Copiluti de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Alyssa mi-a facut ziua fericita! a mancat o farfurie de macaroane cu sos de rosii, ton si parmezan...asta n-ar fi nimic dar a mancat si sosul gol si bucatelele de peste, chestie pe care nici in ruptul capului n-ar fi facut-o pana acuma! de obicei ii fac penne (tubulete) ca pe furis i le umplu cu sos, altfel le vrea numai "curate". acu' m-a prins in actiune, credeam ca s-a terminat bucuria da' a inceput sa ia cu mana si sa bage la ghiozdanel si paste si sosul si bucatelele de ton...imi venea sa plang de bucurie!

Mergi la inceput

mda...vad ca nu se poate sa ma abat io de la regula! nu am veste buna fara veste proasta...pitik are diaree, i-am schimbat in scurt timp 3 pampersi plini. banuiesc ca e de la antibiotic ca nu o doare burtica si nici nu miroase nik, ii dau fermenti lactici de cand a inceput tratamentul, ieri si azi i-am dat chiar 2 doze pe zi...vad ca degeaba!

si sa raman in ton...m-au sunat azi pentru job unde dusesem cv-ul luna trecuta, toate bune si frumoase insa tipa n-a priceput ca io pot doar in week-end asa ca am ramas dezamagite ambele...a zis ca reorganizeaza si ma suna, sper sa gaseasca ceva pana la urma.

Nelia, io as da-o pe latura personala...cu feminismu' si materialismu' zic...ce simt eu ca femeie si ca mama, sperante, espectative, cum ma afecteaza diverse aspecte ale acestor concepte, cum ne transformam in timp ideile/perceptia asupra lor ... pune-l pe bb mic la treaba sa-ti induca putina inspiratie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ia uitati ce am gasit pentru Agata:
http://ecolequartierlatin.com/?page_id=388
Si nu e departe de noi, atita doar ca pentru incepatori programul este miercurea si vinerea, de la 18.30 cind ea are inot si patinaj. Dar imediat ce schimbam grila de activitati, ne infiintam acolo... De cind caut!!! E noua scoala, adica locatia ei. Si profesorii sint rusi adevarati! Campioni sau premiati in Quebec, Canada si State... Woau!!! Mor de incintare! Am si uitat de necazuri!
www.youtube.com/watch?v=1dJ1PPiG4Q0&eurl=http%3A%2F%2Fecolequartierlatin%2Ecom%2F%3Fpage%5Fid%3D387 br / " target="_blank">Astia sint profesorii!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

cucu...unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt si eu pe aici, dormitez

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, acum am venit si noi de la "gradinita". Alex a fost f bucuroasa si i-a placut sa se joace cu lutul si sa lipeasca. O sa pun si poze dupa ce mananc si eu ceva.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Tdi

cucu...unde ati disparut?

Teddy si Alyssa (05.05.05)

... dupa canapea cu tine

Gabitza ti-ai cumparat pantofi cu care sa nu aluneci ? Eu zic sa profiti de somn acum, ca dupa aia... daca o fi geamana ca a mea, sigur te va tine treaza

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Baietii gemeni sunt altfel decat fetele gemene? Ca una bucata baiat geaman am deja in dotare. Plus barbat si soacra gemeni, plus altii din neamurile apropiate.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu m-am referit la fetita pe care o vei avea , stiu ca baietii sint mai linistiti.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bianca, La multi ani, Sa cresti mare, mare si sa fii ascultatoare. Pupam pe mami!

Sanatate puiutilor bolnaviori. Off, cate am citit pana acuma de voi mi s-a zbarlit pielea... Noi am scapat de imbolnaviri din astea ca altfel nu stiu ce as fi facut intr-o tara unde te lasa sa mori, nu-ti prea da nimic....

Pifosul vorbeste de numa, se spala pe dinti acuma pe seara de m-a zapacit. Cum prinde usa deschisa la baie, hop si el... Stie toate alea unde le tin, cereale, bomboane, ma ajuta la intins rufe, sta cu mine cand fac de mancare si stie cand nu-i dau lingura, furculita, se duce singur si-si ia. E ceva de speriat..

Vineri avem program de iesit, iarasi. Mergem, cred, in Tivoli ca au facut frumos ca este Hallowenul la sf de luna si a inceput festivalul. Abia astept!

pupam fetele

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput