cel mai nebunesc lucru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Am mers cu autocarul ,,local -nu cel turistic de la Sharm El Sheick pana la Cairo. Adica am plecat la 3 dimineata cu un autobuz plin de egipteni , m-am dus la Cairo ca aveam de facut ,,cumparaturi am ajuns la 4 dupaamiza si m-ama intors cu autocarul de 1 nopatea -am ajuns la Sharm la 11 ziua urmatoarea .
Sa nu iut -am fost singura -neinsotita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Sa fug in lume .
jur ca-mi e bine acasa si nu ma traumatizeaza sotul, dar ma mai bate gindul cum ar fi...daca.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).

Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

nu am spus la nimeni cä sunt insärcinatä si la 7 luni am plecat in ro sä fim nasi la niste prieteni.asa cä am uimit toatä nunta,pe mama ,pe tata si restul lumii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

L-am facut deja:duminica l-am cunoscut,marti m-a cerut de nevasta,joi,ne-am mutat impreuna........si sunt opt ani de atunci,si fericiti pe deasupra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu e genul meu sa fac lucruri nebunesti... din pacate. Totdeauna am facut ceea ce trebuie, ceea ce asteptau ceilalti de la mine... As vrea si eu o data SA FAC CE VREAU. Ma gandesc cate o data cum ar fi daca... sa zicem as divorta, as vinde tot ce ar insemna partea mea din ce avem acum, as lua copiii si as pleca in Canada. Asta nu pentru ca sunt nefericita in casnicie, ci doar pentru ca stiu ca sotul meu n-ar pleca.
Si o nebunie mai mica: tot cu copiii (nu as face nimic fara ele)m-as urca intr-o sambata dimineata intr-un autocar din ala care face curse Bucuresti Constanta, ne-am plimba pe faleza, pe plaja, am face vreo doua castele si ne-am intoarce seara tot cu autocarul. M-ar costa vreo doua milioane dar ar fi o zi de neuitat...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ultimul lucru nebunesc (desi pentru unii e un lucru normal)... am incercat pentru prima data sa fac ski nautic... si nu mi-am gasit loc bun decat oceanul la sfarsit de septembrie. Apa avea ~14 grade si batea un vaaant.... N-am reusit, dar macar am incercat .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

de facut...n-am prea facut. Dar ce-as face...aahh/....da, pe langa SA FIU EU. As vrea..sa nu radeti de mine, stiu ca sunt nebuna...as vrea sa particip la o dementa de chef, cu muzica strigator la cer de tare, cu bautura, droguri si dezmat....si sa intalnesc acolo un barbat frumos de sa nu pot sa respir, sa traiesc o noapte de sex cu el si-apoi sa nu-l mai vad niciodata...

da. nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Initial creeata de Oliv75
...dar m-am multumit imaginandu-i pe toti dezbracati (sau intr-o alta ipostaza compromitatoare) si astfel m-am linistit pana la sfarsitul sedintei si au disparut si gandurile revolutionare

trebuie sa fii economista...se vede clar lipsa de imaginatie...barbatii fac asta in fiece secunda si nici nu se lauda.

Sa inteleg Guestus ca tu cand iti imaginezi sefele dezbracate scapi de gandurile revolutionare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Laina super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mi-as lua o vacanta de 1 an de zile
si as pleca sa vad lumea - toata

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput