Strumfi de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
andutzy spune:
Buna dupa amiaza!
Se pare ca nu sunt singura caare ma lupt cu virozele la dublu:
DRagos a facut zilele trecute febra mare, varsaturi, tuse, muci, bla bla. Acum el e bine dar vad ca Horia are nasul mai mult infundat si haraie(mucisori intre nas si gatutz). Mi-a zis doct sa-i dau de 3 ori pe zi paracetamol si sa-i fac seara baie cu apa mai fierbinte, apoi frectie cu spirt cald si sa incercam sa scoatem asa raceala, poate nu ajungem la tratamente mai complexe, ca inca nu avem decat 2 saptamani de la vaccinul de 2 luni.
Deni, ce simptome are Dodo si ce ii dai? EU sunt ingrozita deoarece Dragos pana la 8 luni a fost sanatos tun si mi-e frica de boli la bb-ici asa micuti.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
alexi22 spune:
buna fetelor,aseara am avut si noi botezul si sunt rupta de obosita bbelina a fost f cuminte a dormit tot timpul la restaurant in galagia aia era muzica tare dar ei ii placea.numai ca la ora 4 cand am ajuns acasa ea avea chef de gangureli si ras.a fost frumos ne-am distrat desi nu au fost f multi cu plecarea noastra in uk nu au mai venit asa multi ,dar oricum ne-am distrat ,am dansat si a fost ok important e sa fie bebelina sanatoasa nu nr de persoane .
luna de miercuri incolo ne putem intalni cand vrei am sa te sun oricum pe mobil sa vb ca am nr tau.numele meu este cami.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
cristina26 spune:
Alina.a mersi draga mea. Am pus poze cu Ingrid pe adresa comuna pt albumul comun. Daca crezi ca ar fi trebuit sa pun si alte poze te rog sa imi zici. Ma duc sa citesc din urma.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
loredana_76 spune:
Buna.Imi puteti da parola pentru mail-ul comun sa pot pune si eu poze? Multumesc
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
mychydutza spune:
multumesc pt sfaturi si pt sustzinerea moralului, si pt ca nu m=ati pus la zid sa dati cu pietre(ca asa meritam). oricum ce am facut NU MAI FAC! O sa il las sa planga si o sa ma duc in alta camera pana ma linistesc.of, cum am putut sa ma pierd cu firea asa???????
orikum multumesc!
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
fianna spune:
Nu pot sa cred! Am racit si eu! Saptamanile trecute a fost sotul meu si eu eram foarte incantata ca nu am luat. Si acum sunt SNIFFFFFFF! Stau cu masca pe fata cand alaptez sa nu care cumva sa dau mai departe. Si mi-e dor sa ma joc si sa-l pup continu pe puiul mic. MA tratez cu tone de oscillo si paracetamol. Si folosesc cu spor batista bebelusului- sa nu radeti!!!! Sper sa ma fac bine fara sa-i transmit si lui Matei!
Am trimis si eu poze pe adresa comuna.
fianna
Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
www.flickr.com/photos/14295400@N03/1456592435/
jadi spune:
Andutzy, pentru Dodo nu avem nimic prescris, nimic antitermic pana nu face temperatura 38.5 rectal si nu date la un interval de ore ci numai atunci cand are febra. Dar el nu a facut febra deci nu ii dau decat niste picaturi in nas si mult ser fiziologic. Dodo haraie din piept si tuseste productiv. Pentru Vlad, dozele maxime de antitermice pe zi si le invart intre ele dar la fel, numai la febra nu la un interval de ore bine stabilit. Ceea ce ma intriga pe mine la doctorul tau ca nu cred ca e OK sa recomanzi copilului bai fierbinti in caz de febra si in nici un caz frectii cu spirt (si mai stiu un caz de recomandare de sosete in otet) nu de alta dar copilul si asa este febril, baia fierbinte si spirtul nu ar face decat sa creasca mai mult temperatura. Nu mai zic de vaporii de spirt pe care ii inhaleaza la frectie! Noua ne-a recomandat bai zilnice normale, in caz de febra sa scadem treptat temperatura apei si ne-a spus in mod direct "nu bai fiebinti" si putem sa ii scoatem afara pe amandoi cu restrictie pentru vant si ploaie.
La Dodo daca se va agrava haraitul din piept probabil ca ne va da alt tratament!
Deni &
Vlad & Tudor
andutzy spune:
Deni, baie fierbinte si frectie cu spirt pt cel mic,care nu a facut deloc febra, doar haraie si se mai ineaca cu mucisori. Dragos insa e pe antibiotic pt ca deja e recidiva, plus ca ia ketof si erdomed pt tuse/mucisori. Oricum, spirtul pe care il folosesc il combin cu multa apa.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
andutzy spune:
De la ce varsta trebuie sa-si tina bebe bine capul singur tinut pe verticala?
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Maria1111 spune:
quote:
Originally posted by Eles
Intrebare pt mamicile care alapteaza: Voua va cade parul? Luati ceva pt a evita caderea parului?
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times
Denis ( 05.07.2007)
Mie imi cade mult mai mult decat in timpul sarcinii, dar nu stiu ce ar putea ajuta contra caderii parului

Denis ( 05.07.2007)