Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
acs spune:
Marc de dianarus! Multa sanatate! 
Alexandra de Piscotica!
Stefan Cristian de miki04!
Andreea de dorsilia!
Ingeras, multa sanatate si sa te rafaci cat mai repede!
Marani, beau cu placere un pahar cu tine, numai ca online nu se prea poate: acasa n-am calculator si la seriviciu ma abtin :). Dar pana de Revelion poate rezolv si cu calculatorul sau ciocnim prin telefon :).
Votat bubamara (e pe pagina 6)! E superba! 
Donia, ce bine-ar fi sa fie si la noi spitalele asa! Cu toate ca Dianarus imi spunea ca a avut toate conditiile cat a stat cu Marc in spital.
Eu nu mai vreau sa repet experienta avuta cu Ioana in spital, la Grigore Alexandrescu. A fost ingrozitor, in conditiile in care am avut si "pile" la o doctorita (adica a vorbit soacra-mea cu ea :) )! Ma abtin sa va povestesc, caci nu vreau sa va / ma deprim.
Kikineata, la Maria, cand a avut otita, ne-am dat seama ca ceva nu-i in regula pentru ca nu mai auzea. De unde ne feream sa vorbim anumite lucruri in preajma ei, caci auzea orice soapta, ajunsesem sa nu auda nici cand vorbeam tare; mai mult citea pe buze. In rest nu parea ca o supara ceva la ureche.
Referitor la aplecatul capului spre umar: s-ar putea sa fie un tic. Iti spun asta pentru ca Maria, tot cam pe la 10-12 luni, ridica dintr-un umar destul de des. Doctorita ne-a spus ca e un tic si ca-i trece, ca e frecvent la bebei. Si a avut dreptate. Deci este posibil sa n-aiba nimic la urechiusa, ceea ce va si doresc! 
Si pe Victor l-au aspirat la policlinica, ultima data cand am fost la ei. Ne-a spus asistenta sa nu ne speriem daca-i curge un firicel de sange, pentru ca se mai intampla. La noi nu a fost cazul.
Multa sanatate Sarei!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
marani spune:
ACS, multumesc pt vot, vazui ca acu-i pe pag 6!
Marc de Dianarus
, sa fie ginerica al meu sanatos!
fug sa-i dau papa...
Ajutati-o pe Sonia
danita spune:
Multi indivizi din societatea moderna sunt ca barcagiii: trag la vasle, dar stau cu spatele la viitor.
Henry Coanda
chinico spune:
'neata.
Yagmur? La munca sau in butoi? Sau concomitent?
Dbunny multa sanatate piciului tau! ..cica regimul nu ajuta deloc...
Marani sa traiesti! am baut cafa, am citit..alea cu fumatul m-au lasat rece (hi,hi...ba mi-au facut iar pofta..)...
Dolores? Cum e David?
Danita felicitari pentru intreruperea grevei!
Flore cu gluten sau fara?
mamaana si eu sunt curioasa cum o sa o tin departe de soba pe shefa...gardulete, gardulete...
dandusa lasa, creste parul iar..iar tu esti curajoasa si-ti schimbi tot timpul freza, ia-o ca pe o experienta noua...crinei ii sta foarte bine in mov!
Laura sanatate si bafta sa treaca repede!
ingerasa imi pare rau...pup-o pe Maya sa-ti mai alini necazul..
Donia? Tot perna, tot perna?
temele...
pantofii shefei (tura 2..) sunt nr. 19 wide...caci shefa are picioarele grasute..sau, dupa cum spunea tanti care ne-a ajutat sa ii gasim pe cei potriviti, puternice ![]()
si beoaca se inscrie in grupa celor care se dau deja cu fundul de pamant cand nu merge cum vor ei...scrasnesc din dinti, o iau in brate, ii dau sa bea apa..de obicei se intampla asta cand plecam de la leagan si cand nu ne mai invartim pentru a mia oara in jurul fantanii arteziene, de care e absolut fascinata...
ma mai apuca rasul...nu o tine mult, si parca tot timpul ma observa cu coada ochiului sa vada ce fac...
Yagmur spune:
Neatza,
Eu iarasi voi absenta din cauza de munci grele si foarte grele.. sefu' m-a dispera la greu 
Nu am recuperat nimic din urma dar mi-e dor de voi... pup sarbatoriti, energie pozitiva celor bolnaviori, putere mamicilor si tot ce va doriti
Luca s-a metamorfozat in copil tipator... tipa de bucurie cand vede pisica/cainele/porumbelu'/fetitza si tipa de nervi daca nu-l las sa desire mocheta (deja a desirat o gramada) sau nu-l las la prize... vai de capu' meu... in pozele in care Denis plange o face ptr ca se speria de tipetele lui Luca 

Multe 

si 

- asta ca nu ne uitati
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca