Strumfi de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Luna, mi-ar face placere sa intru pe mailul comun sa-mi dau si eu cu parerea despre invitatie, dar n-am parola. Daca vrei si ai timp, da-mi si mie un PM, please.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Multumesc frumos pt parola, Luna! Invitatia este deosebita, imi place mult! Ma gandesc ca ar fi util sa adaugi data si ora la care o sa aiba loc botezul .

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La asta m-am gandit si eu Diana. Am trimis acum detaliile. Ma bucur ca-ti place.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna, vazand emisiunea asta am constatat ca sunt de partea lui dr. Spock,eu nectindui teoriile inainte. Metoda permanent contact m-ar darama si fizic si psihic.
Sper sa n-aiba nici o problema Adelise dupa vaccin. Noi mergem joi la vaccin si mi-e groaza desi stiu ca e spre binele ei si nici nu ma gandesc sa nu-l faca....
Daca tot ai intrebat de invitatie: e simpla si eleganta,dar eu de catar ce sunt n-as opta pt roz....cel putin aici ma enerveaza ca toate fetele sunt in roz si am inceput sa dezvolt o alergie (mai mare decat inainte fata de aceasta culoare)Hainutele ce le avem pe roz sunt primite si niciodata n-o imbrac pe Sophie toata in roz.....deci nici invitatia n-ar fi cum s-ar astepta toata lumea:roz.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna ,va rog imi trimiteti si mie parola de pe mailul comun.Multumesc

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

daca va plictisiti va pun mai jos link-ul unde puteti intra si admira o bulina!cele mai recente sunt in albumele "2-3 luni" si "3-4 luni"
http://www.flickr.com/photos/10446738@N06/sets/

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Jadi, saru mana de lamuriri! Insa sa stii ca nu e acelasi lucru in tubul luat de mine cu sticluta recomandata de tine. In tub e crema pt spalat si in sticluta cu pompitza-gel de spalat. probabil aceeasi Marie, cu alt apalarie dar pe mine m-a incantat ca dadeam cu 10 roni mai putin in conditiile in care aveam banii numarati sa-i iau lui Dragos tractor...Si plus ca m-au fermecat fetele alea care tot spuneau: reduceri, reduceri, reduceri....imi faceau okii ca hipnotizata de sarpele Kaa din Jungle Book

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Alina, admirat bulina! DRagalasa domnisoara! Si nici cu mamica ei nu mi-e rusine!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

alina.a am admirat-o si eu pe elisa... si by the way: mi-au facut ochii tot asa la cat de frumos ati aranjat totul pt.botez! EXCELENT! BRAVO! mi-a placut...

si inca ceva pt.tine draga alina.a... sper sa nu mi-o iau pe cocoasa ca mi-am bagat nitelus nasu' in albumul comun (adica am numerotat, am pus 2 albume noi - Prima intalnire cu pruncii si Botez... - si bineinteles am pus si eu cate o poza la fiecare album cu karligugurutza mea ) daca am gresit sau am facut vreo prostie, astept pedeapsa

acum zzzzzzzzzzz si maine o , un si multe prajituri... va dau eu de toate

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am intrat doar sa va salut, sa va doresc o zi perfecta astazi!

Vazut poze de strumfica ELISA, numa nu fi de deochi ce a crescut!!!
Poza www.flickr.com/photos/10446738@N06/1518031136/in/set-72157601748403717/" target="_blank">ASTA e de coperta, zici ca e in mijlocul unei sedinte foto...
Alina.a dar si tu ai cam facut cupilu singurica, ca iti seamana leit.

Karligutzo, ce face mandrutza ta???

va pup, merg la somn, tura de dimineata.

poze Kevinutz

Mergi la inceput