tata fara voie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

quote:
Originally posted by Qola

salutari pentru toate fetele,
vad ca asta e un subiect la care nu au raspuns si barbati asa ca am luat eu tarul de coarne...
am vazut raspunsuri mai directe, ofensatoare sau calme (scuze... pentru sinceritate...), ce nu am vazut este raspunsul unui barbat: sa vedeti cam cum ar reactiona el la asta.

Din pacate au raspuns si barbatii la subiectul asta:)))
Dar e ok, o parere īn plus nu strica nimanui:)))

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Cristina draga, mai gandeste-te. Nu stiu ce as face eu in locul tau, dar in nici un caz nu este un loc caldut. Inteleg prin ce treci si este groaznic. Nimeni nu te va mai folosi daca nu te vei lasa folosita. Ai spus la un moment dat, ca iubitul tau nu si-a revenit pe deplin dupa ce ai pierdut sarcina. Poate nici tu pe deplin, daca reactionezi asa. Acorda-ti un timp de repaos. Chiar asa, mergi la mare numai tu cu fetita ta (parca spuneai ca a plecat sa nu va aiba, atat pe tine cat si pe fetita, in grija). Sa nu mai vezi pe nimeni. Deconecteaza-te, incarca-ti bateriile. Poate la intoarcere vei gandi altfel. Daca nu, atunci stai de vorba serios cu el si spune-i ce simti. Parca asa spuneai, ca va spuneti tot ce simtiti. Fi deschisa si sincera cu el. Daca nu ajungi la nici un rezultat, si totusi iti doresti un copil, atunci mai asteapta putin. Parerea mea este ca s-ar putea sa-l pierzi, daca faci asta. Poate reactioa si asa. Sotul meu a avit o reactie foarte neplacuta cand a aflat. Dar asta numai pentru ca este un copil mare si cu venirea unui copil nici nu va mai fi in centrul atentiei. Dar a trecut peste, pentru ca a vazut cat de mult m-a afectat reactia lui. Eu stiu fetita ta vrea un fratior sau surioara dar ... Eu sunt cea mai mica din familie. Mai am o sora si un frate cu 11 respectiv 9 ani mai mari ca mine. Eu am fost bucuria si jucaria familiei. Le-am alinat singuratatea parintilor mei dupa plecarea fratilor mei si mult timp dupa. Dar a trebuit sa plec si eu la casa mea. Dar ei se au unul pe celalalt.
Avem o singura viata. Incearca sa te bucuri de ea. Nu o trasnforma intr-un stress. Este aiurea ce spui cu aruncatul si cersetorul profita, pe bune. Nu se pune problema asa. Daca ramai insarcinata intentionezi sa-i spui ca este copilul lui?
Iti doresc mult sanatate, rabdare si intelepciune

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna,
Simt si eu nevoia sa spun ceva.

Inteleg dorinta acristinei de a avea un copil de la acel barbat pe care-l iubeste , probabil cu toata puterea si disperarea.

Probabil ca el este dragostea( si se spune ca un om-o viata-o dragoste) iar , pentru a fi implinita , cea mai frumoasa implinire este un copil....

Dar, el n-o iubeste, de aceea ea trebuie sa gandeasca la rece....un copil este implinirea dragostei a doi oameni.....

Oricum, noaptea e un sfatnic bun, ideia e ca nu trebuie sa ne jucam cu aceste lucruri, copilul nu trebuie sa atraga ura barbatului ( aceasta se va intampla daca va uri femeia ce l-a inselat)

Cred ce e bine de judecat.....sa lasam momentele prezente sa fie clipe placute pentru mai tarziu in minte si in inima, sa lasam clipe si locuri sa ne bucure peste ani, sa nu stricam ce avem

Dar e doar o parere.....

Multa bucurie sa aveti si ganduri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

ay , ay, ay, adica o insamantare cu sperma donata e okay, din punct de vedere moral? nu vad nici o diferenta fata de cazul cristinei. ea macar il cunoaste pe donator, ceea ce e perfect, stie ca n-are hiv sau altele. asta una la mana.

a doua? barbatii sunt mai putini decit femeile pe lumea asta. asa ca rolul lor e sa insamanteze. un copil nu e un pacat, poate doar in mintea unui pacatos. si daca n-are tata oficial de cind se naste, care e problema? parca bebeii cu parinti divortati o duc mai bine? sau fetita cristinei intr=o casatorie de complezenta cu un tata super-absent?

lasati romanele siropoase si telenovelele la o parte, aici e vorba de viata. viata cristinei. dragostea nu se gaseste pe toate drumurile, asa ca nu ii mai recomandati cristinei sa isi piarda vremea asteptind. daca vine, vine. si o sa o accepte pe cristina cu doi copii, care e problema?

cristina, succes. nu stiu metode tehnice ca nu am trecut prin asa ceva. daca vrei sa daruiesti un frate sau o surioara fetitei tale, nu mai sta pe ganduri , ai deja 36 de ani, ai sanse inca sa nasti un copil sanatos. restul, pune la spate, e gura lumii...hehe,daca am putea ghici ce se ascunde in viata lupilor moralisti....;)

sa te ajute dumnezeu, indiferent ce alegere faci :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Dar cum ramane cu dreptul meu de a nu fi folosita? Folosita material de unul si sexual de altul. S-a gandit cineva la mine pana acum?

Daca tu te-ai complacut in situatzia asta, te-ai lasat calcata in picioare si nu ti-a pasat de tine....de ce ai pretentia sa le pese altora?
Tu te-ai gandit vreodata la tine? Tzi-ai analizat situatzia in care te afli? La 36 de ani shi cu un copil de 13 ani crezi ca ti-ar sta bine cu "rodul unei dragoste neimplinite" in bratze? Un copil care sa treaca prin viatza cu un certificat de nashtere unde in locul numelui tatalui sa fie trasa o linie.
Zicea cineva ca sa se inceteze cu telenovelele.... aici e vorba de viatza..... parerea mea sincera este ca scenariul pe care ti l-ai propus de a pacali individul (betzia, prezervativul intzepat....etc)e chiar telenovela.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Reliana wrote :"..Din pacate au raspuns si barbatii la subiectul asta:)))...". Reli' draga, faci si tu acum cum fac, deseori, femeile: dezaproba, cu voce tare, ceea ce, in sufletelul lor, le face de fapt placere, chiar tinjesc uneori dupa asta ;-))). Si inca ceva : eu chiar n-am inteles de ce a fost cenzurata brotacel ( e drept ca nu mai tin minte toate cuvintele din mesajul ei dar ... :-((

maudi : din pacate nu pot fi de acord chiar deloc cu tine...poate un pic si din cauza ca sunt barbat dar, asa cum zicea si ina_nz, telenovela e chiar ceea ce vrea acristina sa faca...si tare ma tem ca va fi extrem de departe de un happy-end...

Cu respect pt. parerile tuturor, urindu-va 0 zi luminoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cami_30hu spune:

Nici eu nu am inteles de ce a fost cenzurata brotacel. dar nu i-am citit mesajul caci pe cand am intrat pe forum era deja cenzurat. Chiar ce a zis a fost asa de grav??????
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acristina spune:

Va multumesc pentru opinii, asa cum au fost, pro sau contra, mai mult sau mai putin vehemente, mai mult sau mai putin patimase, pentru incurajari sau chiar si pentru jigniri.
Imi dau seama ca fiecare si-a exprimat un punct de vedere pe care situatia personala l-a conturat; probabil ca fiecare s-a gandit cum ar reactiona in situatia sugerata de mine, jucand pe rand rolurile celor doi protagonisti.
Pentru mine s-a desprins detasat o concluzie clara: marea noastra majoritate este tributara prejudecatilor si capacitatea fiecaruia de empatie este influentata de statutul lui social.
Imi spuneti ca ma las folosita si ma complac intr-o situatie careia ii pot pune capat singura. Cine dintre voi considera ca nu este folosit intr-o oarecare masura, care dintre voi nu a facut compromisuri niciodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Subiectul acesta incendiar va fi inchis, sunt sigura.
Oricum ea va face cum o taie capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by alexa

Subiectul acesta incendiar va fi inchis, sunt sigura.
Oricum ea va face cum o taie capul.

Alexa, si nu e normal sa faca ce vrea ea? Tu ai face ce-ti spune altcineva? Nu cred! Ai face cum te taie capul, nu?
De ce dati cu pietre? Nimeni nu este perfect si toti facem compromisuri in casnicie si in viata! Fiecare este liber sa-si urmeze drumul pe care si l-a ales!
Claudia

Mergi la inceput