Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

asta ma intreb si eu; poate nu a vrut sa-i raneasca gingia chiar de la prima vizita la stomatolog...

si voua sanatate multa, la tot familionul, sa nu va luptati cu varicela de Sarbatori!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eliana, offf nasol cu varicela! Oricum, ca sa te mai incurajez, e bine ca nu-i asa de cald, Stefan a facut-o in luna iulie...nu am putut sa-l scot afara, ...asa la voi e mai binisor, ca macar e frig si puteti sta in casa.
Oricum, incearca sa o imbraci in rosu, poate o sa ti se para o prostie...dar eu am incercat, ca oricum nu am avut nimic de pierdut, l-am tinut inclusiv pe o patura rosie , tricouri numai rosii, pantaloni scurti rosii si sa stii ca am scapat cu putine bubite.
Multa sanatate!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cristina, pupici multi lui Vladut. Nasol, nasol...

Eliana! ati patit-o si voi acum de sarbatori. Macar Meme banuiesc ca coopereaza si nu-si zgandare bubitele. Sanatate multa si voua.

Noi, asa si asa. Eu cu ale mele... am intrat in panica in we ca nu am nimic de stat in maternitate, asa ca l-am zapacit pe al meu si am fost nevoiti sa iesim la cumparaturi. M-am mai linistit un pic. S-au ales si ei cu ceva, deci toate bune. Numai ca, cel mare a racit. Ne-a prins o ploaie sambata! Am fost noi cu masina, dar umezeala si-a spus cuvantul. Asa ca azi sta acasa, fara scoala, poate si maine, deci abia joi cred ca-l duc...
Macar la ora asta doarme inca (avea febra de dimineata si i-am dat siropel) si eu pot sa-mi fac acum ce mi-am propus (inclusiv sa va scriu 2 randuri).

Va pup!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ana da' de ce in rosu??? Ca nu stiu....

Lorena ce a trecut timpul... inca un pic si vine bb2... wow...
Tinem pumnii sa rezistati in formatia asta pana la 40 de sapt.

Bubitele incep sa faca coaja... ceea ce insemna dupa mintea mea (n-am avut, n-am vazut pana acum) ca e pe trecute... cred ca e o forma relativ usoara... pt. ca a inceput de vineri si cred ca pana vineri terminam cu bubele... la Elena... Ce o mai fii... 'om vedea..

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eliana, habar nu am de ce, cica este o superstitie Mie mi-au spus mai multa lumea sa fac asa, si am facut.Si noi ne-am ales cu o forma usoara, cateva bubite. Daca a inceput de vineri inseamana ca ati trecut de prima tura de bube. Eu stiu ca vin in transe, o tura mai mari dupa care inca catvea mai micute, care daca aveti noroc nu mai cresc mai mari.
Sanatate multa!
Noi am avut necazuri cu 2 bubite pe obrajori care abia acum i-au trecut,m una se mai vede inca asa ca un punc minuscul, si cateva pe langa putulica care au ramas inca puncte rosii

Lorena, sa va ajute DD sa mai stati pana la 40 de saptamani!!Wow...se apropie venirea lui bebe?Mai aveti o luna si un pic Multa sanatate juniorului!

Noi suntem ok, de azi mergem din nou la gradi dupa o pauza de o saptamana in care a fost un pic de tot racit.

Toate cele bune si sa auzim numai de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Bubele incep sa faca coaja... Alea de vineri... Cele de sambata-duminica sunt rosii-rosii si mici... dar cred ca maine fac si alea coaja.
Serbarea la gardi e miercurea viitoare... asa ca avem sanse sa ajungem...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

o operez joi de polipi, sunt tare suparata

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Mada tinem pumnii sa fie totul bine... Cred ca esti suparata... de la noi
Pe mine m-au operat pe la 6 ani... a f. destul de simplu... nici nu m-au tinut internata... decat 2-3 ore sa vada ce si cum si acasa cu mine...

La muuuuuuulti ani, Mihaela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Of Mada! Va tinem pumnii! Si fiu-meu a fost la un pas de operatie anul trecut. Eu n-as fi vrut, si mai bine ca n-a fost cazul.

Asa cum a zis Eliana, cam asa ne-au zis si noua. Tinut sub observatie cateva ore. Si eu n-as fi avut voie in sala de operatie. Doar ta-su... ceea ce m-ar fi daramat si pe cel mic, sigur, speriat...

Sa ne tii la curent!

Mihaela, LA MULTI ANI! Multe impliniri alaturi de familie. N-ai mai intrat sa ne spui de cei mici macar...

Da, fetelor, mai am un pic. In ritmul in care ma "chinuie" as vrea sa iasa cat mai iute... dar parca totusi as prefera sa stea acolo macar pana la jumatatea lui ianuarie. Macar sa apuce maica-mea sa vina la noi.

Ana, nici eu nu stiam de faza cu imbracatul in rosu cand au varicela... poate ca asa mai estompeaza un pic culoare bubitelor si da senzatia ca nu sunt asa pronuntate Sigur superstitii...
Tu cum mai esti?! I-ati anuntat lui Stefan vestea?!

Al meu e azi tot acasa. Deci tot joi il duc. Nu mai are febra, doar nasul ii curge ca la nebuni... si nici nu ma lasa sa-l curat cu pompita... sufla el cica... jumate pe langa servetel... vai de lume!

Va pup!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mihaela

Mada imi pare rau ca ati ajuns la operatie!Tinem pumnii sa fie bine!

Eliana sanatate multa si sa scapati de bube sa ajungeti si la serbare....noi o avem in 18.

Lorena hai curaj ca mai ai doar putin de indurat....la mine pe finalul ambelor sarcini cel mai mult m-au chinuit arsurile...si durerile de oase!

Si ca sa va mai descretiti fruntile...:

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis: -Doamna, dar sunt puse invels... Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis: -Cizmulitele astea nu sunt ale mele!! In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus: -Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi. Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput