Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
monu spune:
nu stiu unde petrec craciunul si nici revelionul. mi-ar palce un loc linistit unde sa pot sta cu 2 copii mici. stiti reun loc in ro sau in afara?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Tdi spune:
Ciao fetele!
am intrat sa va salut si sa va multumesc de urari, doresc si eu multa multa sanatate la toata lumea!
Alyssa e destul de bine, maine o duc la control, pana una alta da in continuare cu nasul-robinet (si nu doar nasul
, i-a revenit si diareea
)...noroc ca bea bine si mananca binisor...viata e frumoasa!
ma duc sa ma pregatesc, se pare ca planul de iesire deseara a ramas in picioare
, vad eu cum ma dreg ca-s rupta de somn, pitika mi-a facut show pana la 4 dimineata.
loreen spune:
Gabi luni vad cum arata materialul...iti dai seama ca va trebui sa semnez...unde-i ordin cu placere...si sa te tii dupa aia de implementare...
Revelionul ...hai ca ma faci sa rad...io ma gandesc in ce gaura sa ma ascund si sa stau acolo sa-mi treaca...
Tdi sa ai o seara minunata si relaxanta cat pentru o saptamana...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola, azi am fost din nou la bazin si de data asta alexia a acceptat sa intre in apa si a stat juma de ora. si cu vesta si cu colac.
si am cantarit maimuta sefa si are 11.900 - spre 12 kg

, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Oana C spune:
Venim si noi cu masuratori noi, desi cea de inaltime nu prea-mi vine a crede ... in fine ... Eva are 16,4kg (imbracata) si 96cm (desculta). Eu credeam ca-i mai inalta, ca e mai mare decit copilasii de virsta ei sau chiar cu 1 an mai mari.
Gusta, ma simt mai bine acum, ca fiica-mea nu-i singura care nici 2 bani nu da pe olita 
Anca, ti-am trimis email cu Barney. Multa sanatate lui Patrick si asteptam sa ne spui cind veniti, aici sau in Florida.
gtexro spune:
Slaaaba activitate, acum cand am eu ceva de terminat si am luat-o pe urmele Neliei, fac orice numai ce trebuie nu :)
Loreen, pai daca zici ca luni, atunci mai ai un pic si scapi de stres. Felicitari pentru purtatoarea de chilotei adevarati. "Victoria" noastra cea mai mare a fost sa o facem pe Diana sa se aseze pe WC. O singura data s-a intamplat, ieri. Asa ca Gusta, OanaC nu sunteti singure.
OlgaM, lasa ca mai sunt si alte joburi. Sanatate Mayei!
Tdi, distractie placuta!!! Ziceai ca Alyssa mananca multe dulciuri? S-ar putea ca asta sa fie cauza agitatiei ei. Habar nu am de unde stiu chestia asta sincera sa fiu dar cica zaharul/dulciurile in exces provoaca stari de agitatie. Am o colega care daca trece de o limita de "ceva dulce" pe zi incepe sa se plimbe prin birouri, sare intr-un picior...chestii de-astea. Banuiesc insa ca depinde si de om, mie in cel mai rau caz cred ca mi-ar veni rau, n-as sari intr-un picior. Hai ca ma pun pe cercetat chestia asta...
Mercedes, felicitari si Biei pentru "tatiiii"!!! Noi, ca de obicei de cand suntem aici, nu avem planuri de Craciun si Revelion si nici chef de plecat pe nicaieri.
Simona sanatate lui Dragos! Diana asculta povestile pana la capat doar daca are cartea poze si ii arati si in imagini ce se intampla. Altfel se plictiseste dar o cred, unele povesti au un limbaj ciudat si pentru mine.
Mygirl multe peripetii ati mai avut! Bine cel putin ca acum stiti ce e de facut data viitoare...
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
gabitzam spune:
Noi am reusit sa nu-i dam lui Andrei dulciuri pina acum asa ca inca nu stie ce sunt acelea si nu cere. Capata cel mult biscuiti sau dulciuri de casa. Cateodata ne mai vede pe noi mancand ceva dulce si vine si gusta, dar nu mai mult de o gurita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Neatza,
cate zile se poate da Stodal? Alexia a scapat de tuse dar Antonia are deja 5 zile de Stodal si a inceput sa tuseasca urat si umed. Mai pot sa ii dau in continuare?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Am fost aseara in vizita la O.R.L.-ist si nu are otita.De fandoseala mai folosim picaturile Vibrocil pana duminica si luni mai tragem o fuga pana la orl-ist dar numai asa de control. Motivul febrei ramane necunoscut.
Ceea ce ma bucura este faptul ca nu a mai facut febra aseara si nici n-am mai zis ca-l doare ceva.
Tdi multa sanatate si distractie placuta diseara.
Monu nu stiu cate zile se poate administra Stodalul dar imi aduc aminte ca mi-a zis pediatra odata ca tratamentul se poate prelungi pana la 7 zile chiar daca pe prospect se recomanda 5 zile.Eu zic mai bine sa suni pediatra voastra si s-o intrebi.
Elisor pe unde ai disparut? 
Cuscra tot cu treaba? Hai mai baga si tu un ochi pe aici.
Bea voi ce mai faceti?
Andutzyyyyyy?
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
www.flickr.com/photos/11906214@N03/sets/72157602435413985/" target="_blank">
loreen spune:
Buna dimineatza...
Azi noapte sa-mi cada inima din pat cand m-am trezit si am vazut-o pe fii-mea dormind langa mine.Mi-am dat seama cat de varza sunt daca nu am auzit usa la ea ,d-apai cand vine in pat.Si a dormit fii-mea 12 ore ,pana la 10 dimineatza...sa innebuneasca femeia.
Aseara se ascundea in camera la mine si-si dadea drumul la teveu.Eu fiind mai capra ca ea o lasam 2-3 minute si intram peste ea...il stingea spontan ca in final a ales sa se joace cu mingea,sa citeasca...adica se poate si fara...
Gabitza s-ar putea la gradinita sa scape la dulciuri si sa nu-l mai poti opri ...exista riscul asta...
Monu poti sa-i dai ca-i homeopat...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"