Strumfi de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mihaela , Vigantolul trebuie dat direct in gurita ,altfel , la cit e de uleios ,ramine mult pe lingurita .Eu ,mama nemiloasa i-l dau cel mai bine intr-un moment in care plinge

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am vorbit acum cu doctorita si mi-a dat sa-i dau lui Horia Ketof 2,5ml/3 ori pe zi. Nu o sa-i dau asa mult ca mi se pare exces de zel dar o data, de 2 ori tot o sa-i dau ca asa am scapat eficient de mucisori si acum o luna, la Constanta. pe Ketof scrie ca se da de la 6 luni dar doctorita stie ea ce-mi da, sau eu cel putin asa sper

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

gabi, merci frumos. buna idee de dat cand plange, ca are o gura mareeeeeee imposibil de ratat.

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Nonna, merci pt incurajari...
Nu vreausa renunt la alaptat, insa daca tot nu va lua in greutate, sub presiunea evenimentelor... dar sper sa nu se intample asa.

Pe scurt, Nonna: Andreea s-a nascut cu 3270g, a iesit cu 3150g, la o luna a avut 4075g, la 2 luni 4750g, iar la 2 luni si 10 zile 5000g. Acum are 2 luni si 3 saptamani, aproape 3 luni (pe 11 oct), si are 5080...(pana in 5100) si stagneaza cam pe aici 5kg-5,050-5,070-5,080..asta cam de 2 saptamani.... cand se zice ca trebuie sa creasca in medie 200g pe sapt. Or, intr-o luna sa ia doar 400g (sa zicem ca mai ia cateva grame zilele astea)...e cam putin.Am incercat sa-i dau comletare, dar nu vrea cu biberonul sub nici forma. Am mai folosit biberon in primele 3 saptamani, cand nu aveam eu lapte suficient, si cand atunci plangea de foame, nu-i ajungea numai de la san. Apoi usor usor am redus comlpetarea, ajunsesem sa-i dau doar ultima masa de la biberon, iar apoi am renuntat de tot, cand am vazut ca se satura de la mine. Acum imi pare cam rau ca am renuntat atunci de tot la biberon, caci asa, poate l-ar mai fi acceptat acum.
In rest, ea nu plange de foame, pare ca se satura la san. Deci nu mai e ca la inceput cand plangea de foame. Altminteri, ea este vioaie, da din picioruse, incearca ca se intoarca, de pe spate pe o parte...deci daca nu as stii problema cu greutatea nu mi s-ar parea nimic in neregula la ea.

Am mai luat si suplimente pt stimularea lactatiei, ceai de chimen si anason, Nutrinatal...caci avusesem la un moment dat impresia ca nu mai am asa de mult lapte...si fetele m-au ajutat cu sfaturi...

Jade merci frumos pt PM

Merci tuturor, sanatate multa, voua si bebelusilor
Monica

nu e deloc putin. in primele luni a luat suficient. tu faci cum crezi, dar e mare pacat sa renunti. mai ales daca fetita pare multumita si doarme bine, face pipi, e vesela.lapte de proasta calitate nu exista. am spus de multe, multe ori.

editez ca sa mentionez ca arina a crescut 250g in 20 de zile, luna asta. o fi prea putin?! va intreb si eu pe voi, nah. dar nu renunt la alaptat si nu-i dau completare nici daca ia doar 100g pe luna. cel mult, o diversific la 5 luni cu cereale amestecate cu laptele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

paticut pentru ca nu ai denumit fiecare poza am presupus eu care din ce categorie face parte.te rog frumos sa intri pe albumul comun si sa vezi daca am gresit si sa-mi trimiti un pm cu corecturile si voi remedia problema rapid.
vigantolul si eu il dau in gurita ca si gabi ,cand tipa la mine...asa ma razbun

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Multumesc de primire Simo, Jadi, Lorinaoo si Timi.

Xela, mamica de Andreea (11.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

L-am sunat si eu pe doctor sa raportez starea copiilor dupa 3 zile si e asa de haios! Asta e un doctor bun de pus la rana! I-am spus de Dodo ca respira mai greu si m-a intrebat care e starea lui generala! I-am zis ca e vesel, mananca, nu are febra! Concluzia: nu ii dau nimic copilului, trebuie sa lupte si se pare ca are acelasi lucru ca frasu' doar ca el nu face temperatura de la anticorpii de la mine! Deci e bun alaptatul asta pana la urma! Si febra mare la Vlad poate indica un fel de gripa dar daca i-a trecut este excelent! Si uite asa nu l-am mai umflat de medicamente!

Alina, asa am sfatuit-o si noi pe Monica, poate cuvantul tau de profesionist aka medic pediatru atarna mai greu! Ceva virusi nu vrei? Ca putem sa ne intalnim sa ii dam si Anyei ceva, uite ce face invidia din om!

peseu: ce paci mai aina?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Am rugat si eu zilele trecute sa mi se dea parola la mail-ul comun. Nu pot sa pun poze aici si ma gandeam sa pun si eu niste poze pe mailul comun.
Multumesc.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

paticut, trimite-mi un pm sau scrie-mi pe mess detalii despre plansul lui bb, sa ma lamuresc despre ce intrebi.

raluca e bine, david creste frumos. nu i-a mers netul un timp si n-a mai intrat pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor,
Eu il scot pe Doru in fiecare zi; CAruciorul are landou cu aparatoare de vant asa ca doarme foarte bine chiar cate 2-3 ore neintrerupt. II dau caciulita, maieu, blizita si o flanela mai groasa. Nu e incalzit, cand il scot acasa din carucior...
Vigantolul si eu il picur in gurita. II place ca se linge pe buze...
Va pup

Mioara mamica lui Doru Andrei (1.07.2007)

Mergi la inceput