Strumfi de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Inca ceva : acum am citit ce ati mai scris cu el in brate...E fascinat de tastatura...si el vrea sa bata

Mioara mamica lui Doru Andrei (1.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!

Va vine sa credeti ca am vazut doua episoade din Grey's anatomy astazi? Super .... ca pe vremea cind eram cu burtica si stateam acasa si ma uitam la filme si seriale si citeam toata ziua ... hihihihi Am facut pauza de 15 minute sa manince Petru dupa aceea s-a culcat , Stefan dormea ...
Cu cit trece timpul cu atit parca ma inteleg mai bine cu ei sau poate ii inteleg eu mai bine ... Si ultima saptamina singura (ziua pina vine sotul meu de la serviciu, care a inceput sa ma ajute mult mai mult cu bebeii) parca m-a luminat . Petru nu plinge deloc in timpul zilei doar seara dupa baita ... si incepem sa reducem. Ieri l-am pus in leagan si a adormit ... super... Ce sa mai zic de stefan are este tare cuminte .
Alina.a multumim pentru album. O sa mai trimit si eu poze cu baita (2 ca nu pot sa-i spal pe amindoi in acelasi timp) si numai una cu zimbet de la Petru. Stefan este mult prea serios si incruntat.Zimbeste nunmai in somn acum parca l-am vazut si cind e treaz si stam linga el.Oricum daca va hotariti sa faceti si un set cu cei mai seriosi bebei o sa particip neaparat.
Vorbeati de calmat bebei ... eu plec demult din camera cind incepe sa plinga Petru si nu reusesc sa il calmez de la inceput.... in mometele alea imi doresc un sac ... dar in 5 minute ma calmez...
El nu ....
Cu tinutul in brate ii tin f putin . Sunt doi si-mi rup miinile .... vorbesc cu ei si dansez in fata lor si ei se uita la mine si zic ceva in limba lor.

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc Nonna si Anya pentru parola.
In ceea ce priveste culcatul copilului eu o legan pe picioare. A fost o perioada de 3 saptamani cand a avut colici mai puternici (dar fara tipete puternice) in care nu reusea sa adoarma si plangea mereu daca o lasam in patut. Si cum obosisem sa ma plimb cu ea in brate prin camera, am apligat metoda leganatului. O linisteste mult, pe langa suzeta, pe care o ai numai cand este prea agitata. In rest o refuza. Bine de fel este un bebe mai agitat si vioi, nu este genul ala linisit si calm. Da intr-una din maini si din picioare, vorbeste, isi analizeaza si isi mananca mainile.
In legatura cu tinutul capului fata mea si-a tinut capul din prima zi. Am ramas blocata cand am vazut si toti s-au mirat. Este adevarat ca obosea si isi punea capul pe umar. Dar incetul cu incetul si l-a tinut tot mai mult. Acum numai si-l tine bine.

Ma poate sfatui cineva cum pot sa pun poze aici in albumul foto. Am facut un album, dar de fiecare data cand vreau sa pun o poza imi da eroare. Multumesc.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput

si eu Vigantolul il picur in gurite ... se ling pe botic dupa
din pacate noi nu am mai iesit de 3 zile afara. Pentru ca sunt mucosi si tusesc si stranuta m-am temut pe o vreme ca asta sa nu se imbolnaveasca si mai tare . e bine ca nu au temperatura.
In week-end mi-am facut de cap ... mi-am lasat sotul cu bebeii si am plecat singura afara .... ce placere ... am fost la piata , la cora , la mama acasa sa-i ud florile, la biserica sa ma mai interesez de cite ceva....parca eram un catel care statuse in lesa :)
Si am facut mincare .... ciorba de burta .... mmmm

Mergi la inceput

Putem sa punem poze in album? Nu mai trimitem pe adresa de mail ... Poate ca este mai bine sa se ocupe doua trei persoane cu postatul pozicilor si fiecare dintre noi sa intre sa corecteze, daca este cazul, denumirea .
Zic si io nu dau cu parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

poate stiti deja bancul...

O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa….
A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, vopsea blonda, etc..
Ce mai dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson.
Iese din clinica si o calca un autobuz.
La poarta Raiului intreaba, Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat?
NU TE-AM MAI RECUNOSCUT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Imi puteti trimite si mie un PM cu parola de la mailul comun.
Va multumesc.

Xela, mamica de Andreea (11.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, bafta cu socrii, sa te streseze cit mai putin.
Lavinia, da-i un Lorinutei.
Gabi, multumesc. Miruna inca nu e la gradi, va sta cu bona pina-si da demisia. Succes cu shoarecu'.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Stiu ca s-a mai vorbit si este subiectul din utile din blog - constipatia.
Kk verde inseamna un kk vechi de cel putin o zi si daca mai este si tare (nu extraordinar de tare dar nici de consistenta la kk proaspat - sper ca ati mincat mai demult) ce pot sa fac in conditiile in care se spune ca nu tb ca bb sa faca kk zilnic.
supozitor? termometru ? - se zice ca da dependenta
ceai de musetel? se zice ca este alergenic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by Anya20

poate stiti deja bancul...

O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa….
A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, vopsea blonda, etc..
Ce mai dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson.
Iese din clinica si o calca un autobuz.
La poarta Raiului intreaba, Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat?
NU TE-AM MAI RECUNOSCUT!!

Noi era sa incepem diversificarea cu carnita de pui. Nuuuu, nu pui de gaina! Bebe pui mic. I s-a cojit fie-mii o bucatica marisoara de pielicica pe buza de sus si mie mi-a fost teama sa trag de ea sa nu-i dau sangele. Pana la urma mi-am facut curaj si i-am racait-o usor cu un betisor de ureche si s-a luat.

Vigantolul i-l dau cu lingurita pt ca ei nu-i place si strange buzele cand vreau sa i-l picur. Oricum eu ii dau cate 3 pic/zi, iar 10 zile pe luna ii dau 5 pic/zi, ca are fontanela mare (bine, pediatra mi-a zis sa-i dau si Calciu in alea 10 zile, dar eu nu-i dau ).

Eu stiam ca bb tre' sa-si tina bine capul la 3 luni. Fie-mea si-l tine destul de bine, dar nu tot timpul, ca oboseste. O mai incurajez sa-si intareasca muschii gatului tinand-o pe burta, cu capul pe pieptul meu. Face ca o gaina cand ciuguleste boabe.

Despre cat e de cuminte nu intru in amanunte, ca nici mie nu prea-mi vine sa cred. Se pare ca asa a fost si sotul meu cand era mic, spre deosebire de mine, care eram "urlatoare". Acum e invers , dar nu ma plang.

Imi lipsesc postarile Liei. Nici de Karligutza nu mai stiu nimic.

Xela, bine ai venit printre noi!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput