***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 10
mica0307 spune:
Si la mine tot neuronu e de vina...am tot citit mesajul tau si nu intelegeam de ce iti faci cadou... LA MULTI ANI ALYNA sa fii sanatoasa, frumoasa si iubita. Sa te bucuri de baietelul tau!

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ancamari spune:
Alyna24 - La Multi Ani!
Doxinu - bine ca te-au ajutat fetele aseara, imi cer scuze ca n-am fost pe faza! Bravo pt filmulet!
Roxicucu - Sanatate multa si succes cu biberonul! Sper sa se rezolve cat mai repede.
Mica - felicitari pt dintisori, eu il controlez pe Petit in fiecare dimineata si tot nimic pana acum decat simptomele...
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
Florentina Roman spune:
Alyna24, la multi ani fericiti!
La multe lunisoare ptr Cosmin de Pitica si Teodor de Bogalina!
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
carstea spune:
La multi ani!Alyna.
Nu m-am prins ca de... mi-e mintea numai la bebei.M-am dus pe prima pagina sa vad cand e nascut david si zic:am inteles gresit!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
lbelciug spune:
Alyna24, la multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita!
Mica, felicitari pt cei 2 dintisori! Am cumparat azi material pt wrap caci am gasit aici in cartier. Am luat bleu. Avea si roz dar m-am gandit ca nu o sa-ti placa. Ne putem vedea maine sa ti-l dau? Uite cum arata www.flickr.com/photos/10550092@N08/1613851922/in/set-72157602463612498/" target="_blank">wrapul. Vezi si poza urmatoare.
Andrada, no problem! Sa ne arati si noua cum iti sta cu wrapul.
Vali5, cum faci faina de orez pt Andrei?
petit_ange, distanta nu e o problema! Ti-l pot trimite prin posta. Taxele postale nu depasesc 5 ron. Zi-mi daca vrei, da-mi adresa pe PM si-ti trimit wrapul maine.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Vali5 spune:
La multi ani, Alyna24! Sa fii mereu fericita cum esti de cand il ai pe David!
La multi ani, Cosmin de Pitica!
La multi ani, Teo de Bogalina!
Sa va faceti mari amandoi si sa ascultati mereu de parintii vostri!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Vali5 spune:
Liviana, am gasit la alimentara faina de orez simpla. La raionul unde este si faina de grau. Eu parca am mai multa incredere in asta decat de la nu stiu ce firma cu nu stiu ce arome si indulcitori. Si Andrei o accepta foarte bine.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
lbelciug spune:
Vali5, ce idee buna mi-ai dat. O sa caut si eu faina de orez. Cum i-o prepari baiatului?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
dicirstea spune:
Cine zicea de neuron comatos sa se bucure ca il mai are si pe ala ![]()
. La mine nu a mai ramas nici umbra macar
Daca citesc mai mult de o pagina uit si ce vrau sa mai scriu 
Stiu sigur ca e de la sarcina si am tot sperat sa imi revin dupa ce nasc, dar vad ca e din ce in ce mai rau..si cand ma gandesc ca nici nu se refac conexiunile 

Am descoperit ca nu mai am decat 2 poze de la intalnirea din Tineretului. Cand le-am descarcat am zis ca le pun in folder separat dar nu am apucat decat sa scriu denumirea folderului si l-am lasat gol. Am descoperit 2 poze ramase in aparat din greseala, una cu Didialex in primplan si una cu un bb frumusel foc....si aici intervine decesul neuronului meu...nu dati cu pietre, al nu stiu cui,(
ma scuzati)
Roxieu am o colectie de 8 biberoane
, 2 avent, 2 Chicco, 2 Nuk, 1 Tigex si 1 no name, si acum are momente cand nu mananca dintr-un bibe dar vrea din altul, si transfer laptele de colo colo. Cu tetinele aferente din silicon si din latex, pe alese. E relativa treaba cu forma sanului.. ca doar nu toate femeile au aceeasi forma a sanului sau a mamelonului. Eu cel putin, am diferente de mamelon intre dreptul si stangul si Mati avea preferinte clare cand era vorba de supt.
Iar despre pastrat laptele..am experimentat si asta o gramada. Vara nu mergea mai mult de o ora, acum il pot tine si 1 1/2, dar in general nu mai e cazul. Dar in nici un caz nu trebuie incalzit, si mai ales la microunde. Mi se pare ca la unele marci chiar scrie treaba asta. Si iar, nu tb sa pui laptele in bibe si apoi apa, doar daca o pui la incalzit gata masurata. Daca nu apuca sa il bea din prima pe tot, il poate si bea si de la temperatura camerei ( daca sunt ~ 25 grade), ca nu apuca sa se raceasca prea repede si nici prea tare. Cred ca la inceput ar trebui sa ii dai cu tetina din latex ca are alta consistenta materialul, mai apropiata de piele, iar nr de gauri ar tb sa fie cam pe masura canalelor de lapte pe care le aveai, dar cred ca 3 e ok.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Alyna24 spune:
Multam mult fetelor pt urari!
pt toate.
Andrada, stai linistita draguta!

Pitikul meu imi face azi un cadou minunta:de la ora 5 dimin refuza sa manance lapte.Ia-m dat doar mar+biscuite si branzica si mai devreme 100 ml pireu de legume.Atat de la 5.Ce ma fac cu el?Ca nu vrea sa pape si pana acum manca vreo 150 ml lapte.Offff!Viata asta....
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)