tata fara voie
Raspunsuri - Pagina 10
acristina spune:
Finalul dilemei la care am cerut solutia de la voi l-a dat pana la urma viata, destinul, Dumnezeu.
Prin fapte si vorbe, persoana despre care vorbeam mi-a aratat ca isi doreste foarte mult acest copil special pentru amandoi. Partea ciudata a acestei povesti este ca acum inteleg ca nu ar putea sa traiasca departe de acest copil si asta ar schimba prea multe in viata noastra. Nu ca nu mi-as dori, dar nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere.
quote:
Originally posted by lily
Oricum acristina a intrebat ceva si evident ca a actionat dupa cum a dorit. Dar nu ne-a mai spus si ce a hotarit in final.quote:
Originally posted by cataghe
Excelenta chestie!!!!
This is the first day of the rest of my life!
Aliada spune:
Ma bucur pentru tine ca ai revenit cu picioarele pe pamant si nu ti-ai agravat situatia mai mult decat era necesar.
Dar daca va iubiti asa de mult si oricum sotul tau e doar o simpla prezenta in viata ta de ce nu divortezi sa fii alaturi de alesul inimii tale.Stiu ca ai deja unn copil dar cred ca-si da seama cam ce atmosfera pluteste intre tine si sotul tau.
sey spune:
hai,ca-i culmea,asta chiar nu mai pot crede,pana acum,a mai fost cum a mai fost trasa de par toata povestea,dar nici scenaristilor de soap-opera nu le-a venit inca ideea asta...acum vrea el,dar nu mai vrea ea,desi isi doresc amandoi copilul....nu vrea sa faca pe nimeni sa sufere...dar pe cine?pe barbatul ala care o exploateaza?ca doar el a mai ramas sa nu doreasca copilul....zau asa...sa mai lasam cateva saptamani si s-o sfatuim sa-l convinga si pe el,ca vad ca se intampla adevarate minuni...in telenovela noastra...
Luna spune:
Subiect intradevar interesant pe mine cel putin ma lasat
sint curioasa ce va fii parca as urmari o telenovela
unde finalul e todeauna fericit ...oare va fi si in cazul tau Cristina????
Manuc spune:
Ai un copil cu care ai o relatie frumoasa. OK.
Ai un sot pe care nu-l iubesti, dar care are marea calitate de a fi tatal copilului tau. As zice ca locul lui poate fi disponibil.
Exista un om pe care il iubesti, dar care, chiar daca isi doreste copilul tau, zici ca nu te iubeste. Evident ca locul posibil disponibil nu e pentru el, ca nici pe tine nu te-am auzit sa zici ceva de genul.
Parerea mea: Tu ai nevoie de cineva pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca. Si acel cineva sa fie un barbat, nu un copil. Atunci vei avea curajul sa pui punct unei casnicii de forma si vei putea avea un alt copil. Doar asa te vei simti cu adevarat multumita.
Recunoaste totusi ca nimeni nu te exploateaza fara voia ta. Ambii au acceptul tau.
Manuela si bb Costin