Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Si sapt asta am mai ramas "ca la dentist", Sandra mi-a spus ca un baiat din clasa a 4 B i-a dat intalnire pt duminica asta la o prajitura
. Il cheama Danutz cica...cred ca tot Daniel ca pe frates-o... Dar i-am explicat ca intalnirile sa le lase pt cand creste mai creste, si ca daca vrea poate sa stea in pauze sa discute cu Danutz dar fara intalniri in afara de scoala deocamdata.
Auzi la ei...in clasa a 4-a prajituri
. Tare emancipati sunt copii astia![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
al meu daca ii zic as numaram . eu zic unu (ca as zica dupa mine)iar el direct 2......si cand il intreb cati ani are zice doiiiiiii lung cu o fatza de milog
Biancas spune:
Cosmi..hai sa te invatz sa faci mamaliga simplu si ushor. Pui apa in oala...(la inceput aproximezi din ochi), pui sare si lasi sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba reduci focul si pui faina de mamaliga in ploaie (adica o lasi sa curga) si cu cealalta mana amesteci. Atata faina pui cat vrei sa fie de groasa, ea prin fierbere se ingroasa.
Lasa ca nu e rusine, sora-mea are 38 ani si anul asta am invatata-o sa faca mamaliga.. ea a incercat aia clasica..in care se pune apa la foc cu malaiul, se lasa se fiarba si se amesteca sa nu se faca cocoloase..si binenteles ca daca pui mai multa apa sau prea mult malai nu iasa.
Si eu stau inca la calc ca suntem fara tati acasa...astept sa ii dau sa manance si la 5 o taiem afara dar e inchis cerul.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Cosmi..cu Dani rezolv mai ushor ca nu ii dau bani de "prajituri"

Bianca
cosmi1975 spune:
ce ai BIANCO cum sa nu dai bani la baiat de prajituri???????? eu ii dau
cat despre mamaliga
dar nu ma incumet ac daca iese cu cocoloase dau cu ceaunul pe geam
cosmi1975 spune:
si io as vreea sa plec ...adica tb ca sa l duc pe stef la mama dar burniteaza afara
Ingrid S spune:
Mda, pai ce sa zic, unele fete chiar le stiu pe toate. Adik n-are voie un medic neuro sa aiba cabinetul lui? Si daca are cabinetul lui, n-are voie sa aiba si EEG? Si daca are si o asistenta, n-are voie sa o lase sa faca aia EEG-ul? Si, in fine, n-are voie sa interpreteze rezultatul? Eu am scris clar, dar...n-am la cine.
Giova, si eu vreau sa-i iau un Thomas, dar fara aburi, simplu. E moarta dupa desenele cu el...Ai dreptate cu jucariile scumpe, ii cumpar si le strica repede sau se preocupa de altele..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
cosmi1975 spune:
INGRID ce e superi asa ?eu am zis cum ne a facut o noua , nik altceva.....sincera sa fiu n am citit postarea ta asa ac departe de mine gandul as te contrazic
Biancas spune:
Cosmi..incearca ca nu vor iesi cocoloase. O sa vezi
Dac amesteci repede si pui incet faina iti garantez ca nu vor iesi cocoloase.
Giova..pacat ca Marco strica jucariile si nepotii mei au darul asta. Dani are o locomotiva marisoara care canta si se joaca cu ea de la craciun si merge. Si are multe chestii care canta si nu sunt stricate(orga, pian, volan, jucarii de plus).
Nici Sandra nu a stricat jucariile electrice, multe i le-am dat nepotului meu pt ca inca mergeau. De la nepoata mea nu prea au ramas jucarii ca le strica pe toate, papusile le dezbraca si pierdea hainele, le picta pe fatza...
. Ale lui sandra sunt frumoase si acum, am o papusa de la ea ramasa care face 4 chestii cand o apesi pe manutza : mama,tata,rade, plange. Si dani se joaca cu ea
si cred ca are 10 ani saraca. A nepoatei mele nu mai merge mecanismul si e pictata pe fatza
Bianca