Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi de-afara. marco s-a dat 2 ture pe un trenulet, l-am luat de acolo.
Ne-am luat si Tv de la Metro pt. dormitor. caci ala vechi e tot la reparat si nu se stie cand si daca ii gaseste baiul.

Maraki faine cadouri a primit Angelo.
Se poate sterge subiectul, trebuie sa sti cum.
Cosmi imi pare rau de Stefanel, of dragul meu....5 copcii!!! sper sa nu-l mai doara si sa se vindece repede si frumos. Imi dau seama prin ce ati trecut, doar si noi am trecut prin asa ceva in ianuarie.
Moni eu am cheile in usi, de acum inchid baia si bucataria cu cheia.
Bianca nu vroaim sa adorm...asta a fost. bine ca nu a patit copilul nimic.
Bafta pe maine la cresa. si noi incepe maine si nu am nici un chef...l-as tine cu mine acasa, nu stiu de ce.
Sticle cu chimicale nu am la indemana copilului. In baie nu exista asa ceva, in bucatarie iar nu sunt. Toate sunt puse in dulapul din hol, unde nu ajunge Marco. macar pe partea asta sunt linistita.
Mi-a ros intr-o zi pe pastilele de detergent de la masina de spalat vase, asa ca le-am pus si pe alea sus.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...nici eu nu vreau sa il duc...nu stiu de ce...dar daca am intrat in hora trebuie sa joc. Deocamdata.
Eu nu am chei la usi, Dani daca vede usa inchisa nu intra, nici macar nu ii trebuie sa intre. Sta mai mlt unde suntem noi adica in camera mare si mai intra in bucatarie si cere papa cand ii e foame. Daca la Sandra in camera e inchisa usa dar ea e acolo...face scandal sa o deschidem dar de deschis nu o deschide inca. Cu baile nu are treaba si sunt usile deschise mai ales baia mare. Dar nu merge acolo doar daca e cineva si atunci ii trebuie sa se . In rest nu umbla la nimic...a ba da...deschide usa la masina de spalat si striga in ea tati..cred ca ii place cum suna. In bucatarie nu a rascolit niciodata in dulapuri, el avea treaba cu usile dulapurilor sa le inchida si deschida. Asta e distrcatia lui. Deocamdata nu umbla hai hui prin casa, la el in camera nu prea merge sa se joace singur cu toate ca are un sac de jucarii si acolo iar aici are o lada de plastic. E toata ziua sub ochii nostrii ceea ce bine.... Deocamdata

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova stiu de Marcolino ca a avut copci in barba nu? Maine mut si eu tot ce am in baie! Daca nu ai chef sa il tii la gradi, mai stai cu el acasa
Bianca nu e vorba de Anotimpurile lui Vivaldi Sant papusi care explica anotimpurile pt. copii mici. Succes maine la cresa, sa se acomodeze Dani usor...pupici la baiat!
Cosmi, il si vedeam pe Stefanel cu sangele siroind, oricum a fost rana urata si adanca din moment ce are copci

p.s. Giova cand ai timp, explica-mi cum sa sterg subiectul plssss....

astept sa apara Angelo de la bunica.sa....tare s.a mai bucurat cand ia vazut!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maraki

astept sa apara Angelo de la bunica.sa....tare s.a mai bucurat cand ia vazut!

Vezi...Angelo ii place

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

daca nu a venit pana acum, sigur Giorgos se invarte prin zona pana se elibereaza loc de parcare

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Eu nu cred ca poate sterge Maraki subiectul pt ca deja s-a raspuns la el. Daca nu raspundea nimeni dadea delete si era simplu. Astfel celor care au scris acolo deja li s-a contorizat inca un mesaj...incluziv tie Giova.
Adica banuiesc..., asha mi se pare logic sa fie. Eu cu logica mea
Si am vazut ca doar OP pot inchide mesaje, am vazut subiecte unde fetele au cerut OP sa le inchida subiectul ca au aflat ce au vrut.

Mergi la inceput

de multe ori vedeam locuri libere si imi arata ca e parcare privata, daca lasi masina acolo vine si o ridica imediat Eu faceam "gat" el imi dadea replica: in Ro nu erau parcari private dar spuneai ca nu parchezi acolo ca iti taie cauciucurile Adevarul e ca am gasit masina pe genti intr-o dimineata, toate 4 Astia santem......se mai practica sportul asta?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki ca norocul marco a avut doar o copci in barba. nici nu se mai vede acum. si ce dispe eram atunci.

Deschizi Anunturi si sugesti.... si te uiti in dreptul subiectului tau....parca la sfarsitul coloanei e ca o ghena de gunoi. apesi pe aia, bagi parola si gata. sper sa mai fie asa, eu nu am mai deschis de mult un subiect, dar intru pe bebeianfeb sa vad exact.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Maraki si noi ne chinuim cu locurile de parcare...s-au inmultit masinile in zona ca ciupercile dupa ploaie. Uneori seara daca mergem undeva cu masina nu mai avem loc de parcare...nici macar la al doilea bloc de noi. Dezastru

Mergi la inceput

Giova..poate stergi subiectul nostru .
Exista ghena aia de gunoi...dar oare il poti sterge daca s-a raspuns la el?
Hai sa facem o proba...dechidem un subiect aiurea, scrie in el si incercam sa il stergem.

Mergi la inceput