Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maica-mea m-a sunat inainte...deja e stresata ce va face Dani maine la cresa. Mi-a spus ca daca chiar vreau sa il duc sa il duc si cand nu mai vreau sta ea cu el. Macar bine ca am pe cine pune baza in caz ca se imbolnaveste. Colega mea si-a dus copilul 3 zile si apo a stat acasa cateva zile ca s-a racit Maine mergem cateva ore, apoi sta ea cu el, eu merg la servici. De marti il las 4 ore cum va merge toata sapt daca nu se imbolnaveste. De sapt viitoare va dormi deja acolo.
I-am pregatit deja sculetul cu haine de interior, cu papuci de iterior,haine de schimb, scutece, serv umede..., servetele pt desert, hartie igienica...
Of da mic e pe langa Sandra..ea a mers la 2 ani si 2 luni dar parca era mai mare..fara scutece, fara sticla dupa el. Si Dani bea din cana dar tot se uda mai ales cand e multa apa in cana. Daca e de un deget e bine. Intoarce prea repede cana sa bea zici ca e nasatul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

De chimicalele din baie si bucatarie am scapat demult,le-am pus pe toate la etaj,in dulapul de deasupra masinii de spalat din hol.Poate sa deguste doar sapunuri,sampoane,geluri de dus ,d-astea ...
In bucatarie insa e nasol,cu cutzitele si alte cele,unde naiba sa le pun? La fel e nsaol cu farfuriile de portelan.Deocamdata e pasionata de matura si faras,merge direct in camara si le ia,dar a atatcat si batatorul de carne din sertar.Si tot n-am gasit cheile alea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu se sterge decat mesajul nu si subiectul. Ma bagasem si eu la Dr. Taberei acum vreo 2 ani dar m.am retras ca era plictiseala. Mi.am vazut sacii in caruta si am plecat Am rugat o fata sa se duca la mine la bloc sa faca poze la balconul meu, la masina prin zona Dupa ce mi le.a trimis, m.am retras
Da Bianca e periculos rau cand sant curiosi copiii!!! Baiatul prietenei mele, a baut soda caustica si nu-ti spun cati ani la rand s.a dus cu copilul la dr. sa-i bage nu stiu ce furtun pe gat ca sa-i deschida esofagul. Incet, incet si.a revenit dar nu stiu cati ani au fost, avea esofagul ars rau de tot.Doamne fereste!

dvd-ul are 6 episoade si unul este cu ANOTIMPURI

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI io am vrut sa zic,da' mi-a fost ca o sa sari ("sari in sus ca pipirigu', pici in jos ca beteshigu" e o strigatura la Bihor cre' ca ti se potriveste )

Mergi la inceput

Apropo MARAKI de anotimpuri,las ca o sa o filmez si odata sa vezi ce zice la pagina cu ele pana acum v-am pus in drop filme cu ea doar la pagina cu fructele si cu ferma si de atunci le stie mai bine si pe alea. Si de exemplu ieri si azi nici n-a deschis cartea aia inca.Parca vineri seara ne-am uitat pe ea.
Iar de cuvantul ala neinteligibil ce ziceai ca-l spunea Robert,putea fi dedus din context la o adica. Normal ca si Diana zice si din astea neinteligibile,dar eu pe alea nu le iau in considerare ca si cuvinte in "statistica" ,nici nu le bag de seama. Cu o exceptie pabide - tot asa zice la seminte , dar asta asa vrea ea sa le zica si nu pricep sa ma impusti de unde a scos cuvantul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ASEARA STEF S A ARUCAT DIRECT CU CAPUL IN MUCHIA DE LA TABLIA CAPULUI SI SI A FACUT O TAIETURA LA CARE ARE 5 COPICI ....AM FOST DISPERATI FUGIND LA URGENTA IN PIJAMALE, VAI DE CAPUL NOSTRUacum e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

aoleoooo Cosmi!!!! pune o paturica groasa pe tablie, eu asa tin de frica sa nu se loveasca Angelo Imi inchipui cat de tare v.ati speriat pupici multi lui Stefanel, vai cat imi e de mila saracutul

Moni, nu e nici un context, asa deodata spunea dar eu stiam la ce se refera....tapta era lapte

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Cosmi...imi pare tare rau de Stefan..of saracul.. Si Dani s-a lovit la socrii la tablia patului in aprilie dar nu asha urat, a ramas cu o urma rosie urata rau si trebuia sa mergem la ziua de nastere a finului nostru A iesit in poze ca naiba.
Dani a mancat de cina o jumate de felie de paine cu Alemette si sunca de pui. Inainte a baut 200 ml lapte. L-am culcat deja.La 9 fix era in pat ca dimineata ne trezim devreme si eu si el..
Mai trag un ochi la film dar ca de obicei nu apuc inceputul si ma enerveaza sa ma uit in continuare.
Maraki..bune si anotimpurile Le iei cu tine la servici dimineata si dansezi prin restaurant...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

io n am vazut copil ca asta...n a plans deloc si nici sange nu i a curs, a urlat doar cand l a cusut dr ....acum e ok chiar f ok

Mergi la inceput

Cosmi si atunci de ce trebuiau copci daca nu a curs sange? Era asa urata rana?

Mergi la inceput