Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 14
ralirali spune:
Draga d_melli, ia-ma pe mess ca nu te mai gasesc in contacte si ti-am promis ca te caut io si pauza... Apropossss, super super noul ID, ma batea si pe mine un gand la un moment dat.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
ralirali spune:
Denisa, m-am dus si eu intr-o seara cu oi prietena cu fetita de o luna la urgente la dr mea cu o problema asemanatoare de respiratie cum descrii tu la Alex si mi-a explicat ca e o problema congenitala care se rezolva in timp. Si ei i-a gasit intoleranta la lactoza. Sper sa se rezolve cat mai usor.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
maraki spune:
Nu pot sa tin pasul cu voi
Acina felicitari burticuto
Sa fie ce va doriti
si sa ai o sarcina usoara!
Irina de unde vine nick-ul tau? Ce inseamna? E vreo reclama prin Ro? Hai ca nu mai esti moderata, ai depasit 10 mesaje.
Wellcome back tuturor
Intru sa vad poze noi 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bombonicaaaa spune:
Super marfa cu atatea mamici active
Welcome back celor care au revenit ! Ma bag si eu sa mai vad ceva poze cu spiridusii cat mai sta fii-mea cuminte pe olitza
Sta de 15 minute acolo si se uita la Dora , dar inca nu a facut nimik 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Denisam spune:
Bee- ai intrebat de olitza la gradi.
Emma are colac pt wc la geta si stiu ca la gradi de la 18 luni incolo asa ii pune sa faca, la wc special amenajate pt ei,nu stiu dc se mai practica olitzele, insa mi se par maricei sa incerce la wc, eustiu ca ii luasem o carticica emmei cu poze si arata tot procesul, cum fetitza merge la wc, face, se sterge, se spala pe maini, etc si s-a uitat de 2 ori pe ea si cam atata, nu i-am mai aratat-o ca de obicei ea face la wc, kk mereu, pisu cateodata, ca nu tzine mereu, aseara era pe gresie la baie si ii povesteam in timp ce se umplea cada cu apa, ca e rece pe jos, si ii dadeam exempel cu rece si cald, si a dat drumul la pisu fara sa zica
, ca era focusata la explicatzii.
Irina- fain nick-ul, va pup si astept pozele si bafta in tot ce vrei.
Bombo-pupici lui Jasy, lasa ca o sa faca si la olitza.
Emma e tot la 92cm si 14kg,si sigur nu va mai pune pe ea ca are liber sa pape cand vrea cam numai chestii usoare, e pe lapte si brinza de capra si produse de soia ca sa vedem dc ajuta la sistemul imunitar.Stiu ca nu va pierde ca papa titusi carnitza si supe si inca bea 650 lapte, vreau sa ii scad la 500ml totusi.
Ma cheama Alex sa ii dau papa, si sper sa termien cucoanele astea intr-o ora de facut curat sa mai intru, va pupam.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
d_melli spune:
Nikul vine de la initiala numeleui de familie iar melli vine de la Melissa numele pe care vroiam sa il pun fetitei mele care a iesit baiat
.
Revin mai tarziu ca am treaba cica...
Giova spune:
nu stiam eu cum s-au scris atatea pagini.
Ma bucur si
sectantele ratacitoare. Bine ati revenit pe [DC].
Acina felicitari pt. sarcina. sper sa vina o fetita de data asta, stiu cat iti doresti.
Denisa imi pare rau ca nu mai alaptezi, lasa ca poate e mai bine si se rezolva problemele.
Ioana ma bucur ca ati scapat de suzeta. Insanatosire grabnica lui Razvanel!!!
Irino chiar tu esti cu nick-ul asta? e misto de tot. pune niste poze cu batausul.
Bianca eu ii cumpar papuci putin mai mari. si asa sunt destul de scumpi, macar sa ma tina un sezon.
La gradi a fost ok, la consultata dr. de la gradi azi si nu are nimic in gat sau la plamani. sunt doar muci si tuse la greu
.
am fost pe urma in parc, unde m-a disperat nu alta. cred ca vrea sa scoata toata grasimea din mine, copilul asta. am plecat cu niste draci de acolo, de se ruga Clau sa ma calmez pana acasa. credea ca-l mananc de viu pe fiu-so
.
ajunsi acasa nu a vrut sa manance nimic, si acum surpriza...mi-a adormit pe covor
.il mai las 10 min. si-l trezesc.
l-a obosit prima zi de gradi si alergatul prin parc, urcatul si coboratul din tobogan si a scarilor.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
quote:
Originally posted by d_melli
Nikul vine de la initiala numeleui de familie iar melli vine de la Melissa numele pe care vroiam sa il pun fetitei mele care a iesit baiat.
Revin mai tarziu ca am treaba cica...
Si eu care ma gandeam la vreo reclama tv gen " delma "
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bee spune:
Mama ce activitate febrila in zona! Ma bucur!
Denisa, spor la supravegheatul femeilor! Stiu ca esti atenta si carcotasha, asa ca n-au cum sa nu faca treaba buna! Sper sa fie ok cu Alex si sa se rezolve in timp. Cat despre Emma si WC-ul, super
. Cu imunitatea ei esti ingrijorata ca raceste des? A mai racit, parca din primavara, nu? Cu tot aerul de la cabana si parca ati fost si la mare. Anei cel mai mult i-a priit marea si mersul la tzara.
Ioana, stiu ca e chinuitor cu racelile astea, dar trec. Greu, dar trec. E normal dupa o infectie virala sa tragi si 2 saptamani cu secretii nazale si tuse. EU am disperat cand in loc de 2 saptamani fura 3. Dar asta doar odata! SI acum e racita, de vreo 3 zile. Dar usurel vad. Nici urma de febra, doar nasucul curgator si usor infundat.
Vad ca copiii inalti traiesc si pe picior mare. Trebuie ceva baza de sprijin la asa inaltime. A mea vad ca e ca Andrei al Acinei: 12 kg si 89 cm. Nici grasa, nici slaba. N-a luat de vreo 3-4 luni nici in greutate nici in inaltime, dar i-a crescut piciorul. De la 21 am sarit la 23. Dar acum, depinde si de calapodul ghetutei. Bianca, daca ti se pare ca-s mari ghetele, nu i le da! Cu atat mai mult cu cat ti se pare ca ar calca prost cu ele. EU am incercat ghete pana i-a stat ceva bine in picior si mi s-a parut ca merge ok. Si se nimerira 23, inalte peste glezna, cu siret. Talonetul nu stiu daca-i chiar esential, desi mai toate ghetele bune il au.
si mai scrieti de pitici ca e mai mare dragul sa citesti.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
d_melli spune:
SI NOI SA RAPORTAM TOT 92-93 SI 14.500 la ultima masuratoare si la picior traim mare 23-25 depinde de "firma".Cuvinte doar cele de baza...nu ne fortam prea mult ca obtinem repede ce dorim...dc nu cu frumosul cu bataia
.