cel mai nebunesc lucru

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

As zbura in spatiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Excelent subiect!
Ultimul lucru nebunesc (zic eu) pe care l-am facut a fost ca am luat un teren ca in perspectiva sa construim casa dar in aceiasi zi am avut client la apartament asa ca am hotarat sa il vindem.Asa ca l-am vandut si cu catel si purcel ne-am mutat in chirie.Nu regret dar nu asa repeta figura.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Sa ii pot spune cumnata-mii ca nu este Maica Tereza si sa nu-shi mai bage coada in familia mea.
... Oare de ce nu pot!? ... nici eu nu ma mai intzeleg ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

in tineretzuri:
am facut ungaria cu autostopul impreuna cu prietena.
m-am ras in cap si i-am facut o surpriza fostului prieten - actual sotz.
si altele...

visul meu: sa vand tot, sa imi iau o masina din aia caravan, si sa traiesc vizitand lumea, muncind pe unde se poate.

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Sa zbor cu balonul deasupra Parisului, ca anul trecut n-am avut curaj!

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

... sa vind tot, tot si sa traiesc o zi "vultur"!!!!!

apai nebunia a mai tare pe care am putut s o fac .... in iulie ne am cunoscut, in sept ne am mutat impreuna(toti 4), oct ne casatoream si in iunie venea pe lume Ana... O dulce nebunie

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oare de suntem asa de multi cei care vrem sa vindem totul si sa plecam? si oare ce ne retine? aaa, da... copiii, serviciul, parinti, etc
daca nu-mi vine in minte nici un lucru nebunesc pe care sa-l fi facut inseamna ca... sau oare nu mi se par destul de nebunesti sa le mentionez!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mie mi se pune pata foarte des sa plec in vreun loc din lume, cateva zile..., gasesc o oferta buna de avion si iau bilete pe loc, apoi rezerv hotel etc....si uite asa plec o data pe luna in ultimii 2-3 ani. Pentru la anul am planul facut, 50% din bilete luate, inclusiv pt septembrie 2008 . Mi-am propus sa schimb prefixul la anul in martie intr-un loc mai deosebit, am ales Dubai...si ultima nebunie pe care am facut-o: anul acesta in septembrie la Ibiza erau atatea gagici cu sani faini, in topless...incat m-am gandit la un moment dat "ce-ar fi sa-mi fac implant?" si iata ca am deja o saptamana de la operatie (imediat ce m-am intors in tara am inceput sa ma interesez...am decis ca vreau la dr cel mai bun...am facut credit la banca...m-am programat...si gata, ii am si sunt foarte multumita de ei!).
Chiar mi-a zis o prietena: "sunt curioasa acum ce idee iti mai vine?"

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Nu stiu daca pot mentiona ceva foarte nebunesc....dar daca as putea, as apasa butonul STOP, as arunca un ochi in viitor si as lua niste decizii pe care mi-e greu sa le iau acum (de ex.: daca sa renunt la servici pt. a ma concentra pe firma mea etc.) in asa fel incat totul sa se aranjeze bine. Dar probabil asta ar strica toata distractia, ca ar lipsi elementul "surpriza".

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eu am facut multe, prea multe lucruri nebunesti. Dar nu imi pare rau deloc :D .Stiti cum se zice:mai bine sa iti fie rau decat sa iti para rau! Nici rau nu a fost.
Am colindat pe unde am vrut,prin tari exotice ale caror nume cu cativa ani in nici macar nu le stiam, am avut mereu curajul sa spun ceea ce gandesc chiar daca am oripilat in stanga si in dreapta, am lasat tot si am plecat, am avut curajul mereu sa fiu eu :) . Si chiar acum fac un lucru nebunesc si imi indeplinesc un mic vis, dar nu va zic ce

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput