PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
zuzunaki spune:
Multumim frumos de reprimire.
Piersicutze(cine esti ca am pierdut firul),daca iti doresti,eu sincer iti tin pumnii pt bb2.Ai sa slabesti f usor facand jogging in casa dupa copii.Eu am ajuns la greutatea dinaintea sarcinii cu Bubu(53)si sunt multumita,insa ar cam trebui sa -mi mai fortific masa musculara.A,si ma bate si pe mine gandul la o siliconare sau macar o remodelare/lifting.Eh,mai e mult pana departe...
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
SimonaU spune:
Bulinutza, doamne cate se mai abat asupra voastra! Trebuie sa faci ceva schimbari! Daca eu zic ca nu se mai poate asa, imi imaginez tu cum esti...
Mada, mersi de apreciere. Nu mai are nimeni plete? numai noi?
zuzunaki spune:
bulinutza,
acum am vazut ce ati patit.Va tin pumnii,sa dea DD sa fie puiul bine!
Sabina
mada_mxm,
tu esti in Londra?Voi veni acolo in perioada 16-20 noiembrie.In week-end am treaba,dar luni cred ca ne-am putea vedea la un five o´clock tea
asta daca poti si tu.
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
MissJJ spune:
Sabina nu esti sg si eu fac asa fata deja are o groaza de jucarii de nici nu se joaca cu ele dar eu tot ii iau, chiar aseara ma uitam intr-un catalog sa vad ce mai gasesc fain sa mai adaugam la colectie.
Madyn nice to hear from u again! 

Simona
. E tare scumpa asa cu parul prins in coditze noi avem parul tare scurt si multa lume zice ca e baiat.
Zuzunachi welcome back. Da cum sa nu pot, cu cea mai mare placere. No pb. Iti dau pe pm mobilul meu si dai un semn cand vrei si ne intalnim. Stau imediat in afara Londrei dar ajung rapid cu trenul 9 min. Deci ne putem vedea. Ai idee in ce zona ai sa fii?
Fug cu mandra la nanitz, tura 2, ca deja e super plangacioasa.
Mai dau o tura mai tarziu pe aici sa vad ce mai zic fetele.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Bysko spune:
Mady iti dai seama ca vorbesc si eu asa, sa ma aflu in treaba. Teoretic nu am de ce sa ma ingrijorez, dar practic nu se stie niciodata![]()
Mada las' ca ne creste si noua parul si o sa facem si noi codite![]()
Piersicutze spune:
Eu cand eram copil rasfoiam toata ziua cataloagele din Germania gen Neckerman, Otto, quelle si ma uitam cu ochii scursi la toate jucariile. Pe vremea aceea imi juram, ca atunci cand voi fi mare voi trai in Germania. Nu a fost sa fie asa, si nici nu cred ca m-as fi putut acomoda vreodata acolo. Acum, vazand atatea jucarii, eu de fapt cred ca le cumpar mai mult pentru sufletul meu decat pentru pitica. Toate sunt asa de frumoase. De regula cand scap intr-un magazin, il vad pe silviu cum se inverszeste la fata si imi da peste mana. Cand suna curierul la usa il vad cum se schimba la fata, dar nu are ce face trebuie sa scoata banul si aia e. Pur si simplu nu ma pot abtine, toate mi se par asa frumoase.
Piersicutze spune:
apropo de baieti. cand am fost ultima oara la mare, Alex a cunoscut un baieel, care avea 2 ani, pe nume Mihaitza. Intr-o seara pe la 11 stateam noi parintii la o palavra pe marginea piscinei si copii se jucau. La un moment dat Mihaitza se aseaza pe un sezlong, Alex se duce si pune capul pe pieptul lui, iar Mihaitza ce credeti ca facea? Se juca cu carliontii ei. Noi parintii am ramas masca si prea bulversati sa mai facem vreo poza. Asa, ca se vad vremuri grele la orizont, mai ales pentru tati.
MissJJ spune:
Vai vai piersicutza chiar ca vremuri grele.
Mai si eu sunt un copil mare ca mergem in magazin de jucarii si incep eu uite uite si asta si aia si ma matzai ca un copil mic. Mai rau ca fiicamea.
Creca daca ar fi mai mare mi-ar arunca niste priviri din alea de genul would u grow up????

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
larissa_79 spune:
Bulinuta, sa intri sa ne spui ca e totul ok cu bulinel. Of saracuta de tine prin cate ati mai trecut!N-ar fi rau sa vorbiti cu un preot...stiu eu! Dar parca au fost prea multe...
Cristinica, mai arati superb in rochia verde..si zau daca se vede ca aveai nevoie de silicoane! Si lasa-l mai pe Smiley...e mic copil Smiley pe langa ce frumushete de barbat ai tu acasa!
Cel putin in poze asa se vede!
Sunteti 2 frumosi amandoi!
Sabana si Bysko sa veniti cu vesti mari.....eu cand am auzit ca s-ar putea sa fiti m-a trecut un mic fior asa!Eu in inconstienta mea as fi bucuroasa sa raman..da' nu prea am cum ca prezervativele sunt cam 99% sigure nu? Da' repet in inconstienta mea...ca in mod normal nu sunt inca pregatita!
doniro, frumusel Smiley...da' nashu' sau mirele?
Ati scris tareeeee mult...ce de timp aveti...va invidiez!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!