Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
Teutz spune:
La multi ani, DANITA! Sa fii sanatoasa si fericita!
La multe lunisoare pentru sarbatoritii de ieri si de azi!
Emma de Danidani
Andrei Daniel de Radu.anca
Calin Ioan de Ziggy
Erica Elena Nicoleta de Ank999
Andrei Nicolas de Luciab
Ioan Dragos Nicolae de Monicabb
Donia, sa-ti fie de bine tunsul si suvitatul!
Aka, multa sanatate Cristinei!
Dianocia, vazut handsome d in blugi! 
Dianarus, sper sa aveti un week-end linistit, fara febra, muci si alte de-astea! Sanatate multa flacailor!
Mirona, am ras de rasul Karei de m-am prapadit! Si cum face ea ca indianul! E mortala! Foarte frumoase si pozele printesei! Ma bucur tare, tare ca frumoasa Kara nu are reflux gastric! Bine ca a trecut totul, iar acum stii ce ai de facut si de unde i se trage beleaua cu voma. Gazata, auzi!
Si noua ne-a spus dr sa luam Bonnisan sau Sab Simplex, ca si Alexia are gaze la greu, zici ca e paraitoare cateodata.
ochisorii dulci de fetita suparata si pe mamicuta!
Danutz, condoleante pentru pierderea prietenului de familie! Despre cumnata... sper ca fratele tau sa-si dea seama ce fel de om este doamna si sa-i dea papucii cat de curand!
A_deju, felicitari pentr dintisori!
Dandusa,
pentru vecinul cu bormasina! Mor pe astia de-i apuca vrednicia pe la ore de-astea tarzii!
Alexandra
-ici multi de la noi! Imi pare rau ca sciatica iti face din nou probleme! Multa sanatate!
Shoshika, felicitari pentru cei 30 ml de lapte praf! E un inceput bun! Nervi are si Alexia, si ce nervi, nene! 
Dayanara, sper ca si la noi Motilium sa dea roade.
frumusetea de Ivan si ii urez multa sanatate! Cred si eu ca te-ai speriat! Ce povestesti acolo de jucarii si desene pe pereti... La Victor Gomoiu, spitalul unde am fost cu Alexia, desi e spital de copii, n-am vazut nici urma de desene pe pereti macar, nu mai vorbesc de jucarii si alte minuni!
DeeaA, Alexia nu mai are nici o masa de noapte de pe la 4 luni.
Marani, va iesi pozitiv data viitoare, ai sa vezi, daca asta iti doresti! Nu fii cioporata!
Am ras de m-am spart de numele alora!
Flore 

Asizaaaaa, o sa vin pana la Cluj si o sa sparg butoiul ala! Hai pe aici si spune-ne ce mai face Denis!

Madaluta, nu cred in deochi. probabil sunt dintisorii sau vreo sperietura.
Lavinia, bine ca ai scapat de maseaua buclucasa si ti-a trecut si raceala!
Yagmur 

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
adinazot spune:
Deci...am citit tot,dar in fuga..
ASIZA,hai iesi si hai incoace cu fetele!!!
MIRONA,Kara e o superba si juma,pup!
TEUTZ,ma bucur ca nu e nimic grav cu Alexuca,pupam!
KTRINEL,DONIA

de fapt va pup pe toate!
Azi am gacut ciorbita de perisoare de pui,si i-a placut,a papat ca un om mare,cu lingurita,am pus si smantana,yammmmmiiiii!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
adinazot spune:
DANITA,la multi ani fericiti si sanatosi!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
kikineata spune:
Iaca poze cu papuci si cateva sunt poze vechi de prin telefon
http://picasaweb.google.com/kikineata/11Luni04
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
porumbita80 spune:
Salutare mamici frumoase!
Danita
sanatate si tot ce iti doresti.
Noi suntem bine, nimic noutati . Va citesc din umbra dar cand nu am nimic de zis nu zic.
Mirona, Teutz multa sanatate.
Mario a inceput sa arete cu manuta ce vrea sau unde vrea, face "pa",cand plange zice "ai, ai...".A inceput sa se joace cu masinutele si este foarte interesat de roti. Tasu nu mai poate de bucurie nu mai zic ca casa deja mii plina de masinute de toate dimesiunele.La capitolu mers stam bine merge destul de bine dar incet si cu grija.Pe 28 vine mama abiea astept. La noi luna asta e plina, pe 10 facem 4 ani de casatorie, pe 13 e ziua lui Cata si 31 e evenimentul cel mai important "Motul lui scumpicu nostru".Va pup si o zi buna
Donia spune:
danita, la multi ani cu sanatate, sa fii fericita si sa ai o viata implinita in continuare! 
Sunt pe fuga, plec la intalnire! Daca avem ragaz dau un semn de pe acolo. pupici.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
3.nu simt ca-mi lipseste nimic din viata mea de dinainte...,chiar nu simt...,mi-am dorit asa de mult viata actuala..,incit nu pot decit sa o traiesc cu intensitate...
toate au vremea lor...,in schimbul unui "imi lipseste...",as spune..."mi-ar mai place...",asa cum sint anii de liceeu sau copilaria la tara...sau primul sarut...sau,sau...
mi-ar placea sa mai fiu copil o data...,sa ma joc cu papusile...,mi-ar placea sa fiu liceeana si sa chiulesc la ora de mate...,mi-ar placea sa mai fiu la prima intilnire cu Claudiu...,mi-ar placea sa mai merg intr-un club...,dar nu-mi lipsesc toate astea...,pentru ca ...,daca ma stradui putin,as putea sa le am oricind doresc...,poate intr-o alta forma si culoare...,dar as putea sa le am...
nimic nu se compara cu ce a fost cindva...
daca inainte mergeam la munte, petreceri,cluburi si o faceam lata...,acum n-as mai putea...,pentru ca as sta cu gindul numai la ea...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
MULTUMESC CA AI PUS PUNCTUL PE I. uite asa mi-am dat si eu seama ce e cu mine, pt ca nu as schimba nimic din viata mea de la momentul actual (ma rog....m-as angaja, dar asta nu se pune), in schimb ma mai apuca melancolii de genul ce mi-ar mai place sa ma urc in masina si sa merg vreo ora, sa ma uit pe camp, sa ma gandesc si apoi sa vin acasa
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
Laura, vino la mine la job... in fiecare dimineatza si seara cand ma intorc vad dealuri, padurile in culoarea toamnei, capitze, vacutze, caini ciobanesti.. Acum cateva zile ne-au trecut prin fatza 2 pui de caprioara... si am incercat sa fac abstractie de excavatorul care zacea pe partea cealalta de drum....
Deci, cand ma voi intoarce in Buc cu sigurantza voi duce dorul acestui drum..... este minunat cum rasare soarele din ceatza asternuta la baza dealurilor.... in capitala ma voi "relaxa" cu blocuri cenusii, trafic... 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
danutz spune:
Madaluta, ti-as zice ca fetele, poate ies alti dinti, sau viseaza urat...hmmm, nu cred neaparat in deochi dar cred in schimbul de energii dintre oameni. Ce oameni noi au stat pe langa Darius de cand a inceput cu plansul?
Am citit o carte a unui bioenergetician rus, Grigori Kapita, care explica cum se fac schimburile de energie intre oameni. Adica sunt oameni care au nevoie de mult mai multa energie decat produc ei si o 'imprumuta' de la altii. Dupa rusul asta, asa ceva este o forma de vampirism, mult mai des intalnita decat credem noi. Si foarte daunatoare pentru cel care pierde din energie. Copiii ar fi cei mai predispusi la astfel de transferuri, fiindca ei nu stiu sa se apere. Cred ca deochiul nostru e tot un fel de schimb de energii...se aseamana cumva cu ce descria omul ala in cartea lui. Ca adult te poti apara daca depistezi persoana care cauzeaza 'transferul' si te inchizi fata de ea, adica nu o bagi in seama, nu o asculti, nu-i raspunzi emotional la nimik. La copii e mai greu, ei oricum sunt curiosi de la natura si din cauza asta nu se pot feri de atacuri din astea.In tot cazul, cea mai eficace metoda de aparare la asa ceva este rugaciunea.
Si mai si dadea exemple de oameni care pot fi 'vampiri' energetici...nu va plictisesc acum...mi-a deschis antenele cartea asta si, puteti sa radeti cat vreti, in fiecare seara inainte de culcare ii zic lui Rares Tatal-nostru. Nu are ce sa-i strice!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Lavinia_P spune:
Teutz,Roxanica,
Cel mai mult ma bucur ca Mihaitza e ok si nu pare sa fi luat virusul..ca am tras suficient..cat pt 4 raceli..
Dandusa,
Sper sa nu fac acum o gafa.. de ce e Asiza in butoi?
Sa il saluti pe Claudiu din partea noastra,da?
Sa ii spui ca are niste fete extraordinare (da stie el asta
)
minunea mea

...,acum n-as mai putea...,pentru ca as sta cu gindul numai la ea...
/