Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
ASTERY pai fa-te mai cal,ca am vazut ca e doritor calaretzu' mic ![]()
Zi odata ce curiozitate ai!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
Biancas spune:
Rujul si trusa pt cele interesate:
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-09-29/23:24:08
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
SI PE MINE MA MAI FACE CALUTU, DE ACEEA I-AM SI LUAT CAL BALANSOAR, SA-L ALAREASCA PE ALA.
SCUZATI MAJUSCULELE, DAR ASA LUCREAZA CLAU INTR-UN PROGRAM SI NU MAI SCHIMB.
PUPICEI SI NOAPTE BUNA.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bee spune:
AM ajuns si io acasa.
SI mama lua Avantaje cu ruj si genuta. Rujul il foloseste mama, iar de gentutza era Ana foarte incantata.
Mai eu recunsoc ca vorbareata mea spune vorbe cu inteles doar pentru mine si mama mea. Nici Radu nu o pricepe, fiindca nu e antrenat. SI e adevarat ca si eu am uneori mari dubii cu privire la discursurile ei. Ieri si azi, am tot auzit cuvantul "baboale" si nu m-am prins. Era vorba de "bomboane", care pana de curand erau doar "bobo".
Ali, unde esti, ce face Iarina?
Gata fetele, eu cedez nervos, sunt obosita, am dus-o cu Radu pe Ana la tara pana maine seara, apoi m-am mai scutura cu mashina pana unde ne construim casa si abia dupa 12.30 am ajuns si inapoi in Bucuresti. Maine o luam de la capat.
.
Noapte Buna!
Bee 37+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
asteryaro spune:
Bee, pai ce ai de gand mami
? Putina odihna, gandeste-te la tine dupa ce vei naste. Eu sunt sigura si stiu ca Razvanel va fi un somnoros si mancacios, insa odihna tot ai nevoie. Cand am vazut ora la care ai scris mesajul... am avut emotii, crezand ca gata, vine Razvanel! Sa mai stea putin, sa te odihnesti si tu.
Moni, curiozitatea mea cea mare este cum s-ar impaca cei 2 strumfi... al me si al tau.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
ASTERY traducerea e pentru care cele ziceau ca numai mamele inteleg ce vor sa zica vorbareztii astia mai grabitziAm o rugaminte.Zi lui Razvan sa ii transmita Dianei si cum se sta si se joaca domnisoarele.Adica singure cu jucariile ,nu toatza ziua buna ziua ... calu mami
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
eu am zis dar ma gandeam la Robert ca spunea cand era mic " tapta " ...pls tradu....
fata chiar....ce ai facut cu stelutele si mesajele? ai cumparat ceva de puncte? gluma, gluma dar vreau sa stiu...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Bianca mi.ai facut pofta cu platoul ala
Imi aduce aminte de restaurantele din Ro
Totusi nu mi se pare destul pt. 12 persoane, doar sa ia fiecare asa de pofta, nu sa se sature.
Socra-miu a adus special pt. mine souvlaki cu pita, numai asa imi amintesc si eu de Grecia 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Neata si de la mine..
Neam trezit si noi, am pus masa de duminica dimineata (noi nu mancam dimineata doar copii) am fiert la fiecare cate un ou, l-am pus in pahare si ne-am pus sa mancam. Credeam ca Dani va manca ou daca ne vede pe toti si daca il vede frumos in pahara. Pe naiba...cand a simtit gustul albusului
l-a scuipat afara.
. Nu vrea sa manance ou sub nici o forma...galbenusul il mananca daca il bag in pireu dar albus...sa nu il simta. Of of. A mncat putina paine cu Almette si a baut suc de porto stors.
Maraki..uite au si in Bucuresti restaurant:
http://www.loculcavalerilor.ro/meniu.html e meniul "La masa regelui "pt. 6-8 persoane dar e urias, iti spun ca a ramas. Poate nu au mancat astia ca nehalitii dar a ramas si eu m-am saturat
.
Cand am fost cu Nelu la rest asta si cu Sandra am luat "Tava pentru regi" pt. 2 persoane si am mancat toti 3 si ne-am super saturat. + Dani a ciugulit ceva si au mai ramas cartofi (un meniu a costat 38 lei).
A si la restaurantul asta se mananca cu degetele
nu iti da cutit sau furculita.
. Iti aduce bol cu apa si lamaie sa t speli si gata. Toata lumea asha mananca si nu e rusine
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Astery pai pune o intalneala daca vrei sa iti satisfaci curiozitatea
. Eu cred ca se intelege ca si cu orice copil
, se joaca frumos si poate se mai si certa
Bee era vb de 2 reviste ce se gasesc acum, Avantaje si Sabina`s Secters. Avantaje e cu ruj, Sabina`s cu trusa de farduri. Poate mama ta a luat mai demult cand Avantaje avea si ruj si trusa ...
Giova si Dani are cal dar tot mai bine e calul pe tati sau pe bunicul. Eu nu stau calu ca ma doare spatele. La noi calariul pe piept e la moda...nu pe spate.
Maraki, ti-au ajuns socrii? Ce repede a trecut....Ce a primit Angelo? Si tu in afara de pita aia ce ai mai primit?
Bianca
Biancas spune:
Dani a spus "pipi" si l-am intrebat "Faci pipi"? si el se tragea de scutec. Am fugit repede dupa olita si cand sa il desfac..el era cu kk la fund
. Acum e pe olita..sunt curioasa cate minute sau secunde sta![]()
Bianca