Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Oare ce va place la nick ca eu nu m-am gandit deloc la partea lui estetica.A fost sa fie. M-am gandit la o fetita......pe care am vrut-o...nu ma gandeam ca va place asa...si cand ma gandesc ca imi place si Erica si Rebecca cine stie ce iesea.
Bee cand nasti? Nu de alta dar de cand urmaresc sa nasti...poate iese vreo Razvanica...ca atunci chiar ca dai de baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Chiar ca uitasem sa raspund la ce a intrebat Bianca! Normal este sa cumperi incaltaminte cu un nr. mai mare, Angelo poarta 23 si am luat 24 ghetutele.
Giova iar a adormit Marcolino pe unde a apucat?
Denisa este inalta Emma Am incercat acum sa-l masor pe Angelo dar fara...am un lapsus....sa zicem fara reusita. Cine era bebele din drop? Nu Alex? Acolo unde am lasat mesaj....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee de aceea e marco cu muci si tuse? dupa infectia pe care a avut-o?
Maraki e tot pe covor, acolo a adormit. sa vad daca il pot trezi, daca nu ii schimb pampersul ca e cu kk, si ii dau pijamaua. noroc ca l-am spalat pe maini si fata.
Irina lasa mai nu te mai gandi la nume de fetite. dar chiar ca mario traieste pe picior mare, mai e si lungan pe deasupra. la asta nu se poate compara marco cu el, caci noi avem 87 cm si catre 23 la picior.Iar la kg...nu mai zic nimic...cand avea 12 kg, mi-a facut febra, nu a mancat si iar suntem la 11800gr.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am iar net,ca au lucrat astia prin zona si era intrerupt.
IRINO deci v-apucarati si de Mellisa? Hai ca s-a deschis sezonul!
GIO las' ca si mie mi-a facut Diana niste nervi azi...Ba mi-a inchis telefonul RDS in timp ce vorbeam,ba a dat cu web-camul jos,ba apasa intruna pe esc la tastatura,tragea de firul mouse-ului,a luat sticla de apa si si-a turnat-o pe bluza dupa care striga si se miorlaia UDA UDA ! ... si dupa fiecare boacana ,pe cum o certam ,tot mai tare radea Am vrut sa ii fac niste poze,sa mor io de-am reusit sa ii fac una ca lumea in juma' de ora ... de-a naibii se stramba,imi intorcea etc. Noroc ca a venit mami si a luat-o d-aci s-o scoata la aer ...
DENISA cum sa ne deranjeze ca zici de Alex,mai?

Aaa ... mai si n-a uitat deloc Diana de mare,ieri la faza cu marea ma tot gandeam sa nu fi zis din nimereala ca vrea la "male".Azi cand a venit mami sa o imbrace,Diana a scos din sertar o palarie de soare si a zis catre mami MALE COLO MAMAIA GODOLA!!! Gata,promit solemn ca de-acum nu o mai banuiesc ca le nimereste
Alta faza,am intrebat-o pe mami azi ce sa ii dau in picioare,adidasii? Mami a zis ca-s cam stramti si numai ce auzim pe Diana zicand E MICA.Avem inca o problema cu acordul gramatical,scuze Si n-a mai vrut sa ii ia,la fel ieri n-a vrut sa ia niste ghetutze cam fixe,dupa ce i le-am pus mi-a zis buba aratatnd spre varfuri ... si eu o cred ! Mama ce bine e cand poate sa zica care-i baiul,nu?

Gata ca vorba lui Maraki nu mai fac fatza .Ce bine e sa nu mai pot face fatzaaaaa

Si pentru cine intreba ce se intampla,pai cum ce? E luna internationala a prieteniei,nu?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu....am fost in parc, erau pline bancile de mame iar parcul plin de copii.
Giova Maraki multumesc de raspunsuri. Ma grabeam sa aflu raspunsul pt ca i i-am dat in picioare si nu vroiam sa ii poarte prea mult in caz ca ii duceam inapoi. Am fost la magazin si i-am incercat nr 22 si deabia ii intra in picior, si 23 mi se par mari. I-am lasat pe astia 23 ca ii va creste piciorul, tenisii Nik-Nik nr 22 cumparati pt toamna asta ii sunt mari inca.
Observ ca dupa indelungi dinscutii prin private s-au intors si fetele ratacitoare. Chiar nu ma deranjeaza sa vad miscare pe aici, e f bine chiar .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, chiar ca fain ca pot spune ce necaz au.......le vine randul la toti, incet-incet, cu vorbitul. Mie mi-e ciuda pe soacra-mea ca de cate ori suna ma intreaba ce cuvinte noi spune Razvan ca nepotelul nu stiu carei colege spune aia, ca fiica nu stiu cui face propozitii.......intr-o zi m-oi lua de ea, macar asa, din bun simt sa fie de partea propriului nepot.
Bee, ai dreptate, cred ca asta e recidiva...dar tura asta mi-a fost atat de frica sa-i dau antibiotic ca eram sigura ca revine diareea, ca e clar ca nu-i refacuta flora intestinala. Si asa am bagat la afine in el en-gros ca incepuse sa aiba scaune ceva mai moi si cu mucus de la rosu in gat! Datorita Sinupretului chiar stam super ok cu secretiile nazale iar de tusit doar intr-o zi a fost tuse urata, din aia dureroasa, ca in rest s-a "rupt" si e spre bine.......vreau sa va zic ca baga Razvanel cate 300-400 ml ceai de ceapa neindulcit......poate chiar ii place gustul
Denisa eu chiar sunt interesata de ce se intampla cu Alex! Mi-e mila de el mititelul si abia astept sa scapati de necazul asta!
Giova, o fi luna plina ceva de sunt asa indaratnici picii, ca si eu am crezut ca-l mananc fript pe Razvan. Pe mine m-a sunat Cristi si ma tot ruga sa ma calmez (fugise asta micu de langa mine in timp ce asteptam la rand intr-o institutie si cum e mic s-a strecurat printre oameni mult mai rapid decat mine....cand l-am ajuns era deja in curte aproape sa iasa in strada). Asta e marele meu of, ca nu ma asculta deloc afara, mai ales daca il tenteaza ceva pot sa-l chem/strig pana ragusesc ca nu ma baga in seama. Si in casa e atat de cumintel.............nici nu ma mai crede lumea care il vede "in actiune" cand spun ca e cuminte!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

De 10 minute alerg in jurul mesei cu Diana dupa mine sau invers.Cum ma opresc ,cum hai mami .Abia am scapat de ea ,dandu-i ... stampila ,cu orice risc,ca nu mai pot.
In sfasit mi-am luat azi si o poseta argintie pentru nunta,PUFU n-oi fi trendy ca nu-i plic,adica e in forma plic dar are si maner (maner se zice? nu cred,da'am un lapsus ).
Si sa va mai stresez,mi-a zis mami ca a intrebat-o pe Diana cine-i Cristi si a zis flate mami Eu i-am zis odata ca e frate cu mine,cand am ajuns la pagina cu rudele,dar mie nu mi-a zis asa frumos,nu ma gandeam ca a retinut decat ca buni ei e mama lui,asta stiam ca stie.
Ioana,Ralu ce-i cu Sinupret ala? e sirop,picaturi in nas, sau ce-i? Si eu vreau sa stiu ,daca e asa bun.
Diana e inca cu muci,usor ragusita,dar in rest e ok.
IRINA mi-am amintit ,in primele postari semnam MOLISA ca voiam sa o cheme pe Diana Alisa si am atasat un Mo p-acolo.Mie imi aduce aminte de prietena mea din copilarie Melinda,denumirea ta,tre' s-o sun ca n-am vorbit de-un cincinal.
Diana e toata cu carioca si stampile pe maini ,cred ca mai bine trecem la poze si filme,ca altfel n-are stare si nu se culca defel la ora standard

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, Sinupret e un un fel de .....tinctura sa zicem. Se poate pune in putin ceai sau suc de fructe, deci se bea! Are alcool si e un puternic secretolitic, fluidizeaza secretiile. Faza mai putin placuta e ca e scumput. Eu l-am luat de capul meu, deci fara reteta compensata si de la Sensi Blu ca doar ei aveau si a fost 492.000.......mult de tot zic eu!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Deja l-am culcat pe Dani, era tare vesel cand l-am pus in pat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

na ca l-am trezit cu Ambroxolul. l-am dus in patul nostru si am stat langa el, dar nu a mai adormit.

acum i-am dat o banana, dar imi da mie sa mananc si restul o intinde pe gat si pe fata. a mancat putin din ea, dupa care: caca, caca. ce mult a mancat!!!

Ioana asa face si Marco: se strecoara pe langa oameni si intra prin chestii mici, eu dupa el, si tot nu-l ajung.
Moni probabil ne-au pus nervii la incercare azi. Chiar trebuie sa-l intreb pe Clau daca nu m-a auzit cum strigam dupa Marco, caci biroul e langa parc. deja cand ajungem in zona cu parcul...fuge la scari si vrea sa urce spunand: tati, tati!!! si a fost prima data sambata, azi a 2-a oara. si ce-i mai amenajeaza marco biroul...mor nu alta..incaltat pe scaun, arunca hartiile de pe birou, vrea sa scrie pe altele, ii ia mouse-ul, cheile de la sertare.... i-am zis ca-i duc acolo acuarele pt. pictat, cand nu am timp de el, il plasez si se descurca... macra nu murdareste nimic acasa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput