Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
marani spune:
RALUCA, CHINICO, BAMBO,
tare ma bucur ca nu scriu in zadar si ca cititi, dar mai ales ca gasiti informatiile interesante.
DIANOCICA, sanatate multa!
DAYANARA,
si voua, tot cu intarziere! si multumim de urari!
Ajutati-o pe Sonia
Monicabb spune:
Marani, cum poti sa mai astepti?! Eu mor de curiozitate, tu nu? Hai ca e bebelus
.
Carla, ce ai facut cu soricelul? Cumpara o capcana sau fa una asa. Iti trebuie o nuca, un bat (cui eventul), o bucatica de slanina sau ceva atragator pentru soricel, un castron, o tava. Infigi cuiul in nuca, pui in capatul celelalt slanina. Aranjamentul asta il pui pe tava si pui pe nuca in echilibru castronul (in interiorul castronului trebuie sa fie slanina). Ai inteles ceva? Vine soricelul, vrea sa manance slanina, castronul se dezechilibreaza si l prinde sub el. Iesi afara, te duci mai departe de casa si eliberezi soricelul. La noi mai urca pe vita de vie cate unul cand si cand si asa ii prindea tata ca sa nu i omoare. Succes! Sa povestesti ce ai facut.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Raluca_u spune:
i'm back
uitasem sa va spun una tare
azi am sedinta cu parintii
cred ca sunt prima care particip la asa ceva. ce mai incoce incolo avem copii mari deja. va pove deseara cum o fost.
si mai stim un fulgulet care merge la cresa, una particulara, Ana de Marcelac - va mai amintiti de ele? Ana e bine, e si ea fetita mare de acum.
Marani chiar asa nu esti curioasa daca e cu ochisori? un test ceva?
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
desiree spune:
avem si noi poze noi de la bunici
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
Raluca_u spune:
Miro, Teutz sa veniti repejor cu vesti bune despre bebeline de la Doctori. pupici sa va faceti bine.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
marani spune:
MONICABB, RALUCA, nu sunt f curioasa. Cand imi doream sa raman gravida imi faceam teste peste teste, incepusem sa cer de la farmacie "un test de sarcina pozitiv, va rog". Si plangeam cand vedeam ca-mi iese negativ...Cand am ramas gravida cu bubamara, testul l-am facut tarziu, aveam intarziere ciclu 2 saptamani. Atunci am plans si mai tare....Astept pana-n vichend....nu vreau sa fiu dezamagita....
Ajutati-o pe Sonia
ziggy spune:
Salutare "minunate mamici"! Cam asta ar fi optiunea mea pentru titulatura.
Am fost plecata mai mult de o saptamana si net ioc.
In primul rand doresc sa urez multa sanatate fulguletilor, am vazut ca sunt mai multi bolnaviori.
Am fost si nopi la competitia bebelusilor de la baby expo si am apurut chiar si la protv. Vineri l-a aratat pe Calin doar o fractiune si sambata ceva mai mult si chiar si eu eram pe fundal. Vineri am reusit sa-l vad pe Calin abia dupa ce am vizionat pe net in arhiva protv. Daca vreti pot pune link-uri cu filmuletele din arhiva protv.
Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by marani
MONICABB, RALUCA, nu sunt f curioasa. Cand imi doream sa raman gravida imi faceam teste peste teste, incepusem sa cer de la farmacie "un test de sarcina pozitiv, va rog". Si plangeam cand vedeam ca-mi iese negativ...Cand am ramas gravida cu bubamara, testul l-am facut tarziu, aveam intarziere ciclu 2 saptamani. Atunci am plans si mai tare....Astept pana-n vichend....nu vreau sa fiu dezamagita....
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)

Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
marani spune:
quote:
Originally posted by Raluca_uazi am sedinta cu parintii
cred ca sunt prima care particip la asa ceva. ce mai incoce incolo avem copii mari deja. va pove deseara cum o fost.
si mai stim un fulgulet care merge la cresa, una particulara, Ana de Marcelac - va mai amintiti de ele? Ana e bine, e si ea fetita mare de acum.
Raluca cuwww.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
deja?! mai, ce misto! si cum te simti?
ne amintim de Ana de Marcelac, ea s-a intors la slujba? parca facea si alpinism din cate-mi amintesc, intrai pe site-ul firmei si vazui profilul. Salutari din partea noastra!
Ajutati-o pe Sonia
ziggy spune:
Si acum sa va spun si despre noi. Calin a spus in sfarsit mama

, tata spune de pe la sase luni.
De cateva zile scrasneste din dinti, are 5 bucati. Ma enerveaza teribil, ce stiti despre scrasnitul asta, eu stiam ca nu este bine la copii mai mari, dar la ei cum o fi?
Este adevarat ca si eu mai scrasneam cand eram copil, dar doar in somn, pe cand Calin face asta in timpul zilei, uneori la masa.
Nu prea am reusit sa va citesc, sunt cateva capitole de cand eu nu am mai intrat.