Piticlonti de iulie-august 2004 (233)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioanaaa, trecu greatza ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Ioanaaa, trecu greatza ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Si da si nu am o migrena sau o nevralgie,ca ma doare capul..cand imi trece incep sa ma doara dintii...iar toate astea imi dau o stare,alte motive nu-s de greatza,suta la suta vorba lu' Victor!!....da-mi trece in curand ca au inceput probele,eu stau la 6 ,am termopanul inchis si tot imi sare supa in stomac
Meii ma gandi dupa ce am citit de tantili lu' Andries ca ar trebui sa cer salariu de la sotz ca eu-s tanti care face mancare,cu aspiratorul mai da si el din cand in cand........

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Apoi Ioana, de la mine ! Io cind am migrene de-mi vijjie capu si abia vad cu okii la cinci centimetri de mine, siiigur mi se face o mare greata, asa ca mai "maninc" un emetin de la farmacie si mai ma lasa - cel putin greatza !
Nora cred ca iarasi sta pe tusa, ca nu are conexiune pentru DC, ca ieri, ca altminteri baga ea un mesaj paici !! Ori s-o fi dus la deschiderea de carfur si acu e prinsa in aglomeratie !!!
Mai am putin si plec acasa, azi se pare ca avem program de bile la auchan, ca i-am promis copilului inca de citeva zile si nu am ajuns !
Roxi, ai primit rezultatele analizelor ?? Cum sint ?

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Si daca-i pashe cum le zici tu, atunci eu cer salariu dublu, ca de citva vreme incoa (drept, cam multicica), numa eu fac mincare si dau si cu aspiratorul !!! Da nu stiu daca pot fexecuta miscarea asta cu foarte mare precizie, ca parca vad ca-mi cere si florin salariu de ... bona, ca doar sta mai mult de juma de zi cu gizmoul, hahaaa !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nee, nora ie la servici nu la deschidere, m-am asigurat io;)) ie super ocupata, deh, nu i-au mai ajuns mosii:D

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hihihi , tari steti cu salariile
Ioana - multi pupici la tine sa treaca durerile.
Alice - ce bile ??? Ha ???
Si noi iesim azi, sa vedem pe unde, iar in we sunt zilele orasului asa ca vom papa kurtoskalacs
Gravidele sa NU se uite, ca nu vreau injuraturi, da ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Multzam fain Carmencito ca ai amintit de mine...
May, m-au omorat inglejii, au avut o eroare in sistem si au pierduit niste date si evident ca sclava de pe plantatia din Romania trebuie sa le recupereze urgent- da' macar am invatat o expresie noua: " urgent task which must take president over any piece of work". prima data ma uitam ca la avioane ca nu stiam ce treba are presedintele...

Sa las inglejii sa va zic de Matei- dimineata a plans ca el vrea la gradinita... Petro a oprit masina sa cumpere ceva si el plangea de mama focului langa mine ca vrea la gradi! In fiecare zi vine cu buline in piept si am aflat ca...e harnic! Si eu care ziceam ca e destept ca maica-sa...

Nu cred ca v-am povestit cosmarul primelor doua saptamani de gradi- a facut pe el o data la doua zile de mai aveam un pic si-l luam acasa. Asa ca am facut sedinta la gradi cu toate alea de pe acolo, m-am dus intzepata (nu ca n-as fi de obicei )si am ridicat un pic tonul ca nu-i normal ce se intampla si acum il pun ingrijitoarele de 10 ori pe zi sa faca toate alea, de nu mai are o picatura de pipi pe haine...
Ce ma mai bucura e ca mananca bine, cred eu, pentru ca , de unde in primele zile il luam lihnit, acum abia mai gusta cate ceva dupa-amiaza si s-a si ingrasat.

Cam asta, ma pregatesc si eu de concerte, tati pleaca din oras azi, Matei e la ai mei dupa gradi pana ies eu, apoi pe jos la spectacol.

V-am pupat, o zi buna!

Mergi la inceput

Stiu de colacul acelaaa, mincam la greu pe litoral !!
Daria, bile inseamna un miniparc aflat in incinta supermarketului auchan, unde exista un tobogan micutz din acela gonflabil, la baza caruia sint o multime de bile de plastic moale colorate ! Andrei e superincintat de locul acesta si de cite ori mergem la cumparaturi, el si florin se opresc acolo si stau o ora, timp in care eu fac aprovizionarea in liniste !
Gata, va pup pe toate, am plecat !
Sa aveti o dupaamiaza linistita, far de emotii - americaaaa, se aude ?? Olivia, inca o data multe si grupat ! Same si pentru Victoras al Andriesului, de partea astalalta a oceanului !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Uite ca si la mine a cazut DC ul pentru vreo 2 ore, nu stiu ce-a avut!!

Am de mancare: ciorba de curcan cu muuulte legume, mancare de fasole ..galbena (teci), snitel de pui in doua variante parizian si vienez. Pentru mine si pentru Victor ajunge, ca al meu se da in barci la strasbourg si mananca (el si Gabi) croasante adevarate mi se vaita ca nu are cu cine sa se distreze a plecat cu 4 femei dupa el care evident ca stau cu ochii pe el ca pe butelie ...si moi culca plodul de dupa masa si iar avui vise cu veioze...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roberta bravo ca le-ai biruit pe duamnele de la gradinita!!

Ioana deci esti tu sigura ca nu-i cu ochi?

Salariu pentru o mancare calda... eu una zic ca merita daca esti in situatia mea si ma mir de tanti asta care chiar gateste bine, ce inseamna meseria nene' stateam in bucatarie si ea vorbea cu mine si se uita in ochii mei ... si dupa 5 minute de conversatie eu realizez ca ea taia morcovi si telina la cutit pe tocator FARA SA SE UITE LA EI...m-a spart, m-am uitat de cinci ori sa vad daca mai are degetele intregi...pai si mie imi iese ciorba gustoasa doar ca eu toc toate alea in de doua ori mai mult timp, de patru ori mai mari si cu infinit mai multa atentie...

Da' are ceva ciudat... nu mananca din ce gateste, iar nu stiu cum poate, ca eu daca nu mananc din absolut tot ce pun in oala, lesin acolo, eu cand am terminat de gatit imi crapa burta nu altceva...

Andries

Mergi la inceput