care nu-i cunosc, n-am treaba cu ei, deci m-as simti taaaaaaare aiurea... mot si eu ! dar intrebam politicos si constiincios si pisalog daca merge x, y, sau z, tipe care stiu eu ca sunt ca scaiu... de ex, ieri, s-a intalnit cu fosta cu care a stat... 7-8 ani. mi-a zis ca se vad sa-i dea ceva, am receptionat si gata. daca nu-mi spunea si aflam, nu dormea toata noaptea ! ce incerc eu sa zic aici, ca (parerea mea) cu... cum sa-i zic... omniprezenta asta nu-i a buna ! mie una nu-mi place. da nici sa-mi umble truila, ca daca vine seara acasa, e ok. tre sa stie fata ce face, unde face si mai ales, cu cine. si daca stiu si sunt linistita, e ok. daca nu-mi convine, ma exprim. si se gaseste o cale de mijloc. sau nu.

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am ajuns si noi la 16,30 acasa.Am luat wrapu de la Liviana,am vazut baiatu frumos la mama lui in wrap si ce gene are....
Am luat-o peiris de la gradinita,am trecut la Mega si am ajuns acasa.Fetelor si voi cheltuiti atatia bani pe mnacare?!!Zi de zi????Al meu vrea alta manacre zilnic
Sa vedeti ce a facut iris la gradi azi :a manjit peretii cu kaki ea nu a facut niciodata asa,si-a dat si pe ea peste tot pe pereti m-a socat.Cred ca antibioticul a stricat-o la stomacel,dar totusi...Ma rog ne-a iertat ingrijitoarea,dar mi-am creat "obligatii" ca cica i-a facut si ei dus plus tot smotrul.

Maine facem 5 ani de casatorie!!!I-am amintit sotului ,dar el nu da importanta acestor "situatii"Eu inca sper...daca nu ma cinstesc singura
Kay si Alina merci
Nu stiu cine spunea de BRANZICA DE CASA,eu stiu asa :se fierbe laptele si se adauga un iaurtel bun(evetual napolact) pana se face branzica si e fff buna.

Nu stiu ce mai vroiam sa zic...
Liviana azi ma probez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pitica, noi pe 28 facem 2, si nic al meu nu e "atins" de astfel de evenimente. eu tot sper... daca nu, ne cinstim una pe alta !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Monytza, daca e racita micuta, las-o in pace cateva zile si reincepe diversificarea dupa ce isi mai revine. e posibil sa-ti refuze mancarea noua si din cauza asta. va tinem pumnii sa se faca cat mai repede bine!
Alyna, eu am pus in fapta dorinta ta de a 'evada' 2-3 zile si saptamana viitoare ma duc la un congres,la Sinaia. e drept ca eu nu mai alaptez de mult (dar sa stii ca daca as avea de ales, as sta sa alaptez in loc de plecat hai-hui, ca tare imi lipsesc momentele acelea minunate).data fiind insa situatia, am anuntat socara ca ramane sefa si o tulesc.sunt convinsa ca o sa-mi fie dor de gazulina, dar si ca o sa-mi tihneasca iesirea. si ca sa fiu rea, le doresc soacrei si sotului zile in care Soso sa fie mai maraita si eventual vreo doua nopti ca cele care tocmai au trecut, ca poate asa or aprecia mai mult ce fac si or mai pune si ei umaru'.
Si sa ma laud si eu ca cioara:
asa doarme Sosolina in patutul ei cel nou.
Aici e prospat trezita si apoi zambeste. Si ne jucam de-a cucu-bau. si asa papam. Si asa o pacalesc sa adoarma cu laserul.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Paflo, sa te simti bine in minivacanta si....ai o fetita
scumpica foc!
Asa ii doresc si eu sotului meu acdn il las pe David cu el!Si...oricum a mai stat pe acasa in conediu si a vazut cum e fi'su in mom lui agitate si singur zicea ca e terorist, numai ca uita cam repede ce-a trait atunci!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Sobi, mersi de urari, a fost un traseu tare frumos, am mers kilometri intregi pe jos in speranta ca mai dau jos din celulita, dar...kilometrii i-am facut, celulita a ramas.

Liviana, abia azi a venit Cerasela, din pacate fi'miu are accese de personalitate atunci cand nu trebuie, o sa vezi in filmulet ca nu a fost cooperant deloc.Ideea o s-o prinzi ca nu e mare lucru, da' el n-a avut chef deloc.O sa pun filmuletul azi sau maine.

Ckristina, ce mai faci?Te-ai recuperat, esti mai bine?Din pacate am uitat sa intreb ce am promis, acu mi-am adus aminte in timp ce scriam mesajul, da imi notez si luni cand vine am pus intrebarea.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

DidiAlex in tine mi-era baza! Dar am pus si pozele...am si zis ca tu esti in prim plan, e album separat cu intalneala.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Fetelor, am si io o intrebare: ce cadou as putea sa-i cumpar unui baietel de un anisor si care sa-i placa(nu hainute sau masinute ca d'astea are cu nemiluita).Intreb in special mamicile cu 2 copii, sigur cei mari au avut la un moment dat "ceva-ul" ala care i-a fascinat.Nepotelul meu va implini un an peste 2 saptamani si nu stiu ce cadou ar fi mai potrivit..Multumesc!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ella, am sunat azi la numerele alea sa intreb de ce nu mi-a ajuns alocatia. Mi-a raspuns o tanti care mi-a zis sa revin ca nu e nu stiu ce colega de a ei acolo. Initial am sunat pe la 15.15. Numai ca tanti asta a omis sa imi spuna si ca ele pleaca (daca zici ca au program pana la 15.30) asa ca atunci cand am revenit, nu mi-a mai raspuns nimeni. O sa mai sun maine, dar oricum e tardiv cu alocatia, pentru ca maine dimineata se intoarce inapoi. Am crezut ca ai tu vreun model de cerere...

Chiquitita, papusica ta dolofana e o scumpete!

Kay ai fost mortala cu carioca, soacra si inelul!

Fiica-mea a invatat de alalteieri sa se intoarca de pe spate pe burtica si acum numai asa o tine. Cum o pun in pat, pe spate, cum tzop! se intoarce pe burtica. Eu eram stresata rau ca nu se rostogolea, am fost si la doctor cu ea, sa vad daca nu are ceva Si a inceput sa isi descopere si picioarele, dar cum ea e mai dolofanica asa, se trage de pantaloni ca sa ajunga la talpile picioarelor!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput