Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Lasa-l nu-l mai schimba. Sterge-l pe manutze, guritza si gata, somnik dulce!!!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO mi-am amintit ca ziceai de Marco ca le zice bine R si pe S .Dia numai un fel de S un TS p-acolo zice,de R nici vorba, ii iese L .
Nici A de la MAR nu zice.Deci MATURA ii iese METULE
Dar nu ma supar ca ne intelegem super si asa .
Si cand rade cineva de ea zice NU LIDE ! A de la roman il zice deci i.
Distractiv e de exemplu cand spune uletzu la ursuletzul si pulashu la iepurasul Si am multe exemple d-astea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

GIO uitam,in afara ca le caram in spate, ma gandeam sa te las pe tine sefa de trib d-amu .Congratulation

Asa cevaaa ... deja a adormit instant Diana,nici 5 minute n-au trecut de cand s-a pus in pat! La fel a fost si la amiaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu.
A fost super totul. Stiam eu ca am baiat cuminte dar nici chiar asha. Nici nu am stiut ca am copil, s-a jucat frumos cu ceilalti copii (el care era cam salbatic inainte). La un moment dat stateam in usa si ma uitam ce face..se certa cu sarbatoritul pt o jucarie. Ala i-a tras una, Dani inapoi. O fetita tot de 3 ani i-a sarit in apararea sarbatoritului si i-a tras o palma lui Dani (ca a indraznit sa dea in sarbatorit cu care e prietena). Asta i-a tras inapoi la fetita. Deci nu e mocofan si reactioneaza. In schimb finul meu..vai ce mamos e, cum il atingea un copil cum si fugea la maica-sa.
Am o o poza cu un platou super care se gaseste la noi in oras la un restaurant. E meniu pt 8-10 persoane, noi am fost 12 si a ramas.Inauntru are cartofi prajiti dar jumatati de cartofi, se numesc cartofi aurii.
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-09-29/18:56:47

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina l-am schimbat si de pampers si de hainele de casa. doarme asa de adanc incat nu l-am deranjat defel.
Moni ce smechera esti tu!!!!
Cred ca e haioasa Diana cum vorbeste cu voi. pe noi ne-a distrat o fetita in Turcia, care a implinit 2 ani exact cand ne-am intors.tare dulce vorbea si foarte corect.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Gio, bravo,
Moni, mami nu mai traduce, ca sigur inteleg ce zice Diana. Draga de ea! Metula, auzi la ea! Si halnica... mai mai, vorbareata mica. Felicitari ca adoarme singurica, i-a trimis mesaj Razvan ca domnisoarele asa trebuie sa faca, el asa adoarme.

Mergi la inceput

Giova, Marco doarme ca finul meu. Prietena mea il ia din masina adormit, il duce sus cu lftul, il schimba de pampers ii da pijamaua si sacul de dormit si il pun in pat si copilul nu se trezeste Eu nu am avut noroc de asha ceva..poate si din cauza ca nu il lasam pe Dani sa adoarma oriunde, daca stiam ca imediat ajungem acasa cu masina il tineam treaz sau daca nu reuseam si el adormea il trezeam cand se oprea masina.
Deci te-ai facut sefa
Asta inseama ca avem un nou membru si nu i-am urat "Bun venit". In curand o sa mai avem un "nou" membru.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

ASTERY traducerea e pentru care cele ziceau ca numai mamele inteleg ce vor sa zica vorbareztii astia mai grabitzi Am o rugaminte.Zi lui Razvan sa ii transmita Dianei si cum se sta si se joaca domnisoarele.Adica singure cu jucariile ,nu toatza ziua buna ziua ... calu mami

Mergi la inceput

No, hai sa facem schimb: mie tare mult mi-ar placea "hai cu calu, mami!". Dar eu mai am de asteptat.
Am o mare curiozitate...

Mergi la inceput

Am luat azi Revista Avantaje si are in ea un ruj de la Oriflame (sunt 4 nuante) Pt doritoare...
Eu il dau la maica-mea ca nu mai folosesc astea care se iau.
Cosmi, i-am luat Sandrei revista Sabina`s Secrets (initial mi-am luat-o mie trusa dar ..i-o dau Sandrei), contine o trusa de farduri si un lac de unghii. Pe parcursul a nush cate numere o sa apara lacuri, vopsele, rujuri de adolescente,sclipici pt corp...,,,nu mai stiu ce si are loc fiecare in trusa. E foarte faina , prima revista e 4 lei cu geanta inclusa si e revista de adolescente.

Mergi la inceput