Strumfi de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
diane_dun spune:
Luna, mi-ar face placere sa intru pe mailul comun sa-mi dau si eu cu parerea despre invitatie, dar n-am parola. Daca vrei si ai timp, da-mi si mie un PM, please.
Mami de
Dani (1 august 2007)
diane_dun spune:
Multumesc frumos pt parola, Luna! Invitatia este deosebita, imi place mult! Ma gandesc ca ar fi util sa adaugi data si ora la care o sa aiba loc botezul
. 
Mami de
Dani (1 august 2007)
Luna1 spune:
La asta m-am gandit si eu Diana.
Am trimis acum detaliile. Ma bucur ca-ti place. 
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Timi07 spune:
Luna, vazand emisiunea asta am constatat ca sunt de partea lui dr. Spock,eu nectindui teoriile inainte. Metoda permanent contact m-ar darama si fizic si psihic.
Sper sa n-aiba nici o problema Adelise dupa vaccin. Noi mergem joi la vaccin si mi-e groaza desi stiu ca e spre binele ei si nici nu ma gandesc sa nu-l faca....
Daca tot ai intrebat de invitatie: e simpla si eleganta,dar eu de catar ce sunt n-as opta pt roz....cel putin aici ma enerveaza ca toate fetele sunt in roz si am inceput sa dezvolt o alergie (mai mare decat inainte fata de aceasta culoare)Hainutele ce le avem pe roz sunt primite si niciodata n-o imbrac pe Sophie toata in roz.....deci nici invitatia n-ar fi cum s-ar astepta toata lumea:roz.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
loredana_76 spune:
Buna ,va rog imi trimiteti si mie parola de pe mailul comun.Multumesc
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
X-ray spune:
daca va plictisiti va pun mai jos link-ul unde puteti intra si admira o bulina!cele mai recente sunt in albumele "2-3 luni" si "3-4 luni"
http://www.flickr.com/photos/10446738@N06/sets/
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
andutzy spune:
Jadi, saru mana de lamuriri! Insa sa stii ca nu e acelasi lucru in tubul luat de mine cu sticluta recomandata de tine. In tub e crema pt spalat si in sticluta cu pompitza-gel de spalat
. probabil aceeasi Marie, cu alt apalarie dar pe mine m-a incantat ca dadeam cu 10 roni mai putin in conditiile in care aveam banii numarati sa-i iau lui Dragos tractor...Si plus ca m-au fermecat fetele alea care tot spuneau: reduceri, reduceri, reduceri....imi faceau okii ca hipnotizata de sarpele Kaa din Jungle Book![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
andutzy spune:
Alina, admirat bulina! DRagalasa domnisoara! Si nici cu mamica ei nu mi-e rusine!![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
karligutza spune:
alina.a am admirat-o si eu pe elisa...
si by the way: mi-au facut ochii tot asa
la cat de frumos ati aranjat totul pt.botez! EXCELENT! BRAVO! mi-a placut...
si inca ceva pt.tine draga alina.a... sper sa nu mi-o iau pe cocoasa ca mi-am bagat nitelus nasu' in albumul comun (adica am numerotat, am pus 2 albume noi - Prima intalnire cu pruncii si Botez... - si bineinteles am pus si eu cate o poza la fiecare album cu karligugurutza mea
) daca am gresit sau am facut vreo prostie, astept pedeapsa
![]()

acum
zzzzzzzzzzz si maine o
, un
si multe prajituri...
va dau eu de toate ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
nikole spune:
Am intrat doar sa va salut, sa va doresc o zi perfecta astazi!
Vazut poze de strumfica ELISA, numa nu fi de deochi ce a crescut!!!
Poza www.flickr.com/photos/10446738@N06/1518031136/in/set-72157601748403717/" target="_blank">ASTA e de coperta, zici ca e in mijlocul unei sedinte foto...
Alina.a dar si tu ai cam facut cupilu singurica, ca iti seamana leit.
Karligutzo
, ce face mandrutza ta???
va pup, merg la somn, tura de dimineata.
poze Kevinutz