Piersicutze de iulie-august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn si eu am vrut si vreau gemeni!e vorba aceea, ai grija ce-ti doresti...

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor gemeni??? Pai Cristina - ioana si cu mine o sa ne tinem de ziduri in cazul ala ca nici o unghie nu mai apucam sa ne dam cu lac.
Ce imi place cand ne incingem aici la vorba.
nicolica si eu am fost cu Alexei la doctor dar a stat chiar la mine in brate ca imi facea doar un vaccin iar el se holba foarte interesat.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Fetelor gemeni??? Pai Cristina - ioana si cu mine o sa ne tinem de ziduri in cazul ala ca nici o unghie nu mai apucam sa ne dam cu lac.
Ce imi place cand ne incingem aici la vorba.

Fetelor, lasati cioacele ca io am gemeni in familie...si sotul are...deci sanse maxime sa produc.....
Si-atunci Miruna sa ne vezi!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

cristina ioana, mama e geamana cu nasa, tatal meu are frati gemeni, toti sunt bivitelini, dar speram si eu sa le calc pe urme;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia mai ai sanse sari pe sot cand vine acasa si poate ies bivitelini dar uni nu ti-ar placea?

Mergi la inceput

muuh, mi-ar placea, da' de data asta astept putin sa mai creasca Alessia; saracul sot nu prea nimereste cand trebuie;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Azi nu am intrat ca toata ziua am lenevit si mi se parea mie putin ciudata chestia asta si drept urmare banuiala mea s-a adeverit vom avea bebe 2.
Am incercat numai o data si vad ca s-a prins din prima deci si la noi se verifica faptul ca bebe 2 vine mai repede.
Uff sper sa nu am greturi prea mari si sa nu pot intra deloc in bucatarie ca sarcina trecuta ca nu stiu ce va mai papa fata ca de Flo nu imi fac griji ca el se descurca.
Am facut un sg test in seara asta mai iau maine unul sa mai verific ca sa fim siguri siguri cu toate ca eu ca si data trecuta am simtit ca ceva, ceva e. Intuitia asta domnle...
Acum sper sa fie de treaba medicii de aici sa ma lase sa merg la acelasi spital ca data trecuta ca de nu nu stiu ce ma fac tre sa ii conving cumva ca eu tot acolo vreau ca aici depinde mult de spital cum esti tratat nu medicul neaparat ca nasti cu moasele si ele te monitorizeaza nu medicul, dar conteaza mult spitalul.

Anyway astea sunt vestile de la noi, pupici la toate mamicile si piersicutzele!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

mada, woow!!! sa fie intr-un ceas bun!!!sa fiti sanatosi amandoi!

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anasia multumim! Sper sa arate tot pozitiv si maine testul. Dupa calculele de pe baby centre due date-ul este 5 iulie deci tot mamica de iulie august am sa fiu si de data asta. Wow inca o odisee, pfiuu deja mi se pare o multimea de timp dar pun pariu ca va trece repede acuma ca am si fata nu voi mai fi asa de atenta la orice mica miscare si schimbare. Am asa emotii parca!! Oare e safe sa schiez la iarna cand mergem acasa??? Nu cred ca ar fi indicat atata efort nu?
Vai parca iar ii aud pe ai mei cum comenteaza. Asta am urat f mult si prima oara ca nu au fost alaturi de mine sufleteste sa se bucure si sa ma sustina ci mai degraba impotriva nu vor sa inteleaga ca eu sunt more family decat carier normal veau sa am si eu un job si sa provide for the family dar copii vin inainte de toate pt noi.

Hai ca deja o iau prin papusoi, gata promit sa nu mai bat campii aiurea.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

wow! mada, felicitari. Bafta maine cand mergi iar la baie!!! Philipica al meu e nascut pe 5 iulie si e vesel foc.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput