Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aoleu fetelor ce ati inteles voi!!!
Bianca acum mi-a zis Clau cum ii zice, exact cum ai scris tu, dar eu nu sunt la pas cu tehnologia...si nici nu ma pasioneaza.
Mujdeiul si eu il fac cu smantana sau bag nmaioneza din comert. iese super bun.
Cosmi dai jos poponetul frumosului de pe birou.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani a facut o ficsatie cu cuvantul "hai no", l-am luat din patutz si l-am tinut in brate si pupat si mi-a spus "ha no da-te". L-am intrebat iar cum il cheama si mi-a raspuns "Nani" e prima oara cand spune ceva cand il intreb cum il cheama. Dani=Nani dar totusi nani spune si cand il pun in pat sau ii e somn. Ciudat limbaj au copii astia

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA ii place sa stea cocotat peste tot

Mergi la inceput

eu nu cumpar la galeata smantana , adica nu prea cumpar.....nu stiu sa fac mamaligaaaaaaaaa (nu mai spuneti la nimeni)

Mergi la inceput

si am uitat sa va zic ce ne-a facut Marco ieri.
Ne-a lasat masca, oricum.
Intra Clau in Diverta sa inchirieze DVD-uri. eu stau cu Marco afara, stiind ce dezastru va face inauntru, la carti si jucarii.
Atat se fofileaza copilul meu ca se strecoara in magazin, eu dupa el, el direct la jucarii. le studiaza pe toate, pune mana frumos pe ele, dupa care fuge la locomotiva Thomas. ia ditamai cutia si merge cu ea la casa. ne arata ca sa o punem sus pe tejghea si incepe sa , ca sa o platim. am ramas ca trazniti amandoi, dupa care l-a luat Clau cu alte chestii, au iesit din magazin si eu am pus cutia cu locomotiva la loc in raft.
azi la cafea, cu prietena din Mures...unde credeti ca fuge Marco? in Diverta....
asa ca, al meu sot..nu a stat deloc cu noi la masa, ci imi aducea copilul de prin Diverta, Media Galaxy si de la un Audii TT ce era expus in Mall.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Matusa mea de la Sebes facea mujdeiul astfel: punea putin mustar in el si il freca cu ulei, dupa care punea putin bulion si kechup. Iesea foarte bun dar Nelu nu e fan bulion. Si eu l-am facut nu demult cu kechup...vroiam o schimbare si l-a mancat si Nelu, chiar a zis ca bun

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

ueu fac asa....frec ulei , usturoi sare pana se face pasta apoi pun un galbenus crud de ou si amestec , si torn iaurt ...cremoso si marar

Mergi la inceput

Giova de Marco de mic stie ce vrea. De ce nu i-ai luat lomomotiva?
Ieri si eu am ramas un pic masca...Dani era in fatza mea si i-am zis lui Nelu: Oare cate kg are Dani? Dani se uita la mine si imi arata un deget..de la 1 an ca atatia stie ca are deocamdata. Am spus nu cati ani ai , cate kg ai. Si il vad ca pleaca fuginde spre hol...fug dupa el sa vad unde merge si direct pe cantar in dormitor s-a suit . Si avea 12.200 imbracat si mancat de dimineata.

Mergi la inceput

chiar o sa fac diseara ...dar cu ce??????bagati idei

Mergi la inceput

Cosmi cu un gratar, nu stiu....
Bianca faina faza si la Dani.
pai locomotiva aia e pt. 3 ani, e cu telecomanda, se baga apa in ea si scoate aburi. vreau sa o iau dar mai incolo. oricum a distrus toate masinutele cu telecomenzi. si a avut si dintr-alea scumpe. asa ca m-am lecuit.

eu stau pe net...in loc sa iesim...si e o vreme super!!!
dupa ce se trezeste si papa piticul, la soare cu el.

_

Mergi la inceput