Copiluti de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

ma bucr ca ai rezolvat.
poate nu ar fi rau sa o chemi si pe doctorita acasa.
astea de la salvare dau la orice antibiotic.
si faptul ca nu a vb. nu e o noutate! cred ca sunt tinute cu arcanu pe salvare.

ce bine ca azi scap, ca nu mai am rabdare, sunt calare pe net de azi dimineata si eu la 14.00 am examen.

Androixa sanatate la Filipu, esti o super mama cu 2 copii si singura si nervii tari.hai ca tine 5 zile chestia asta, probabil 2-3 mai face si febra dupa care ii trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu acum m-am uitat in calendar si am vazut ca am ratat ieri sa felicit o fetita a carei mamica nu mai da nici un semn...
Asa ca o fac acum, cu scuzele de rigoare pentru intarziere

Laura sa-ti traiasca fata cea mare, sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa si sa-si implineasca toate visele...LA MULTI ANI BIANCA! Sa ai parte de tot ce-i bun si frumos in viata, sa-ti respecti parintii si sa-i iubesti, sa ai o relatie de vis cu sora ta, sa te urmeze norocul si fericirea.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lucas bafta multa [tinpumniistransi]!

Androix si eu zic la fel ca Lucas, ar fi bine sa-l vada si medica ta, inca o opinie nu strica, sa compari putin medicatia si intra domle peste rand, daca nici acum n-o faci cand ai motiv super intemeiat n-o vei face niciodata. Imi imaginez ca ti-e greu, mai ales ca trebuie s-o feresti si pe Georgia cat poti sa nu ia de la Filip, de la mine sanatate multa!

Gabitza strengarul tau cum se mai simte?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Elisor de fiecare data ma uimesti.Ai o memorie de elefant.

Laura sa-ti traiasca printzesa, sa va aduca numai bucurii si fericire si sa aibe parte de noroc si sanatate

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Elisor de fiecare data ma uimesti.Ai o memorie de elefant.

Laura sa-ti traiasca printzesa, sa va aduca numai bucurii si fericire si sa aibe parte de noroc si sanatate

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Alexia e mai bine. Doar cu o usoara tuse a ramas dar ea deja a facut 10 zile.
Antonia e in a 6-a zi si are inca muci, nas infundat si tuseste. Cu batista mai rar scot mucii ca mi-e frica la ea. Cand se pune pe urlat iar se invineteste la gurita. Desi cu inima e ok ca am fost doar le echo cu ea. Cu tusea e nasol dar ii dau Stodal. Si am apucat sa ii dau doar 5 zile Biseptol. Ca eu in vacarmul de la pediatra am inteles ca ii da biseptol pt diaree nu pt raceala. Si daca luni si-a revenit cu burtica si a facut 5 zile l-am oprit. Poate mai trebuia sa ii mai dau?

De 2 zile de cand cu frigul de dim nu le-am scos ca si asa au probleme cu mucii. Dar in seara asta iesim ca mergem la "gradinita". La un cerc unde se joaca Alexia cu alti copii. In seara asta se joaca cu lutul. Abia astept.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

buna dimineata...noi ne-am trezit la 10.30 la fix pentru antibiotic, vad ca augmentinul asta o face atat de nervoasa ca numai dupa ora 2 noaptea reusim s-o culcam, asta dupa 2 ore ce insistente si amenintari.

Androix, sanatate lui Filip! imi pare rau ca te-am speriat cu laringita, am pus info alea acolo ca sa excluzi ca ar putea avea asa ceva mai ales ca intre 2 si 5 ani cica-s foarte frecvente. ai facut bine sa chemi salvarea, n-au decat sa faca mutre, sanatatea copilului tau e mai importanta!
Elisor, sper sa nu te ia migrenele...eu sunt racita de mor...credeam ca mi-a trecut dar vad ca numai 1 zi m-a tinut sanatatea de fier.. referitor la antibiotic, Bia nu bea in somn? cand doarme eu n-o trezesc ci ii pun doza in putin suc si-i dau cu biberonul, il rade pe tot!
Lucas, succes la examen...sa ai o bafta mare maaaaareee!
Simona, sanatate lui Dragos, sper sa fie alarma falsa! la voi a venit frigul asa brusc de cred ca o fi invazie de raceli si gripe. zici ca lucrezi la poli, cred ca nu te plictisesti! cunosc si eu un prof tare cumsecade de la voi, Bogdan Radu, am fost colegi aproape 4 ani la o firma.
Nelia, cum merge lucrarea?
Monu, voi cum sunteti? sper ca se simt mai bine fetele...da' stiu ca trageti si voi din greu, ca si noi, sper ca daca le face acuma pe toate mai incolo i fi sanatoasa tun!
Gusta, mai ca-mi vine sa-i urez sanatate socrului ca sa scapati de grija lui! mai ce nasol...nu poate olandezu sa-l dea la azil? stiu ca suna cam fara inima dar acolo va fi ingrijit de persoane specializate si sta in companie cu alti batrani si sigur s-ar simti mai bine decat acasa in conditiile date.

si acuma dau strigare pentru Laura...esti suparata pe noi? s-a intamplat ceva?...Loreeeeeen Looooorrrrrrreeeeeeeeeeeeennnnn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani BIANCA, printesa lui Loreen!

pustiu pe aici...unde sunteti fetelor?
pe mine m-a luat o durere de cap, in plus tocmai ma pregateam s-o hranesc si s-o scot pe pitik pe undeva cand apare mail de la soter cu niste traduceri urgente...am facut alea si acu fierb niste macaroane ca de altceva nu mai am timp.
ma striga: mammmmma papa papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, nu merge... M-am impotmolit la paginile cu reflectii personale asupra feminismului si maternalismului, sa dea dracu' daca stiu ce sa spun, sa fie bine. Dar mai am doua zile si scap, cum-necum, lunea viitoare ne aduce lucrarile corectate de la cursul de psihologie si, daca nu am nota cit de cit acceptabila, poate ma nerfez si renunt la amindoua si ma linistesc cu scoala pentru citeva luni, imi vad de plozii mei! E destul de riscant ce fac eu, daca nu renunt pina pe 8 noiembrie cind e ultimul termen ca sa renunti fara mentiune de esec... pentru ca acum cel mic e in burtica, afara sint vreo 7-8 grade, fetele sint sanatoase tun... Dar aici vine iarna canadiana si o data cu ea vor veni si inevitabilele viroze, apoi nasterea nu stiu cum va fi, nu stiu cum ma voi simti dupa si in cit timp ma voi reface - se poate intimpla orice. Ca sa nu mai spun ca nici bebelusul nu stiu cum va fi... sper eu din toti rarunchii sa fie perfect si sanatos, dar niciodata nu poti sa stii. Si uite asa, de dimineata, de la 5.30, ca n-am mai putut sa dorm, tot invirt in cap ce-urile si cum-urile respetive. Chiar nu stiu ce sa fac!

Androix, eu vin iar ca Gica ala contra! Algolcaminul... Aici e interzis!!! Cica da nu stiu ce, am uitat acum, dar asa ne-a spus o data la urgente si pediatra fetelor e de aceeasi parere. Nici nu stiu daca exista in farmacii. A ramas paracetamolul, cit o mai fi si asta bun, ca deja e scandal cu siropurile de tuse pe baza de paracetamol, care se dadeau in draci la copii de la 0 luni pina la adolescenta. Acum s-au interzis pentru cei de sub doi ani! Eu zic sa te linistesti si sa-i dai tratamentul prescris de taciturna si dupa ce-l stabilizezi, las-o pe Georgia cu cineva (eu sint speriata de bagatul ei in clinica sau spital, noi de fiecare data am luat altceva de pe acolo!) si du-te atunci la control cu Filip. La Mangalia cind am fost la Urgente cu Tudora am dat de o doctorita foarte amabila (nici nu stiu daca inainte de a-i baga in buzunar sau dupa ), care mi-a spus ca si in cazul unei viroze, daca lucrurile scapa de sub control si tusea se agraveaza, e nevoie de antibiotic. Aici, daca ajung la concluzia ca e de natura virala, nici nu se uita la tine, te trimit acasa asa cum ai venit, chiar daca lucrurile sint grave si copilul mic... trece de la sine! Si te intorci peste un timp cu pneumonie sau cu cine stie ce alta complicatie si o trateaza ca pe ceva nou, ca si cum nu are nici o legatura cu viroza avuta si in urma careia lucrurile s-au complicat. Hai, ca eu sint plina de nervi in avans... ca acusica vom incepe si noi si eu deja sint satula!

Auziti, da' voi stiti ceva de Loreen ce eu nu stiu!?! Poate ca mi-a scapat, ar avea vreun motiv pentru care sa nu fie bine, era bolnava, avea probleme... inainte de a disparea? Eu am crezut ca nu scrie cum s-a mai intimplat de vreo citeva ori, din cauza ca e depasita de o anumita situatie... desi, daca ma uit la mine, vad ca se poate scrie si in caz de depaseli, si chiar nasoale. Atunci sper si eu alaturi de voi ca e bine si o rog sa scrie macar citeva rinduri, sa stim ce mai e cu ea. Ah, si nu in ultimul rind (Elisor, esti fantastica!):
La multi ani, Bianca!
Gata, ma duc la treburi, mi s-a terminat cafeaua, nu ca nu as fi in stare sa mai fac vreo doua, numai sa nu ma apuc iar de citit si scris la tema respectiva.

AMR 43 de zile!!! Nu-mi vine sa cred!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Bianca ! Fericire, impliniri, noroc, sanatate si mult, mult succes la scoala !
Laura, sa va traiasca fata si sa va aduca doar bucurii.

Fetelor, sint si eu prin zona, dar cum a presupus Elisor, sint cu muncile prin si in afara casei. Strins de prin gradina, asezat lemnele la locul lor, curatenie in casa si in afara, calcat, greblat... tot tacimul -
Lasa c-o veni si iarna si am sa stau cu picioarele in sus la gura semineului

Sanatate la bolnaviori.
Am vazut o gramada de poze si filmulete, dar nu mai tin minte, pot spune doar ca toate sint frumoase.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput