Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 17
Denisam spune:
Moni-da cumpara colac si Bravo lui Diana!Emma ii zice Patra Cutu, melodia cu Ghitza nu ii prea place, desi se uita si la ea si o tot pun sa zica GHITZA:)
Bianca- mersi de info!
Giova-sanatate lui Marco si bafta lui Claudiu in afacerea proprie.
Ioana- si voua sanatate si pupici!
ralu- pupici al frumoasa Anastasia.
Eu merg la o inghetzata ( ca sa nu cobor sub 54g, cred ca datorita la husband care gateste mincaruri chinezsti si la paine si somn legat de 5h in premiera la cabana, am rezistat)si apoi la epilat si ce oi mai putea face, vad ca Alex iara nu doarme, nu stiu de ce nu isi face si el program cu somnul, el mai mult de 40 min legat nu doarme decat afara si nu mereu sau in masina.Dar il las in pace, cand vrea si cum vrea, el nu adoarme leganat sau in bratze, mereu singur,si vad ca baietzii in general dorm mai putzin decat fetele dar cred ca are legatura si cu cat am dormit eu in sarcina cu el
Urmatoare masa e integral de lapte de soia, sa vedem cum va fi apoi, sper ca mai bine macar.V-ampupat si o seara buna!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
d_melli spune:
A si Denisa ai dreptate se da ori Bronchovaxon ori Ribomunyl una din doua.Sunt fel de fel de scheme de imunizare.Depinde de medic.
Denisam spune:
Irina- mersi, asa stiam si eu, chiar si la Bronchovaxon stiam ca se da 3 luni, cate 10 zile, is prafuri, asa-i?Poze cu Mario?
Gata am fugit ca intr-o ora jumate vine Emma si vreau sa ma fac bella azi 
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
d_melli spune:
Nu sunt prafuri cel putin nu Bronchovaxonul asta .Sunt pastile in capsule.
Poze nu prea am de unde acum poate maine.
Biancas spune:
Denisa, cand am fost in turcia am mancat la rest chinezesc o inghetata f buna. Era ca un glob prajit cumva, inauntru avea inghetata iar pe tot fundul farfuriei era un sos dulce. Era mortala..nu stiu daca la chinezii nostrii se gateste asha ceva ca nu am fost niciodata la un rest chinezesc pana in Turcia. Cu asha ceva te incanta sotul tau?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Gata e la orizontala,sper sa adoarma.M-a derutat un pic acum
.I-am zis dupa noapte buna si dragalit, ca maine merg iar la lucru si sa fie cuminte sa se joace cu tati bla bla,apoi i-am zis iar ca trebuie sa merg la lucru sa fac bani ca sa ii cumpar jucarii,papa,haine etc, la care ea zice ... PATINE
Io o intreb ce patine???? Ea iar patine ... si am tot descusut-o, am reusit sa mai scot de la ea ceva gen fete mali si buni de unde deduc ca o fi vazut ceva fete p-afara cu role si maica-mea i-o fi zis ca au patine
,ca ea asa le stie.Deci fratilor,tineti-va bine ca deja la asta ii trebuie role.Stiu ca se uita obsedata in parc la copiii pe role mai demult,dar nu cred ca am zis atunci cum se numeau ca era cam mica.Maine o intreb pe mami sa vad daca am dedus bine.
Aaa si am tras un rrrr odata ,dar n-a zis dupa mine corect,deci e clar ca nu poate pronuntza R-ul inca.
IRINO n-are rost cu olitza,cu astia caposi nu prea merge cu fortza.Eu pe Diana numai cu trombonitul am reusit,adica cu aruncat productia in WC,tras apa,spalat olitza etc. Noroc ca am gasit articolul ala pe net,care mi-a dat ideea 
IOANA chiar ca e scump ala
,dar daca sunt predispusi la otite sau alte alea dai oricat! Macar tine pentru mai mule ture?
Cu imunizarile eu nu m-am gandit inca sa ii dau ceva,sper sa ii foloseasca faptul ca am fost la mare,in rest ... habar nu am
.Pana e relativ ok,stau calma.Pe mine continua sa ma streseze mami sa ii dau ceva pentru pofta de mancare.Eu ii dau vitamina C - din suc de lamaie si grapefruit si basta deocamdata.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
maraki spune:
http://www.youtube.com/watch?v=2MmyzIvXP5o
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ingrid S spune:
Gata, am aparut si eu, v-am citit tot in etape, ca Diana nu ma lasa in pace, acum doarme si eu pufai o tigara.
Denisa, nu pot sa-i dau nici unul din medicamentele pt imunitate, deoarece kg ei nu permit. E prea slaba. Nu sunt medic sa decid asta, ORL-istul ei a spus ca i-ar da, dar sa se mai ingrase. Si cum asta se intampla la Pastele cailor...no, iti dai seama cum vom trece iarna.
Imi pare rau sa aud de Alex. Mai ales ca nu poti alapta. O sa scapati si voi de problemele astea. 
Irina si mie imi place nick-ul tau. Ma bucur ca te-ai intors, in fine..
Ce sa mai zic? V-am citit asa pe fuga, nu mai tin minte ce si la cine sa raspund. Dar o iau cu incetul...pana ma obisnuiesc. ![]()
Ioana, Rali, Cata va
si ma bucur ca ati revenit. Maine ma uit si eu la poze, ca am de recuperat.
Cat despre agitatie si luna plina, la noi bag de seama ca mereu e luna asa...ca alta explicatie nu am, nu sta o clipa locului.
Acina, felicitari!! Ma bucur tare mult sa aflu ca esti gravida. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos! 
Si cam atat, ca m-ati naucit azi. Intru maine, cand doarme prichindeaua.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
maraki spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Maraki- ala nu e alex unde ai scris, Giova are dreptate, e baietzelul unor prieteni nascut pe 25 iulie, deci cu aproape 1 luna mai mic ca Alex.
Moni- mersi pt comentariile lui Dia, e desteapta foc, sa o tzina tot asa, si multumesc celor ce mi-au dat acordul sa va zic de Alex.
Ioana si Bee si Ingrid- am auzit de la prietene bune din Ro cu copii mici racitzi mereu, ca pt imunizare e bine sa le dai Ribomunyl si Bronhovaxon(nu stiu dc am scris corect)-prafuri bune pe sezonul rece, ele zic ca au vazut imbunatatziri. Emma asa pateste, face raceli usoare dar mucii trec abia dupa 2-3 sapt, aici e problema, ea a fost constant cu mucii din 3 febr pina in 25 mai si apoi odata in august(usor insa, virusul cu bube a fost nasol) si acuma in sept
Sper ca fii-mea a si dormit,nu m-a sunat deci e ok,si sper ca o sa isi dea drumul la vorbit, si ea zice cate 2-3 cuvinte uneori, dar fara cuvinte de legatura si numai cand are chef, in rest aseara de ex. am trimis-o sa duca ceva la baie, la cosul de rufe murdare, ca sa nu mai fie ventuza pe alex in patutz( desi am aparatori, baga mina printre gratii sa il mingaie cica) si s-a dus pina la usa baii, eu eram in dormitor la ea asezam rufele calcate si apoi intr-o secunda fuga inapoi la alex, care era la capatul opus.
Dimineatza am intrebat-o dc merge la Geta si a zis TETA PAPA si apoi a inceput sa danseze, deci cand vrea raspunde, mai ales dc nu face prostii si nu o cert si e in interesul ei:)
Va pup,merg pina la Alex care nu prea doarme ziua legat mai mult de 40 min, rar cate 2h doar in masina sau afara.Deocamdatavad ca accepta laptele de soya, dar inca nu am ajuns la o masa comppleta, urmatoare va fi.
Denisa'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
Hy Denisa! Nu inteleg,cum adica multumesti ca ti s.a dat acordul etc. ? Doamne fereste, e normal sa vorbesti si de Alex, e si el copil, noi am scris de caini, de copii mai mari si tu intrebi daca poti scrie de Alex? Cand au fost divergente, alta a fost cauza
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Stau si ma gandesc eu asha in sinea mea
...unele dintre noi spun categoric ca nu dau medicamente la copii, unele prefera homeopate, altele naturatiste, altele nu dau antibiotice doar clasicul nurofen...
Dar cand e vb de imunizare se incumeta sa foloseasca totusi produse pe baza de medicamente, nici decum naturiste sau homeopate.
Oare de ce?
Oare chiar nu au efecte la copii nostrii? Si ma refer la viitor nu la prezent.
Cand era Sandra mica nu exista nici un tratament de imunizare si totusi nu a racit atat de des ca Dani. La Dani i-am facut de 2 ori tratament cu Imunogrip si nu stiu daca pot spune ca am vazut rezultatele...poate asha a fost sa fie. Oricum dupa fiecare tratament inceput si terminat (6 sapt) imi tragea cate un rosu in gat
.
Mie una mi-e frica sa ma joc cu sistemul imunitar sincera va spun. Si totusi o fac dandu-i Imunogrip . Daca nu fac bine?
Pe Sandra am "imunizat-o" dupa 3 ani in 3 cure consecutive (primavara, toamna, primavara) la Salina Praid, cate 10 zile de stat in mina 4 ore si s-a vazut diferenta. Si plus dupa 3 ani in fiecare an la mare.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...