Strumfi de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

dati-mi voie, fetelor sa ma bag putin in seama si sa ma laud cu pozica asta , ca mi-e tare draga.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/sets/72157601897217312/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979

dati-mi voie, fetelor sa ma bag putin in seama si sa ma laud cu pozica asta , ca mi-e tare draga.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/sets/72157601897217312/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Oooooooo ce frumuste de baietel!!!
Sa-ti traiasca, e superb, are niste ochisori de te topeste nu alta...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

buna seara!astazi am stat aprox.2 ore afara,in parc.de sambata se strica vremea,iar duminica deja miroase a iarna.ne pregatim pt.masa.sper sa revin cu mai multe detalii despre noi mai tarziu,dupa ce adoarme Armin,baiatul meu

mamica strumfului Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am fost azi sa facem vaccinul de la 2 luni si nu ne-a placut....a plans si urlat cat au tinut-o plamanii dar dupa 2 minute ii zambea la mama iar dupa 10 minute dormea linistita in carucior. Sper sa nu avem nici o complicatie.

Azi dimineata a fost preoteasa la noi acasa si suntem foarte incantati si eu si sotul de cat e de draguta ea ca om. Din punct de vedere al bisricii putem boteza copilul oricand si la anu' de Pasti cand mergem acasa. Pt ca zicea ea ca parintii(acu' 2 secole...) botezau cat mai repede copiii pt ca medicina evident nu era la fel de avansata, mortalitatea era ridicata si credeau ca bebeii nebotezati nu ajung in Rai. In acceptiunea moderna a bisericii Evanghelice-Lutherane Dumnezeu e comparat cu un parinte iubitor care isi iubeste toti copiii la fel de mult chiar daca acestia il reneaga,dezamagesc etc deci Dumnezeu nu o va iubi mai mult saui mai putin pe Sophie in functie de data botezului....(se poate broda foarte mult pe tema asta)
Si atunci noi am decis sa avem botezul pe 30 Decembrie cand va oficia ea slujba si vor fi si parintii mei aici. In plus ne-a sugerat sa vorbim cu preotul din Ro, care slujeste la biserica unde am fost eu botezata sa tina o cuvantare de intampinare si bun venit a fetei in comunitatea&biserica respectiva si atunci vor fi prezenti ambele perechi de parinti.
Noi avem doar un nas pt Sophie care nu e casatorit si ea ne-a sugerat sa mai luam un cuplu dar aici iar era o problema pt ca cei mai dragi prieteni ai nostrii nu sunt in Irlanda. Preoteasa a avut iar o solutie care se practica in Germania si anume al 2-lea set de nasi sa trimita o scrisoare ca accepta sa-i fie nasi fetei (nu va trebui sa fie fizic prezenti la botez dar sa incerce sa-i fie alaturi pe viitor)
I-am zis ca nu suntem casatoriti si a zis ca asta e o problema complet diferita si n-are de-a face cu botezul fetei, ca in ziua de azi din diferite motive cuplurile fie nu se cununa la biserica fie se cununa mai tarziu si nu sunt judecati de biserica... Totusi noi am optat pt o binecuvantare a bisericii pt noi ca cuplu si ca familie, binecuvantare pe care o vom primi cu ocazia botezuli si cine stie poate peste ceva vreme o sa facem si noi nunta....
Abordarea lor a vietii spirituale si a vietii in general ni se potriveste ca o manusa...
Daca ati avut rabdare sa cititi ce am scris va rog sa ma credeti ca nu judec pe nimeni si nu condier nici o religie/ramura/biserica etc inferioara sau superioara alteia. Ce am scris e pur informativ....si cum mie imi face placere sa citesc despre diferite obiceiuri la randul meu va impartasesc din experienta mea cu biserica evanghelica-lutherana (si pt mine foarte multe sunt noi)

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi wow si eu care credeam ca am program incarcat. Bine tu mai ai noroc si cu bona, eu cu faptul ca am copil mai mare cu care teoretic ma inteleg omeneste. Teoretic caci in practica are zile cand imi mananca creierii. Dar eu tot ma topesc dupa el.

Sunflower superb baiat. Sa-ti traisca. Eu azi am fost in parc cu prietena mea cu fetita mai mare cu trei sapt ca Adelise, avem acolo o cafenea unde vin numai mamici cu bebici, e super atmosfera, am baut acolo o cafea apoi la o plimbare pe malul lacului si apoi la mothercare de unde am iesit victorioasa pentru prima oara reusind sa nu cumpar nimic.

Va pupesc

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979

sa-ti traiasca mandretea de baietel si sa-i faci o surioara la fel de reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bondac79 spune:

buna searamamicutelor! ati facut plimbarica de seara? multumesc de primirea voastra inca o data!am stat cam o ora afara pe la 18 am iesit ca era frumos si daca ne plimba mami cu carutul dormim tot timpul ca ne place leganata pe soselele cu damburi si doar cand ne plimbam cand stam pe loc gatas-a terminatfacem ochii si tipam cat sa ne auda mami ca ne-am trezit. noi avem un program foarte incarcat.toata ziulica cat e de lunga avem treaba.sa va spun pe scurt :bebe face ochii pe la 7 dimineata si vrea sa pape dupa care somnic pana la 10.la 10 ne trezim , iar papam si vorbim asa cum stim noi sa ne intelegem ,stam cuminte si vorbim cu jucariile pana ni se face somn asa cam o ora si daca ii e somnic se miorlaie sa o iau in brate sa o legan 5 min sa adoarma.cand era mica cam pana la 2luni jum. adormea la san, acum doar cand ii e prea somn adoarme cu sanul in gurita .fac si eu intre timp cate ceva daca apuc si nu se trezeste ,spal, calc o camasa un pic de papa si cam atat ca nu apuc sa fac mare lucru. sa vedeti ce bine ne sta noua in bucatarie ea in cosulet si eu imi fac lunistita treaba .la amiaza afara si daca e frumos stam si 4 ore ca doarme asa de frumos si nu imi vine sa intram in casa .la 4 vine tati si pe la 5 ,6 la plimbare iar la 7 in casa facem baita papam si nani pana la 2 dimineata cand vrea papa si pe la 5 iar .nu se trezeste da se foieste ,cauta prin somn san in stanga san dreapta de o aud si ma trezesc sa ii dau sa pape.asa ne petrecem ziulica toata,ma duc ca s-a trezit bebe!cum atasez o poza ,va rog sa imi spuneti? la album personal nu ma lasa ,zice sa cer acordul administratorului!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna seara,

fetelor m-ati inteles gresit: el vorbeste dar eu nu-l bag in seama deloc. nu aprind lumina (am o lampa mica de veghe cu o culoare verde), nu vorbesc cu el, ii ofer biberonul, apoi un pup mic pe frunte, ragaitul de rigoare si inapoi la patut.

dar el conferentiaza singur.

program zilnic: e destul de simplu: cand am cu cine sa-l las pe Miron respectiv mama sau Razvan.. plec la servici dupa ora 8 cand ne jucam, vorbim si luam micul dejun(primul bineron dupa ora 4). apoi ne mai vedeam seara la 7 cand luam ultimul biberon inainte de mesele de noapte (respectiv 10, 1, 4), facem baita, ne ma jucam putin si adormim la noi in patut singurei.(trage mami cu ochiu pe camera sa vada daca misc sau marai).

daca sunt acasa.. pot sa ma laud cu coil cuminte care mananca la 3 ore, daca am chef ne jucam, vorbim (de obicei el sta la prezidiu- pe masa de infasat- eu in picioare langa el. daca nu am chef sau am alte treburi- spalat, calcat, mancarica (si mie im place sa mananc numai bun bun.. facut de mine si ca si Jadi imi place ca totul sa fie luna dupa ce termin...atucni Miron isi ia locul in leganut (slavita fie ziua cand l-am achizitionat).. si ne vorbim si ne zambim la greu de acolo (sta in aceeasi zona in care imi desfasor activitatea)....mai maraim putin uneori cand vrem bagat in seama dar ne trece repede.

daca ii e somn, ii dau drumul leganutului cu o viteza mica si o luam pe suzy in seama pt vreo 5 minute ca sa ne facem ca mestecam ceva...

asa ca sunt fericita ca am un copil extrem de cuminte asa ca pot fi prezenta pe forum, pe net sa mai caut una alta, mai muncesc pentru firma, mai ma uit la TV....am COPIL CUMINTE.

Brazuca - sanatate multa la strumfita,
Luna - felicitari pentru episodul mothercare.. si mie mi se intampla foarte rar asa ceva.... sa nu iau nimic.
Anya - multumesc de sfaturi.

Andra
pentru toate - o noapte linistita...

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna seara,
revin si eu dupa o lunga perioada de lipsa motivata.
Am citit cu interes programul altor mamici mai ales celor cu doi pitici.
Noi ne sculam cam 7-7.30, papa titi Maria, laptic Gabi, ne imbracam, ne schimbam facem patul. daca Gabi e in ziua de mers la gradi, adica nu e racita sau ma roaga frumos sa stea pe acasa, o duc pe Gabi la gradi cat tati sta cu Maria. Ma intorc fac diverse treburi casnice cat Maria face nani, pe la 11 si 15 incepem sa ne pregatim de plecat la gradi sa o luam pe Gabi. La 12 ne reunim toate fetele, in drum de la gradi ne oprim intr-un parculet, de obicei Maria mai motaie un pic in perioada asta, ne mai dam intr-un leagan pe un tobogan, etc.
Acasa toata lumea papa, Gabi mai cu scandal ca ea nu vrea sa manance la gradi dar desertul il luam si de regula il mananca pana acasa.
Apoi nani vreo doua ore. Pe la 6 mai iesim o tura pe afara si de la 7.30 incepem programul de seara. baita 1, baita 2 papat Maria si Gabi, de obicei Maria adoarme cu titi in gurita, iar Gabi leganata la mami in brate. Pe la 4- 4.30, mariA INCEPE sa caute, papa frumos si bine si se culca imediat la loc.

De cateva zile a inceput sa "vorbeasca". Adica chiuie si gangureste si ii place la nebunie sa se auda si sa o bagi in seama sa vorbesti cu ea, e numai cu ochii dupa noi. Cand nu doarme si am treaba o iau in bucatarie dupa mine si povestim, cantam cat facem treaba.
Daca nu mergem la gradi, iesim pe afara.
Acum Gabi e bolnavioara (partile "bune" ale gradinitei) si cam stam pe acasa.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara!

Bine ati venit armin si bondac! Bondac sa imi spui numele fetitei sa trec in listuta! In legatura cu pozele, avem o adresa comuna de email iulaug2007@yahoo.com , ori iti activezi PM-ul ori trimiti un email la adresa de mai sus si vei primi parola. In acest email comun, la utile mamici, gasesti cum sa pui poze pe flickr! exista si alte site-uri de poze dar nu avem inca instructiuni la ele.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput