Strumfi de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

alina.a ti-am admirat pozele impreuna cu Ingrid. Ingrid a fost tare impresionata a tot zis abu, aaaa, mmmm, grrrr. De fapt am inceput sa ma uit la poze fara ea, iar ea a fost tare suparata apoi am luat-o si pe ea. Elisa este o frumusete ,vorba lui nikole pozele sunt bune de pus pe coperta unei revista. Botezul a fost impresionat de frumos (ce pacat ca aici nu se face asa). Ingrid inca mai gangureste ~parca si ea e impresionata de frumusetea pozelor.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Ingrid isi suge degetul tot timpul. Mi se pare putin excesiv. Mai sunt si alti copilasi care fac asa?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumesc pentru parola.O sa incerc sa pun si eu azi niste poze.Elisa e o dragalasa .

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata. O cafea? Cu mare drag pentru voi. Cu lapte? Cu zahar? Avem "di tati".

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Lavinia, am vazut filmuletul. Su-perb! Adica Su-per-ba Lorinuta. Uite, noroc de tine ca am vazut si eu ca se poate sa il las in cadita fara sa-i mai sprijin capul. Eu si acum il tineam cu o mana. (avem cadita la fel ca a voastra). Azi incerc si eu.

[quote]Nu-mi imaginez cum l-as putea prinde daca el e prins ca "Ana" din balada mesterului Manole intre peretii casei[/quote
Gabi, asta da sacrificiu O sa aveti o casa trainica. Pupici pentru iedutzi. Daca au inceput gradinita e semn ca sunt sanatosi.

A! Azi in Iasi, tot in Corso, mare intalneala cu mamici si burtici. Lavinia, Gabi, stiati?! Simo stiu ca vine. La 16.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Gata. Am citit si eu. Am vazut poze. Am ras la bancuri. O dimineata mirifica, ce mai! pentru voi, ca el, altfel sunt tare morocanoasa dimineata.

Aseara am hranit BB la doua tzatze si a dormit de la 9 la 5. Apoi la fel, doua tzatze. Si doarme si acum. mamii, vezi, eu uitasem ca o sa creasca copilul asta si va vrea papa mai mult. Bine ca m-am dumirit.

quote:
maine o , un si multe prajituri... va dau eu de toate

karli, un eveniment anume? Sau doar asa, de drag ca te-ai intors in Capitala? Ca sa stiu, sa ies sau nu in curte sa culeg flori?

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Am vazut albumul. Ce minunatii sunt pe acolo!!! Sa tot stai sa te uiti.

alina.a, initial jadi propusese un album cu mamici, adica fara copilasi, doar noi, asa...in vremurile bune (a se citi fara kg in plus, fara burtica...) Acum l-am vazut numit "mamici cu copii". Si unele suntem cu bb, altele cu soti, altele solo. Doar am semnalat. Stiu si eu...sa facem doua albume: unul "Mamici" si unul "Mamici cu copii".

Cel mai mult mi-au placut "pozitii de somn". Karli, stiu ca aveai una in care Adela dormea la tine pe brat. Dar si cea cu tata e delicioasa.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata si de la noi.

Multumesc Alina pentru pozele din album. nu ai gresit cu nimic...totul e ok.

o sa mai trimit si 2 poze de la botez ca am vazut ca karligutza a adaugat si botez.. si e un moment important .. Bravo Mrs. Hook.

am vazut pe listuta de la inceput ca avem un numar impresionant si egalk de fetite si baieti....toate minunile ni se intampla numai noua!!

si am mai vazut ca ne pregatim sa aniversam niste scorpioance!! fetelor..ne pregatim? tort?, intalneala?ceva...?

sa aveti o zi buna si pentru toate mamicile ....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

tot eu!

am vrut sa spun ca am vizionat poze de Bulina si mi-au placut teribil.. ce mult se deschid copii astia ai nostrii pe masura ce trec zilele...am vazut diferenta mare si intre printul meu si puiul de mrs hook la o luna diferenta si e alt copil...frumusica foc, alintata foc, zambareata foc...

nu ma pot abtine sa nu laud si mamica de Bulina care arata exceptional... Bravo mami.. da-ne si noua reteta de ramas fara burta la 3-4 luni. eu si acu par gravida in vreo 6-7.

si inca ceva si fug ca am treaba multa: intalneala placuta si vrem si noi poze pentru fetele de pe Corso! - eu am fost la Iasi saptamana trecuta si tare rau imi pare ca nu am dat zvon sa va vad si eu. las´poate data viitoare

cu mult drag,

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare fetelor!

Baietii mei sunt spre vindecare prin momentele negre ale bolii. Astept sa le treaca! Sa zic ca parca ma ia si pe mine!

Revin ca am treaba cu niste lego!

Cafeaua e excelenta Oana!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput