Piersicutze de iulie-august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mada felicitari si o sarcina usoara si frumoasa.Bucura-te tu de minunile tale si lasa familia...
Si test care sa iasa pozitiv si apoi negativ eu n-am vazut/auzit asa ca enjoy.

M-am dus sa iau papuci de casa si am luat si ghete si rochie si pantaloni....si mancare la "baietel".Eu peste vreo 2 saptamani, sa jumulesc contul mai bine

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Mada felicitari. Super. O sa fie bine. Anyway, eu zic sa nu te sui pe skiuri. Ce ma bucur pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Nicolica, Gabriela, Sabina multumesc de urari. Va pup pe toate. Na ca deja dau in boceala, is asa emotionata de cand cu Arianna plang din orice mai ales subiect bebeii si etc.
Am si fost sa arunc un ochi pe la odisee sa vad ce si cum la mamici de iulie august. Maine dim la prim ora fug la farmacie mai fac un test asa pt sufletul meu si sa ma inscriu si la odisee. Vai nu mai am rabdare sa merg la eco sa vad bobul de orez.
Alta intrebare iar va stresez, na de acuma is a voastra nu puteti sa ma inlocuiti, m-ati suportat atata timp o sa ma suportati si de acuma inainte , daca am luat ceva antibiotic are oare ceva? Am luat niste amoxicilina ca eram tare racita si nu am crezut ca o sa reusim chiar din prima oare e ok? Nu am luat multe zile vreo 2-3 cred. Uff mai bine nu luam acuma regret.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada, eu zic ca e ok; mai ales ca l-ai luat inainte sa se "prinda" bine de tot; am citit prospectul si nu este contraindicat in sarcina;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Zuzunaki, Anasia, Emiliapop, Mada, Sabina, Cristina si multumim de incurajari. Acum Luca e bine. Si mi-am revenit si eu dupa sperietura trasa.

Mada sa fie intr-un ceas bun!

Referitor la discutiile de pana acum, care imi plac foarte mult de altfel. Eu vream sa va spun ca am fost si sunt o persoana foarte independenta. Intotdeauna am facut cam ce-am vrut (cu limite totusi), cateodata cu riscul sa trec peste parerile sau sentimentele celor dragi. Aparitia lui Luca in viata mea a insemnat, din punctul meu de vedere, o schimbare majora. Pentru ca nu mai puteam sa fac ce vreau. Eram responsabila pentru mogaldeata de la mine din brate. Si intr-un fel am simtit ca mi-am pierdut independenta. Pentru ca nu mai pot sa fac numai ce vreau eu, in primul rand trebuie sa ma gandesc la copilul meu. Si spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca intre mine si Luca nu a fost chiar dragoste la prima vedere. A fost dragoste de la inceput, dar parca nu cu aceeasi intensitate care este acum, si parca pe zi ce trece creste, creste ...
Pe de o parte as vrea vreo 5 copii, dar egoismul nu ma lasa. Vreau sa fac bb2, dar vreau sa am timp si pentru mine. Asa ca voi mai astepta. Pana cand voi simti ca e momentul. Momentan simt ca nu e.
Hai ca m-am intins.
Va pup dulce pe toate asa ca-ntre prietene!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anasia ms mult de tot ca te-ai uitat pe prospect pt mine. Esti o dulce.Pupici multi multi de la noi. Eu am medicamentele ca le-au adus ai mei din ro fara cutii ca sa incape bine in bagaj si nu mai am la toate prospectele.
Consi ms mult de urare, ma bucur ca sunteti mai bine.
Am verificat acuma site-ul de la firma care face testul care l-am luat eu si scrie clar ca si daca e roz pal tot pozitiv e ca e un test cu sensibilitate f mare cica.
Vai is happy de numa deja as cumpara carucioare noi si una si alta cu toate ca majoritatea le avem. Da na stiti si voi cum e sa astepti bebe si sa vrei sa cumperi tot ce e in magazin.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Mada FELICITARI! Doamne-ajuta sa fie o sarcina usoara si sa mai faci o floarea-soarelui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada, nu stiam ca n-ai prospectul; uite-l asa cum scrie
Sarcina si alaptarea
In cadrul studiilor preclinice efectuate la animale amoxacilina nu a dovedit efect teratogen. Studiile clinice au demostrat ca se poate administra in timpul sarcinii.
Cantitati foarte mici se secreta in laptele matern; de obicei , in timpul administrarii produsului alaptarea nu trebuie intrerupta. Totusi, in cazul producerii diareei, candidozei sau aparitia eruptiei cutanate la sugar se intrerupe fie alaptarea, fie administrarea antibioticului;
deci, stai linistita; chiar ma gandeam ca o sa fii la odisee, tot la iulie-august

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Consi te pup, ma bucur ca sunteti bine si ca probabil te-ai mai linistit si tu...Off..cand ma gandesc ca o sa mai fie atatea momente de ingrijorare...:(
(Razvan ieri si-a spart buza iar azi a tras peste el o servanta care s-a prabusit peste el impreuna cu televizorul care statea pe ea...nu pot sa descriu cum tremuram cand l-am scos de sub toate astea, si cat de mirata sunt inca de faptul ca e ok si nu i s-a intamplat nimic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

la toata livada!
N-am mai trecut pe aici de un car de "ani". Va citesc regulat dar nu-s prea activa la scris. Asa ca n-am nici o pretentie sa ne stie lumea. :-)
Insa de data asta exuberanta Madei m-a facut sa va scriu. Vreau sa o felicit pt. Sa fie intr-un ceas bun! Esti tare simpatica si vesela. Imi place cum povestesti.

Babee tot respectul pt.tine cum te descurci cu 2 copii, BB3 la purtator si "baietelul". Bravos! Cand citesc mesajele tale, imi dai asa un impuls fain sa merg mai departe ca toate se pot rezolva, daca VREI (cum zici tu). la cei mici.

Felicitari tuturor gravidutelor. Sa aveti parte de o sarcina usoara.

Va pup pe toate (gravidute si negravidute) ca-mi sunteti dragi.

Amami si Sebi

Mergi la inceput