PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Buli tin pumnii ptr Bulinel. Sper sa fie bine.

Legat de copii. Parca v-am mai povestit. Fratele unei prietene, insurat omul, la casa lui, s-au apucat sa faca copii de timpuriu, prima o fata, a doua tot fata, a treia oara: doua gemene. Nu stiu daca au mai incercats i a ptra oara. Eu una nu ma mai bagam.

O prietena imi zicea ca daca fac al doilea copil ea la Balaceanca nu vine. Lasand gluma la o parte, nici eu nu am cine stie ce ajutor, mama lucreaza, silviu toata ziua cu treaba, socrella si ea e cam tralala, dar cum zice Cristina o iubeste mult pe Alexa, dar uneori mie imi vine sa imi iau campii numa cand ii vad fata si o vad ca intra pe usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, e mortal Florin cu toporu' la usa
Asa glumeste si al meu, ca daca o avea fro fata o sa aiba viata grea cu el toti pretendentii, ca o urmareste cu pistolu' si o sa fie nitel don Corleone
Sabana -din ciclul 'soacra-soacra-poama acra' ....sa zicem ca e un rau necesar acum

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mada, Cristina Ioana, macar ai vostri recunosc deschis inclinatii de gardian la fete, al meu face pe ala cool, ca e normal, deh, sa aiba fata petitori si sa mearga la discoteca, asa ca no problem, da abia stept eu sa il vad cum ii verifica pe baieti cu Interpolul si cum le cere CNPul si cazierul!

PS: Aveti un ritm de scris mai fetelor, ca ma ia ameteala! Se vede ca mi-am pierdut exercitiul

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina eu fiind fata lui tata stiu cum sta treaba f bine ca am au fost si la mine urmariri, cu mobilul si unde esti ce se aude, vino in momentul asta acasa etc deci cunosc bine situatia si i-am mai zis si lui de facut tot face ce vrea sa faca ca stii tu sau ca nu stii asa ca nu te mai stresa imp e sa o invatam despre toate sa vb deschis cu ea si pe urma om vedea ce sia alege. Ai mei la lista mea de prieteni au strambat din nas mereu si cu toate ca vroiau sa iau unul prim ministru sau ceva doctor docent si sa termin vreo 3 facultati eu am fugit in uk am lasat facultate si toate si mi-am gasit barbat pe care l-au cunoscut abia dupa ce alegerea era facuta si am facut si copil si s-au suparat ai mei pe mine la inceput da apoi s-au obisnuit cu ideea si acuma is super indragostiti de nepoata lor. Deja cand am batut apropoul de bebe 2 mama a facut criza eii o sa obisnuiasca si cu al doilea cum au facut cu primul.
Asa ca eu ca fata a lu tata tot cam ce a vrut eu am facut in mare parte si ii inteleg pe ai mei ca uneori le venea sa ma stranga de gat ca ma gandesc numai ca si noi o sa trecem prin mari emotii cu printesa asta a noastra.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Salutari la nectarine si la mamicile lor!

Gata, ne-am adunat dupa drumuri, dupa un lung concediu! La munca cu mineee ...

Bulinuta tin pumnii sa fie bine! Ufff, Doamne, cit iti mai e dat sa tragi!

Cristina, nashica frumoasa arati superrr!

Sabina nu ne mai tine in suspans! Hai fa-ti un test repejor!

Bysko nu stiu sa zic, iti urez sa fie cum vrei tu, dar daca e sa fie bebe ... mai gindeste-te si nu lua decizii pripite.

In curind o sa ma bag si eu la BB2. Cine mai doreste, cine mai pohteste?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Alexia iubito, azi ce ne-am mai incins si noi la vorba, ca de cateva zile cam lancezea treaba
Mada si eu am cam fost fata lu' tata si nu ii convenea nimeni care ma placea pe mine, nu era de acord cu niciun prieten de-al meu, amic sau iubit, desi am avut putini
Mady, si tu Frantz????
Io cre'ca voi vreti sa va mutati cu toatele la Odisee, sa raman io singura aici, sa imi scriu mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Hello hello!
Nu stiu daca isi mai aminteste cineva de noi(sincer nu am pretentia:))ca nu prea merit la cat de rar am trecut pe aici)
Pricipala scuza este timpul,pt ca acum 7 luni m-am intors la serviciu,insa din cauza programului infernal mi-am onorat contractul de 6 luni si am dezertat fiindca eram intr-o stare avansata de oboseala si nervi.In fine,am considerat ca e mai bine sa mai stau cu copiii o perioada cat sunt micuti si apoi sa ma apuc de ale mele.

Despre Sofi:numai de bine(ptiu ptiu ptiu)E o papusa de fetita(ca doar e ea mea:-))Are o personalitate foarte puternica,a inceput sa-i tina piept fratiorului ei care e cam zurbagiu si o cam altoieste.De papat,n-am avut niciodata probleme(in comparatie cu Bubu;cu el ma lupt si acum sa manance)somnicul e somnic de la 2 luni fara treziri in afara celor pricinuite de dntisori;a inceput sa mearga de la 11 luni jumatate(ca si Bubu),stabilitatea si-a dobandit-o intre timp,cam acum vreo luna,avem 8 dintisori si a doua maseluta ne chinuie acum.Cam asta e raportul nostru pe termen lung.(btw,Cristina_Ioana parca tu ziceai ca sunt numai in carti copiii modelEu zic sa te apuci de bb2 ca mie la prima incercare mi-a iesit un zvapauc

Avem si poze de la botez(pe care l-am facut in august,in vacanta in Grecia).Pt cine doreste sa le vada,le pot pune in mailul comun,dar numai sa-mi dea si mie cineva parola.Sau le pot da pe pm ca pe forum nu mai pun poze(fiecare cu stolul lui:))

Va pup,salutari tuturor piersicutelor si mamicutelor!
Sper sa revin mai des.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Zuzunaki, welcome Pupam pufuletzul de Sofi
Julax, vad ca in afara de noi doua nu mai trece nimeni pe la confesiuni.
Sarilla, tot busy? Merge treaba?

Mergi la inceput

Cristina, am eu un feeling, ca foarte curand intri si tu in hora.

Zuzunaki welcome back.

Mady, va mai tin un pic pe jar. Si eu stau inca tot asa. Parca ma doare burta a rusi, parca nu. Tin minte ca si la Alex tot asa a fost.

Si eu sunt basoldina rau. Nu am fost in stare sa slabesc. Eu am luat 25 de kg pe sarcina si am ramas cu 10. Recunosc, nici vointa nu am, nu ma pot desparti de dulciuri si cola, in plus sunt mare fan casa. Eu abia imi misc k din casa si daca o fac ma mut in masina.

Mergi la inceput

Fetelor eu am o mare problema. M-am hotarat ca pentru Craciun sa comand pentru toata familia si prieteni de pe un site pentru a evita tot traficul si nebunia din magazine. Am els eu frumos, si cand ma uit in cos constat ca cele mai multe jucarii sunt de fapt ptr Alex. Desi m-am jurat ca nu ii mai cumpar nu ma pot abtine, are saci intregi de jucarii, la care nici nu se uita. La mare cautare sunt mobilele, sticlele, carligele de rufe si mai stiu eu ce. Dar eu nu ma pot abtine sa nu cumpar. Asta e boala curata.

Mergi la inceput