Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 10
pako spune:

...buna..
eu v-am mai citit asa printre picaturi dar n-am timp nici sa mananc atunci cand mi foame...ca acum am ajuns la 57kg dupa doo nasteri cand eu aveam 61kg inainte de bbLiviu...
Andreea e foooarte rea cu bb, nu-i da jucarii, il impinge cand se apropie de ea, tipa cand ii spun sa faca liniste ca doarme bb...si tot asa.Nu-mi ramane decat sa astept sa mai creasca Liviu sau s-o duc la gradinita ca momentan nu vad nici o schimbare in comportamentul ei.Ar fi o schimbare pentru noi, una buna...ca la sf. lunii ne stabilim in Pitesti
...mama, de cand asteptam momentul asta...sa fi aproape de parinti si sa locuiesti in casa ta -sa nu mai fi nevoit sa platesti o groaza de bani pe chirie.Asa poate o sa am si eu momente de odihna(ca acum de exemplu cand bb doarme si tati e la bere cu Andreea
)
Liviu creste...a inceput sa mearga de-abusilea, se ridica in picioruse sprijinit de ceva...si il vad ca pe cel mai frumos copilic.
Mai tineti minte cand va spuneam ca pe Andreea mea lumea n-o scotea din baietel...e, acum pe Liviu toti il vad ca o fetita...rar ii nimerste careva sexul potrivit...hehehe...
aici poze proaspete....ce-a de-a 3-a persoana e 'nana' de la Ploiesti
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
va puuuup dulce
szivarvany spune:
Alice - ahaaa, am inteles acum bilele si distractia :-)
Moama ce copii frumosi ai Pako, sa-ti traiasca !
Felicitari pt noul domiciuliu 
Roberta - spor la munci, pupam gradinarul cuminte !
O seara frumoasa tuturor ! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
philip spune:
salutare
gata, mi-o trecut gatul si-i dau inainte cu exercitiile in fiecare dimineata. ba azi cred ca ajung si la sala si apoi la cumparaturi..sau poate nu? am fost ieri la culos dovleci, erau toti adunati gramada, am luat camera sa-l pozez calare si-am realizat ca n-aveam cardu' in camera...el zice ca nu tre sa luam bostanu de-acolo ci din camp asa ca ne-am dus in camp unde erau rosii, ardei, vinete, asa ca am cules din astea si copilu a tras la carucior. ne-am alea si cu 2 dovleci, unu de sculptat, altu de gatit si un pepene rosu.
azi n-a mai plans la gradi, yuhuhu, ii explica educatorei de bostani. cam atat, aici vremea e superba saptamana asta, sunt in capri, tricou scurt si sandale, s-o tot tina asa.
pupici pe burici :)
philip
&andreea
g_ioana spune:
Se termina concertul,ma doare capatzana mai tare de la bubuielile de artificii
...am pus si eu niste poze poate va era dor de noi
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/NEW%20%20%20%20oct%202007/
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
Salutare!
Vazut Gorodica...la concert...si pe Gorodeii mari!
Ce-am mai vazut? Felicia ce veste! Sa fie un nou inceput! Ce draguti sint cei mici!
Roxana..cum au iesit analizele? Cum se mai simte Pat?
Alice ce mai face Gizmo?
Gabi cum te mai simti?
Carmen..mere..mere scoala?
Noricel cind apare..iar o sa ne umple paginile!
Daria tu cum mai esti?
carmenp spune:
neata, vazut frumusheii, gorodica, liviu (ce-a crescut!) si andreea, pupam apasat pe toti. felicia, felicitari pentru mutare, ma bucur pentru voi
chiar asa, roxana cum au iesit analizele?
g_ioana spune:
Neatza,neatza cine vrea o cafea tare fara zahar,poftiti va rog
Felicia ti-am admirat copilasii,tare frumosi mai sunt si au niste obrajiori de-ti vine sa-i pupi non-stop....sa fie intr-un ceas bun mutarea!!
AndreeaP ce-mi plac activitatile voastre,si eu caut bostanei pentru porumbeii mei
sper sa gasesc pana la sfarsitul lunii...si bravo tie ca ai timp si mai ales vointa pentru exercitii si sala eu mereu zic ca de maine ma apuc si eu,da' n-am ambitie
Treceti la semnat condica,in special Andries ca sa vedem ce facem cu pampoanele![]()
hai sa avem o zi buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
neata neata
Oliv rezultatul de la analize ieri...negativ. asa ca pana vine si al treilea rezultat am toate banuielile ca prima proba a fost contaminata
. ma doare creierul ....daca nu eram eu si alti parinti cu mai putine cunostinte de micro indopau copilul cu antibiotice?
Felicia felicitari pentru mutare. si sper sa fie totul mai bine cu Andreea si sa isi schimbe atitudinea fata de Liviu. poate pe masura ce el creste si vor putea interactiona mai mult vor fi mai prieteni. succes! mi-a placut sa mor expresia "tati e cu Andreea la bere" ![]()
![]()
ma duc sa ma uit la poze.
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Semnez condica pe scurt, ca ne-au navalit toti sefii si toti patronii si toti au kef de lucru, numai eu nu. Hahaha. Imi astept capuccinoul :-)
Vazut Gorodeii 

Andries - cum sunteti ???
Rox - ce ma bucur pt rezultate, sa fie si ultimul la fel de bun !
Va puuup 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)