Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Chiar azi vorbeam cu o prietena de Bronchovaxon asta. imi zicea ca i-a dat dr. reteta, dar cica sa-l cumpere din Ungaria ca e la jumate pretul.
Irina cat costa? asa de curiozitate, sa vad de ce a trimis-o la vecini.
Eu vroiam sa-i iau Imunogrip, ca e pe baza de plante. acum sa merg sa vorbesc si cu dritza. de Bro...nu stiu ce contine.
Bianca mesajele mai vechi de 3 luni se sterg automat. asta s-a aanuntat in mai...cand le-au sters pe toate din greseala.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki..super videoclipul .
Giova, am inteles ca e undeva la 70 lei. Dar nu stiu daca iti ajunge pt un tratament complet.
Cat despre mesaje...nu stiam ca le sterg ei...oricum nu aveam nimic important..asha ca..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Faza cu marea nu o inteleg.Oare copiii care locuiesc langa mare, nu se imbolnavesc? Nasa lui Angelo a avut mereu probleme cu baiatul ei,cu toate ca au fost in fiecare vara la plaja si in Thessaloniki unde locuiesc, oricum este portul, deci aerosol din plin.
Irina curios ca nu vb. Mario, tin minte ca a fost primul din secta care spunea " mami "

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki...poate explicatia e ca sunt prea obisnuiti cu aerosulul si nu mai reactioneaza la el . Poate..zic si eu.
la noi in oras cand ai probleme cu copilul (ma refer la bronsite) iti spune medicul...la vara la mare...
Si eu tin minte filmuletul in care Mario striga "mami", "mami" si era undeva pe hol...apoi a fugit intr-o camera...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

fata ce tinere de minte ai! era pe hol si parca avea si coada de la matura...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cura heliomarina, cui se recomanda cura heliomarina?
Ca indicatii generale, cura heliomarina se recomanda in urmatoarele afectiuni:
- boli respiratorii: rinofaringite, sinuzite, astm bronsic;
- boli sanguine: anemie – pentru stimularea cresterii hemoglobinei;
- afectiuni reumatice;
- afectiuni ale oaselor si muschilor – pentru reglarea metabolismului calciului si fosforului si a sistemului endocrin;
- afectiuni pediatrice: infectii respiratorii repetate, astm, bronsite astmatiforme, boli alergice, rahitism;
- afectiuni dermatologice.
Beneficiile curei heliomarine ne conduc la concluzia ca un sejur la mare, fie cat de scurt, nu ar trebui sa lipseasca din planurile de vacanta.
Marea, soarele si nisipul sunt pentru multi dintre noi tentatiile vacantei de vara. Climatul specific litoralului are efect stimulant general si de intarire a organismului, are efect excitant asupra sistemului nervos si creste pofta de mancare.
Beneficiile curei heliomarine, avantajele acestei cure sunt numeroase, fiind conferite de:
- apa marii – baile in mare fortifica organismul, ii cresc rezistenta la boli, imbunatatesc circulatia sangelui, au efect tonic asupra pielii si musculaturii. Se recomanda mai intai o expunere la soare de 15 minute, urmata de o baie in mare de 15-20 de minute. Durata totala zilnica a bailor nu trebuie sa depaseasca 30-40 de minute;
- baile de soare – se recomanda expunerea treptata la soare, incepand de la 5 minute pentru fiecare parte a corpului, interval ce se mareste progresiv cu 5-10 minute zilnic pentru fiecare parte a corpului; durata maxima zilnica a expunerii la soare nu trebuie sa depaseasca doua ore;
- nisipul – un excelent factor curativ. Baile de nisip se practica astfel: se sapa o groapa avand lungimea corpului, se lasa apoi nisipul sa se usuce, dupa care persoana se intinde si se acopera cu un strat de nisip de cativa centimetri. Dupa baia de nisip se face o baie in mare. Durata totala a baii de nisip nu trebuie sa depaseasca 20 de minute. Dupa baile de soare si de nisip se impune o hidratare de 2 - 3 litri pe zi.
Cura heliomarina este contraindicata pentru bolnavii cardiaci, hipertensivi si pentru cei cu afectiuni renale si hepatice.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Da Maraki..avea si matura . Nu am mai editat mesajul ca am vb cu Nelu la telefon si nu am apucat. Acum vroiam sa scriu .
Nici tu nu stai rau cu memoria

Mergi la inceput

Deci nu o sa ajung cu Giorgos la mare Vorbeam zilele trecute cu el despre Oktoberfest, am fost cu el intr-un an si l-am pus sa se urce cu mine intr-o chestie care urca ( cred ca mai sus de etajul 10 ) si cobora brusc. Era o senzatie oribila, ne gandeam ca poate si asta o fi contribuit la boala lui? El nu se urca in toate minunile pt. ca nu suporta.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Si noi am fost in Turcia si am facut o singura baie in mare. Ma consolez cu faptul ca piscina era langa plaja si aveam aerosol din plin. Si seara faceam plimbari pe malul marii desculti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI fi serioasa,n-are nici o legatura.
Uite alte contraindicatii:
Contraindica#355;ii
Curei heliomarine îi sunt proprii #351;i o serie de contraindica#355;ii, mai importante fiind:
tuberculoza în fazele ei evolutive.
insuficien#355;a cardiacă.
hipertensiunea arterială severă.
insuficien#355;a renală ca #351;i nefritele cronice.
bolile sistemului nervos central ca #351;i bolile psihice sau nevrozele.
anumite boli endocrine, precum hipertiroidismul

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput