Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
quote:
Originally posted by desiree
avem si noi poze noi de la bunici
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
frumos foc octavian si mi se pare ca seamana mult cu bunicul si cu tine
http://community.webshots.com/user/dayannara
desiree spune:
quote:
Originally posted by dayanaraquote:
varsta Octavian;
mai bine de atat nu puteai nimeri!!! ai dreptate, cu mine seamana...si eu seman f mult cu tata....

varsta Octavian;
daphna spune:
da,da.....ce asemanare!!!!!!!se vede din avioN!!!!si ce frumos e!!!!!!!!doamne cum o sa mai suspine fetele dupa ochisorii astia albastrii!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Raluca_u spune:
ziggy si Adina a inceput sa scrasneasca din dintisori cand i-a aparut primul dintisor sus acum 2 saptamani. eu zic ca face asa doar pt ca a descoperit ca mai are un dintisor si poate sa faca asa.
ma intrebati cum sunt, pai cum sa fiu emotionata pt prima sedinta cu parintii dar revin deseara cu vesti la cald despre subiect.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
desiree frumusel foc octavian ca intotdeauna. ne e dor de voi. poate reusim sa ne si vedem candva curand.
am de facut un drum si prin zona pe la voi maine. tr sa ajung la posta titan. ce zici ne vedm? poate si cu anateo?
by the way, miki, dolores maine ridic coletul de la miro cum punem de o intalneala sa va dau dvd-urile? pe ruxandra o rezolv un-doi si pe voi incerc la fel de repede.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
a_deju spune:
ziggy, si eric scrasneste la greu din cei 4 dinti pe care-i poseda... nu pot sa-ti explic cat de tare ma enerveaza sunetul... dar am observat ca el de fapt se chinuie sa se scarpine cu unul din dintii de jos pe gingirica de sus, unde ii mai iese un dinte (no 5 si 6, care il tot freaca de cand eram in anglia... unu' a plesnit, al doilea e pe drum..). deci e posibil sa fie si asta unu' din motive...
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
simo29 spune:
Salutare mamici de fulguleti!!

pentru sarbatoritii de ieri:
Stephanie,Isabel,Stefania,Alin,Ana Maria

pentru fulguletii ce azi mai implinesc o luna:
Karina,Anamaria,Maria Isabela,David
SANATATE MULTA fulguletilor bolnaviori!
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by dayanaraquote:
varsta Octavian;
mai bine de atat nu puteai nimeri!!! ai dreptate, cu mine seamana...si eu seman f mult cu tata....
varsta Octavian;
io nu poci sa vaz pozeleeeeee......

le-ai scos cumva de pe public??
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
nu miscati, nu respirati, ma bag repede sa deschid capitol nou :))
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)