PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

martta .... supeeeer tare
la aspectul cu trezirile alternative nu ma gandisem

ce sfaturi mai ai pentru noi?
si cum au dormit copii? ca noi avem doua camere si ma gandesc cum as putea sa organizez si in ce pat as putea s ao mut pe Bia....

nico bianca (31.07.2006) si +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Neata!
Vad ca ei au o perioada in care sunt mai agresivi, mai ales cu cei iubiti( Busra are boala pe mine si pe maica-mea). In ceea ce priveste pedepsele nu stiu daca dau randament de la varsta asta. Noi ii explicam ca nu a facut bine, o mai si certam un pic, iar maica-mea adopta o tactica interesanta cu Busra: cum o vede ca vrea sa muste, cum ii baga cate un degetel de-al ei in gurita ca sa vada cum e muscatura. S-a pacalit de vreo 2 ori, asa ca acum e mai atenta cand vrea sa muste
Ceai? Apa? Preferatele ei. Ceaiul il bea neindulcit- cel putin 500 de ml pe zi(un bibe ziua si unul noaptea) la cererea ei.
Altceva mai este? Ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna de dimineata!

Mada, noi vom merge vineri la o astfel de intalnire cu bebei si mamici organizata de unele mamici in o cladire a bisericii. O mamica era foarte incantata si ne-a invitat, sper sa fie frumos si sa-i placa lui Philip, ca acum e frig afara sa se mai joace la groapa cu nisip. E vorba de 10 intalniri a 3 ore odata pe saptamana si costa 48 de euro. Copii de varste apropiate se joaca iar mamicile cu ochiii pe ei ...vor lua micul dejun impreuna. Va voi povesti cum a fost.

Muuh, anasia, she_wolf, bysko multumim de raspuns

Anasia, oare tu mai stii ceva de lucians, ca absenteaza rau nu gluma?!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

sa ma scuzati daca mesajele mele sunt scrise pe graba dar am si treaba la work si cand reusesc bag si eu nasul
vreau sa le intreb pe mamicile de bb 2 cum au organizat dormitul, pentru ca noi avem 2 camere si sincer va s[un ca habar nu am cum doarme un copil la 1,10 luni.
banuiesc ca tot in patut de bebe, nu?
sau sa cumpar pat mai mare si sa il mut pe bebe mic in patul biancai?
va pup dulce si ma scuzati ca sunt asa zuzi
nico bianca (31.07.2007) +

Noi o sa facem asa: bb1 la ea in camera, in patut de bb (din lemn), ca si pana acum; bb2 cu noi in camera, in patut de bb pliant, langa patul nostru sa fiu aproape de el sa nu o trezeasca pe Daria.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

foarte ingenios....numai ca a mea nu musca...doar loveste
la al doilea copil am promis ca o sa ii dau ceai zilnic...ha ha ha ...ca s ama scot cu ce nu a baut bianca
apa bea si ea - dar nu stiu cata, iar sucuri mai rar
nico bianca (31.07.2007) si +

quote:
Originally posted by Bysko

Neata!
Vad ca ei au o perioada in care sunt mai agresivi, mai ales cu cei iubiti( Busra are boala pe mine si pe maica-mea). In ceea ce priveste pedepsele nu stiu daca dau randament de la varsta asta. Noi ii explicam ca nu a facut bine, o mai si certam un pic, iar maica-mea adopta o tactica interesanta cu Busra: cum o vede ca vrea sa muste, cum ii baga cate un degetel de-al ei in gurita ca sa vada cum e muscatura. S-a pacalit de vreo 2 ori, asa ca acum e mai atenta cand vrea sa muste
Ceai? Apa? Preferatele ei. Ceaiul il bea neindulcit- cel putin 500 de ml pe zi(un bibe ziua si unul noaptea) la cererea ei.
Altceva mai este? Ma mai gandesc

Mergi la inceput

doniro multumesc pt raspuns
eu ma gandeam sa ii iau un pat cum a pus mada pozele....
nu stiu inca ce o sa fac
mie oricum mi-e cam teama sa o las singura in camera 2 ca sa nu se dea jos din pat si sa faca cine stie ce prostie...
pana acum nu s-a dat jos din patutul de bebe dar tot incearca sa sara [peste plasa

sabana unde esti iubita??.... sper ca sunteti bine

nico bianca (31.07.2006) si +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicolica, lucians e bine, doar ca e f ocupata, acum ca e studenta multa bafffta !!!!si n-a mai intrat demult pt forum;da stii, da-ne id tau de mess pe mp, ca asa calculatorul il mai deschide Andrei, mai trage cu ochiul pe mess;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vai mai fetelor scrisesem un mesaj cu toate celea si mi s-a inchis netul.
Multumim de complimente Martta.Fain ca ati fost la circ noi nu am avut curaj inca.
Adreea25
Genie faine pozele.
Nico nu ne mutam in ro venim in vacanta de pe 27 dec pana pe 8 ian si de craciun stam in iasi la ai mei si apoi mergem in baia mare si acuma ne cautam un apartament acolo sa inchiriem cat stam si nu reusim sa gasim nimic ca la hotel e mai scump ca aici.Legat de pedepse eu am observat daca tip tipa si ea daca ii dau peste maini sau peste fund da si ea asa ca decat sa o las sa se crizeze, crizantema lu mama , mai bine iau o naughty step insiprata de supernanny costa 15 lire de la toys'r'us si o sa folosim una din aia sa stea acolo sa se calmeze ignorata si cand ii trece sa revina la lumea normala.
Legat de jucarii si ea are o multimea si nu prea o mai tenteaza in afara de zebra luata de ziua ei pe care o mai calareste asa ca am zis ca le bagam in cutii si cautam altele pt o perioada si apoi prin rotatie le mai schimbam am mai facut asa si au fost bune dupa putin timp. oricum vreau sa ii iau un scaunel de la fisher price care are lampitza si canta si zice povesti si am mai vazut un fel de tablitza magnetica cu doua scene si sa pui tu magnetii in fct de ce scena este si mai vreau sa ii iau ceva jucarii de impins sau de tras gen fluturai melci si din astea daca stiti cum aveam noi din lemn si il impingeai si dadea fluturele din aripi. Mai are si cuburi da inca nu are rabdare sa construiasca cu ele. Mai asteptam.
Nicolica sper sa va distrati. Sa ne zici cum a fost.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

anasia, esti o scumpa, multumesc
Lucians, felicitari! Ce frumoasa-i studentia...bravo! Ma bucur enorm pentru tine si te admir sincer ca-ti mai sta capul la invatat in timp ce Andrei si Daria roiesc in jurul tau!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Asa am recitit si mi-am adus aminte: scame, capace si afte.
Scame: a mea la inceput cand era mica le baga in gura acuma daca gaseste scama sau gunoi ceva mic pe jos il ia si mi-l aduce mie.. Nu stiu de unde i-a venit ei da bine ca nu le mai baga in gura caorice gase pe jos si cel mai mic puf inainte mergea direct in gura si numai o vedeam ca rumega acolo de numa si cand ma chinuiam sii deschideam guritza sava ce ii tot felul de minunatii care de care mai mici gasite prin casa.
Dopuri: si ea vrea sa le bage in gura nu le las niciodata prin casa ca stiu ca e belea, daca vede ca bem vrea si ea ii dam da ii zic nu atinge daca gaseste sticla de suc sau de apa ia si baga gatul sticlei in gura cu tot cu capac asta pana sar eu si o iau. Eu nu stiu ce ii fascinatia asta a lor. Is belea ce idei le vin.
Apropo de sucuri si capace si etc ieri am fost la McDonalds si ne-a vazut ca bem suc cu paiul si tot vroia si ea si ii explicam noi uite asa bagi paiul in gura si tragi si s-a chinuit ea de vreo cateva ori si dupa vreo 5 incercari a reusit a abut cu paiul si ce ii mai place. Acu ma gandesc daca nu vrea din cana cu cioc luam cana cu pai ca sunt si din alea, numai sa nu mai bea sucul din biberon si ceaiul ca stiu ca nu e bine sa limitam numai lapticul la bibe.
Afte:noi folosim ori bonjela gel ori bicarbonat frecat in guritza in locul respectiv., muiatul degetul in apa si apoi in bicarbonat scuturat excesul si aplicat pe locul respectiv in guritza. Numai cu astea ne trece.
Asa gata cred ca asta e tot totusi mai verific o data sa fiu sigura ca is tare uituca!
Aaa da mi-am aduc aminte avem un arici in gradina. E asa simpaticcc, scumpul de el. A mai fost odata cand erau ai mei aici da nu am apucat sa-l poznez aseara am facut o tona de poze cu el, saracul la un moment dat s-a oprit si se uita exact la camera creca in gandul lui ce ma tot blitzuieste asta frate??? E puiut mic si scump. In seara asta ma chinui sa pun poze cu dovada.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Am luat eu cana cu pai; e suuuuper. Nu ma asteptam ca Daria sa stie ce e cu paiul ala, credeam ca il va roade si atat, dar surprinzator a inceput sa traga din el din prima si e ff incantata. E si practica pt ca nu curge.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput